- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
повярвай ми няма да спре![]()
сега се сетих, че преди имах един балсам без отмиване на Балеа за оформяне на къдрици и май ми харесваше![]()
Ако направите отделна тема с моето име и се съберат 20 коментара от различни хора да се махна се махам
Кое масло може да се слага ей така на суха коса, да я окроти-да не стърчи много много?
масло - което и да сложиш не трябва да е повече от няколко капки - поне аз не бих рискувала.. по добре някой балсам си вземи
Спирам ама да не си помислите, че е защото ме игнорвате и да се помислите за велики
Ягодке,за какво са витамините? Имам предвид с каква цел си ги купи и цена/количество ако може![]()
Я кажете какво ви е мнението за т.н Омбре ефект? На мен много ми харесва и сегиозно обмислм възможността да внеса мако освежане лятото.![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Може и това да си взема http://4.bp.blogspot.com/-8SL7_myF0W...0/IMG_4945.JPG
Прочетох за него тук: http://sunday-fairytale.blogspot.com/2012/05/balea.html![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Пише:за да поддържате жизнеността и здравето на Вашия организъм.
*за подпомагане естествените защитни сили на организма
*предпазване на клетките от стареене
*здрави кости и зъби
*гладка кожа и блестяща коса
*при физическа и умствена умора
*нормално функциониране на нервната система
За това са.Аз ги купих за костите най-вече, защото имам проблем нещо с тях и ми казаха такова нещо да си взема.Може би тези не са най-подходящите, но пак помагат.
60 броя са.Цената беше 25 лв.
О,много изгодно излизат. А как стоят нещата при дозировката?
В аптеката ми казаха по едно на ден, но после видях, че на опаковката пише по две на ден.Няма значение дали е преди или след хранене. :Д Ами дано наистина ми помогнат.Обмислям да си купя и рибено масло/омега 3 на капсули...нещо такова. :Д Като се замисля наистина не можем да си набавяме всички нужни витамини и т.н. с храна. ;?
Мисля и аз да си ги купя. Много добре ми звучат..
И да,права си,че не всички витамини можем да получаваме всекидневдно само от храната.
Да.Аз даже мислех да си взема Марсианци ама си взех тези, защото са за възрастни.На мен пък не ми се струват много изгодни.
Може би, защото досега не съм си купувала такива.Много скъпи ми се видяха ама... :Д
Да,на място като си изкараш парите от джоба би се сторило скъпо,ама пък 60бр.,по 1 на ден е добре. За 2 месеца биха стигнали така.
В сравнение с други качествени витамини,тези наистина идват по-евтини.![]()
Обаче на опаковката пише да се вземат по две на ден.Сигурно жената в аптеката се е объркала.Аз мисля да ги вземам по две на ден и ще ми стигнат за един месец. :/