- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Преди малко реших да си намажа корените с жълтък и бадемово масло. :Д
аз отново съм с бадемово масло.. надявам се другата седмица да ми пристигне кокосовото масло от орифлейм и да се наклепотя![]()
е то е такова за по 1 път15мл. за 1.90 ама един път го бях хванала на промоция за 1 някъде
![]()
http://www.capital.bg/shimg/zx620y348_1120483.jpg това най отдясно![]()
![]()
Аха.А не трябва ли да е в твърдо състояние?Защо е в тубичка?Може и твърдо да е де.Не знам.![]()
Момичета,опитвам се да си нормализирам режима на къпане,който сега е в събота и вторник,ама не ми се пoлучава. Целта ми е да започна да я мия пак неделя и сряда. Сегашния ми режим не ми позволява да си правя маски за жалост,а когато го променя ще имам възможността поне в неделя да се мажа с масла и т.н.
И сега обмислям да си измия косата утре и после в сряда,защото едва ли ще мога да я изтърпя до сряда,при положение,че съм съм я измила в събота
Ииии да,реших да ви се оплача![]()
Последно редактирано от fizzyg : 03-10-2013 на 17:30
Не мога,защото ми става много натоварено от училище и фитнеса.А и досега съм си мислила,че няма смисъл,ако ще е малко време и попринцип гледам да стоя поне 2 часа,но щом е добре ще започна и през седмицата да стоя по 40-50мин.![]()
ами да,но като е само масло примерно не му пречи
Ох, много е гадно така, като не ползвам сешоар.Трябва много време да чакам да ми изсъхне косата.Понякога даже умирам за сън, но чакам да ми изкъхне. :/ Ама аз съм си виновна, като се къпя късно.
![]()
Да,и аз понякога едва не заспивам,обаче като знам,че рискувам да се събудя като кошница в главата (и с накъсана коса) бързо се ободрявам![]()
А вие със сплетена коса ли спите или с хлабав кок?
Онова клипче с момиченцето, което си изгори косата, помните ли го?Мисля, че беше в тази тема преди няколко страници ;дддд http://www.youtube.com/watch?v=OVzbds5tOOw Колко неща й подари.. (inlove)
Момиче ^^
започнах да ходя на тае бо във вторник и четвъртък и следователно тогава се потя и заедно с това и косата ми. Дайте съвет дали да я мия през толкова малко време( неделя, вторник,четвъртък) и всъщност какво въобще да правя. Косата много ще ми се изтощи така.
^ повярвай ми не искаш![]()
и аз да се оплача.
Днес реших да си направя любимата маска (мед + зехтин) и нали много бях ентусиазирана
(не си бях правила маски от около месец ) и си викам сега каква хубава ще ми стане косата ...
е да ,ама не
Меда беше захаросан и аз понеже бързах (а и не се сетих да го разтопя) и си го сложих направо
така на косата.Е,като се изкъпах направо ми идеше да се гръмна.
Косата ми стана на места многооо суха,а на други прекалено мазна. (както едно момиче по-нагоре каза,че
и се получило така от някакъв шампоан)
Измих я повторно (защото не съм отмила хубаво зехтина),но все още си стои така гадна.
Утре сигурно ще съм на кок,макар че въобще не се харесвам така.
Повече захаросан мед няма да си сложа.
Може и да може да се слага,не съм запозната,но на мен определено
не ми влияе никак добре.
Идеше ми даже да се разплача.Понякога си мисля,че съм
една от малкото хора,които много често плачат заради косата си. :/![]()
Последно редактирано от weheartiit : 03-10-2013 на 19:50
Аз съм слагала захаросан мед и не съм имала проблеми.![]()