- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Оу, помислих, че е към мен...съжалявам.![]()
Да, и аз искам да видя снимка на косата.![]()
няма нищо де.. ако си доволна ще знаем кои са
![]()
айде бе човек не ти ли стана скучно вече.. тоя раздел си е на момичетата
![]()
Не стига че давам полезни съвети ами и се оплакваш ... Яд те е че съм по-компетентен просто си признай
оф махай сеее
повярвай ми няма да спре![]()
сега се сетих, че преди имах един балсам без отмиване на Балеа за оформяне на къдрици и май ми харесваше![]()
http://lh4.ggpht.com/-wHGzlG9Cobc/To...jpg?imgmax=800
ето този
слагах си по малко и мачках на леко подсушена с кърпа коса, т.е. доста влажнане ми я слепваше, защото не прекалявах, спомням си, че много ми харесваше как мирише също
Ако направите отделна тема с моето име и се съберат 20 коментара от различни хора да се махна се махам
Кое масло може да се слага ей така на суха коса, да я окроти-да не стърчи много много?
масло - което и да сложиш не трябва да е повече от няколко капки - поне аз не бих рискувала.. по добре някой балсам си вземи
Спирам ама да не си помислите, че е защото ме игнорвате и да се помислите за велики
Ягодке,за какво са витамините? Имам предвид с каква цел си ги купи и цена/количество ако може![]()
Я кажете какво ви е мнението за т.н Омбре ефект? На мен много ми харесва и сегиозно обмислм възможността да внеса мако освежане лятото.![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Пише:за да поддържате жизнеността и здравето на Вашия организъм.
*за подпомагане естествените защитни сили на организма
*предпазване на клетките от стареене
*здрави кости и зъби
*гладка кожа и блестяща коса
*при физическа и умствена умора
*нормално функциониране на нервната система
За това са.Аз ги купих за костите най-вече, защото имам проблем нещо с тях и ми казаха такова нещо да си взема.Може би тези не са най-подходящите, но пак помагат.
60 броя са.Цената беше 25 лв.