- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Подариха й ги, щото водещата е голям пич и често си радва гоститеИначе аз сега се изкъпах, чакам да ми поизсъхне косата и ще я сплета на една страна най-вероятно ;д А иначе аз по принцип спя с вързана много нагоре конска опашка, като бебитата
, с пусната коса или сплетена (обикновена или френска плитка) от едната или от двете страни ;д
Момиче ^^
weheartiit , да не би да ти е кофти шампоана?
Медът, който имаме вкъщи се захароса, а мен много ме мързи да го топя. В повечето маски слагам мед, даже и на лицето и си е захаросан и маските пак ми стават.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И аз не съм имала проблеми със захаросан мед ;д И за коса, и за лице, и за устните... Но си го разтопи да ти е готов за ползване.![]()
Момиче ^^
на предишната страница нещо се оплаквахте, че като се къпете късно, чакате да ви изсъхне косата
само аз ли си лягам с почти мокра коса? освен, че на другия ден понякога е като кошница, друг проблем има ли?![]()
и аз никога не я суша със сушоар..
Стоя дълго време с кърпа на главата, а когато я махна изсъхва много бързо и се е образувал някакъв обем.. ;3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
И аз един път преди бях сложила захаросан мед на косата си, имах ег*ти обема, ама косата ми беше мноого гадна, суха, отзад лепнех още....
А кокосовото масло трябва ли да се разтопи, или направо така се взима и слага?
Бадемовото масло е на Икаровза маслото от авокадо не знам.
^И двете масла са на Икаров![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Мацки, наскоро разбрах за благотворното действие на джинджифила върху организма, някои хора го ядат с мед за повишаване на имунната система и тн. Та намерих тази маска в нета: http://www.az-jenata.bg/a/6-kozmetik...maska-za-kosa/
Някоя от вас правила ли е?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
намазах си пак корените със стимуланта и по краищата със зехтин, мнооооогооооооо ми е заплетена косата, направо е някакъв кошмар, скоро ще ида да се подстрижа малко, защото не издържам вече с това заплитане
правих си маска на лицето с банан, едвам я отмих, не искам да си представям как се измива това чудо от косата![]()
Последно редактирано от monroe999 : 03-11-2013 на 14:15
Аз много уважавам меда като подхранваща съставка за косата, носъс захаросан мед, там, където са ми попадали по-големи парченца на главата...няма измиване...идвало ми е да си сложа торба на главата през деня на училище...., затова откакто си препатих, винаги слагам и гореща вода, за да се разтопи. Предимно вече го ползвам след като си измия косата, в шише или буркан слагам мед, после ябълков оцет или лимонов сок и топла вода и си изплаквам косата с тази смес или вода, мед и отвара от орехови черупки, но косата потъмнява, не е за руси коси ..
![]()
Не искам да създавам нова тема и за това ще питам тук. Предложете някакви прически за бал-косата ми е дълга горе-долу до закопчалката на сутиена и е на степени. Мислех си за нещо къдраво може би,но да не ми скъси косата още повече. Дайте някакви предложения за прически...
Направих си маска, сложих 2 жълтъка, кисело мляко, изстисках пшеничното масло, което ми беше останало, че да хвърля шишенцетоводка и лимонов сок. Ще стоя около 6-7 часа, ще я измия и после пак масло по дължината. Утре, ако не ми се развалят плановете нещо, ще си подстрижа връхчетата, че не са махани от месеци .. Виждам някой друг цъфнал косъм тук-там, няма да се разберем така
![]()
Момиче ^^
потърси мнението на специалист...зависи от това с каква рокля ще си, каква е косата ти, овала на лицето , не на последно място и каква визия искаш да постигнеш..елегантна, небрежна и т.н..а ако искаш просто идеи за прически, винаги можеш да намериш такива като разгледаш записи на предишни награди на "Златната палма" в Кан или "Оскар" -тази и предишни години....
И тъй-като сме заговорили за други теми, искам да попитам някоя от вас ходила ли е на face fitness. Реших, че не само косата, а и лицето е важно да няма бръчки, които не се премахват с кремове(знам го от опит) и уж на шега се записахме с една дружка преди 4 месеца на такъв тренинг при една мадама и ходим веднъж в седмицата, или на месеца веднъж...аз съм много доволна, защото ми се загладиха бръчките със специалните упражнения , които правим..(имам гадния навик да правя физиономии и челото ми щеше да заприлича на акордеон)...някоя от вас да посещава подобен курс и какви са и впечатленията ?
Снощи не се изкъпах,защото реших,че ще е по-добре да е днес, четвъртък и неделя.
И вече почти ми изсъхна косата.
Намазах си косата със зехтин и стоях около 30-40мин.
Много се радвам,че пак се завърнах към маските.
![]()
Завърнах се към балсама за коса с изплакване. Нямам време за фризьор и затова спирам да хабя кокосовото масло.
Иначе и аз се нареждам на опашка за борбата с бръчките от много *чумерене*.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Чудя се дали да не си взема това и да слагам след като ги изправя, а маслото Наши само преди сешоара, да не го хабя и като кристали.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
аз тая седмица мисля да пропусна маските и другата като ми дойде кокосовото масло от орифлейм да си намажа косата само с кокосово масло
иначе и аз да се оплача - косата ми от 3 дни много се заплита.. не знам какво става... има и вятър и е някакъв ад![]()