.
Затворена тема
Страница 27 от 154 ПървиПърви ... 172324252627282930313777127 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 3873

Hybrid View

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    О,Господи..

Banned Мега фен
    стига бе хора,не е смешно ... на мен ако ми се случи ще ревна сигурно вие тука се смеете

И аз много се смях, плаках направо Гледах още 1 пародия, но тази ми харесва повече сякаш

Иначе и на мен ако ми се случи, че откача, няма да излизам с месеци от нас, ще се депресирам и т.н. Но аз внимавам ужасно много, а и косата ми не е толкова тънка ;д Да не дава Господ ! ;д
    Момиче ^^

Тая киноа с какво се готви?

А за амла и шикакай ще си помисля и аз,ама ако ще си поръчвам ще е по-късно,защото имам още много от шампоана си. :Д

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ами просто се вари във вода, ако това питаш.За 15 мин. :Д Ако искаш, като е сварена, може да слагаш доматен сос, броколи, моpкови.Има доста рецепти в и-нет. А за амла и шикакай на мен ми звучи много добре и лесно за приготвяне. :Д Ще се пробва.
    Последно редактирано от strawberry88 : 02-23-2013 на 12:44

Аха,мерси.
    Ииии да,определено и аз ще пробвам апла и шикакай!

Супер.Дано и при двете да има ефект.

Голям фен Аватара на nor4eto99
    На мен са ми рязали изродите от нашия клас кичур от милата ми косица.. Не е чак толкова страшно. (Може би малко)

Сдобих се с маслотооо!
    Ягодке,благодаря ти,че ме съвета да си го купя! Наистина ухае страхотно! На косата още не съм сложила,но си сложиш около очите,на миглите и на устните и ми направи много мекичка кожата. Йееей!

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Сдобих се с маслотооо!
    Ягодке,благодаря ти,че ме съвета да си го купя! Наистина ухае страхотно! На косата още не съм сложила,но си сложиш около очите,на миглите и на устните и ми направи много мекичка кожата. Йееей!
    Аз също си сложих около очите преди лягане. :O

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Аз също си сложих около очите преди лягане. :O
    След всеки път,в които си слагам на устните или пък като отворя бурканчето ми се иска да го изям!

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Ето аз какво ще си поръчам(някой ден, като си събера парички) от Зоя.бг

1. Смес от кокосово и рициново масло
    2. Олио от папая (не съм сигурна, дали ще си го купя)
    3. Балсам-серум без отмиване
    4. Балсам за всеки тип коса
    5. Овлажняващ крем - бял шоколадов трюфел (не съм сигурна, дали ще си го купя)
    6. Балсам за устни с мед и какаово масло
    7. Шоколадова маска за лице
    8. Тоник за лице с чаено дърво
    9. Зелена глина - натурална
    10. Балансиращ крем - нормална/комбинирана кожа
    11. Маска за лице с червена боровинка и зелен чай
    12. Био розова вода
    13. Балсам за устни с ванилия

Дали не съм луда? Междудругото, днес видях, че в Лили са заредили от една марка Full Repair на John Frieda за изтощена коса. Мнение?

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението

Дали не съм луда? Междудругото, днес видях, че в Лили са заредили от една марка Full Repair на John Frieda за изтощена коса. Мнение?
    Имах шампоана и балсама (червените). Не се лоши, но не очаквай нищо особено от тях.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Ами в Англия ги ползвах,там поне бяха добри:Д Имаше един балсам за брюнетки,който миришеше на шоколад ,ммм:Д

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

http://beautyshop.bg/userfiles/produ...oduct_2357.jpg Някакво мнение за това? И също доволни ли сте от аргновото масло на еивън.

Харесала съм си една корейска марка козметика за коса и много скоро ще се сдобия с нейни продукти.
    За аргановото на Ейвън братовчедка ми каза, че било хубаво, но аз не и вярвам. xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Надявам се да не е проблем да използвам тази тема,защото не исках да правя нова. Решила сън,че искам промяна в цвета на косата и се насочих към червеното,та да Ви попитам дали ще ми ходи или не http://www.prikachi.com/images/982/5910982e.jpg
    http://www.prikachi.com/images/980/5910980K.jpg с по точно този отенък http://www.prikachi.com/images/986/5910986A.jpg
    четох,че подхожда на хора със светла кожа и светли очи --> това са моите очи http://www.prikachi.com/images/992/5910992Q.jpg http://www.prikachi.com/images/996/5910996V.jpg
    Последно редактирано от babyliss0 : 02-23-2013 на 22:29

Много ми е комерс тоя цвят лично на мен.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Много ми е комерс тоя цвят лично на мен.
    Дам не е лъжа,че сега е предпочитан цвят,но аз искам мнения дали ще ми стои и дали си заслужава да рискувам

Някой да е ползвал маска за мазна коса на Дева - http://www.shopkmk.com/userfiles/pro...oduct_1013.jpg Отзиви? ^^

С първият цвят най-много ти отива. Според мен с тъмна коса ще изглеждаш най-добре.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    С първият цвят най-много ти отива. Според мен с тъмна коса ще изглеждаш най-добре.
    + .. да не говорим че червеното трудно се поддържа.. то това не е някакво искрящо ама все пак

И аз.Ама то наистина става за ядене, но аз няма да го ям.Може би друг път, като си взема по-голяма опаковка.

Много ми харесват шампоана и маската на Наши.А маската е толкова гъста, че имам чувството, че ще ми стигне за години напред, а е само 100 мл.Съвсем малко е нужно. ;x :Д

Мега фен
    Град
    <3
    Аз пак съм пред дилема. Всъщност още преди да се боядисам в цвета, с който съм сега, я имах тая дилема.. А именно - ЧЕРНО! :3
    Спира ме единствено това, че:
    -Ако ми омръзне, ще е много тегаво.
    -Трудно ще постигна друг по-светъл цвят.
    -И най-важното.. дали няма да съм скучна в черно. :о Макар че преди съм била и се харесвах страшно много. Както и тези, които ме познават ми казват, че черна коса ми отива най-много. :3

А мислите ли, че структурата на косъма е по-хубава при черното, от колкото при който и да е друг цвят..
    Знаем, че русото изтощава страшно много, червеното мисля също..
    И забелязах, че когато бях чернокоса, косата ми растеше по-бързо.. дали си въобразявам? :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Аз пак съм пред дилема. Всъщност още преди да се боядисам в цвета, с който съм сега, я имах тая дилема.. А именно - ЧЕРНО! :3
    Спира ме единствено това, че:
    -Ако ми омръзне, ще е много тегаво.
    -Трудно ще постигна друг по-светъл цвят.
    -И най-важното.. дали няма да съм скучна в черно. :о Макар че преди съм била и се харесвах страшно много. Както и тези, които ме познават ми казват, че черна коса ми отива най-много. :3

А мислите ли, че структурата на косъма е по-хубава при черното, от колкото при който и да е друг цвят..
    Знаем, че русото изтощава страшно много, червеното мисля също..
    И забелязах, че когато бях чернокоса, косата ми растеше по-бързо.. дали си въобразявам? :3
    за скучното - всеки вижда нещата различно.. лично на мен примерно ми е писнало да виждам хора с изрусени до болка коси или изрусени + друг нюанс руси кичури.. нищо против кичурите или русото просто много банално ми стана.... за структурата на косъма пак зависи... ако си с руса коса и си я боядисаш пак руса,но 1-2 тона по-светла да кажем няма да се изтощи толкова ако по принцип ти е тъмно кестенява и я изрусиш.. така че зависи,но определено е по-добре от русо или червено .. поне аз така мисля ... за растежа - наистина ли мислиш,че боята ти влияе на растежа ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си