- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
пробвала ли си да си изплакваш косата на 2-3 ден след миене с отвара от лайка?. Тя има изсушаващ ефект, но имай предвид, че когато започне да става по-топло и слънцето по-силно, се получава изсветляване на косата, затова ако не желаеш , пробвай сега, през по-студените месеци.
Другата възможност е с каша от орехови черупки( те заздравяват много косата, но и изсушават, защото са богати на йод), но тъй-като е много пипкава работата, докато се натрошат тия черупки, аз си изплаквам косата с отвара от 2 л. вода и 5-6 орехови черупки, предварително измити с топла вода, след което ги слагаш да заврят около 5 -10 минути, и след като стане тъмна водата, прецеждаш през марля и си изплакваш косата без отмиване
^ изсветляването се получава само ако съхне косата на слънце,ако си стои у тях докато изсъхне не виждам проблем
Хаха, нещо всички сме се зарибили.![]()
ManuelaK, мерси за предложенията.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Някой пробвал ли е да я топи в бензин ?
Чух много добри отзиви
стига с тоя бензин,никой не ти вярва,какво си ни нападнал раздела![]()
![]()
Потърси в интернет да видиш че помага, като не разбираш защо се заяждаш ?
о.О аз ?! да се заяждам ?! няма такова нещо....
а сега напусни !
Нека питаме другите ти или аз разбира повече за косата ?
Или те е страх да не ти кажат истината ?
влез,събуй се и излез
бтв. аз си поръчах 15мл. кокосово от орифлейм щото преди съм го ползвала и ми харесваше,а и мирише на кокос^^
влез,събуй се и излез беше за теб![]()
![]()
а сега наистина напусни !![]()
Като станеш администратор тогава ще ми казваш какво да правя..
Или като станеш по-дърта от мене![]()
нито едното не искам да съм така че ще бъда така любезна ( понеже май трябва да съм по мила,че иначе не искаш да ми приемеш думите) .......
ИЗЧЕЗНИ !
момичета скоро не съм писала във форума ... много се радвам косата ми е пораснала значително и е уникална мекичка
Днес си взех едни желирани мултивитамини :Д, които в състава си имат биотин.Той е полезен за косата.Дано да помогне малко.Естествено и другите витамини вътре.Не ги взех заради косата, но дано и на нея помогнат.
![]()
снимка ?!
що ти беимах предвид момичето с косата
![]()
Оу, помислих, че е към мен...съжалявам.![]()
Да, и аз искам да видя снимка на косата.![]()
няма нищо де.. ако си доволна ще знаем кои са
![]()
айде бе човек не ти ли стана скучно вече.. тоя раздел си е на момичетата
![]()
Не стига че давам полезни съвети ами и се оплакваш ... Яд те е че съм по-компетентен просто си признай
оф махай сеее