Първоначално написано от
silvi999
Аз ползвам арганово масло на,VALONA,много съм доволна, в началото когато отидох да живея в испания косата ми беше много къса
до раменете, реших да я пусна по дълга и започнах да си тарся подходящти продукти за нея
Отидох при моя позната която разбираше от всичко сварзано с косата, тя ми написа на лист какво трябва
Да си купя за нацъфтели краищта за косопат за разтеж на косата всичко, не си спомням всичко което което ми написа
Но някои нещта ползвам все ощте намерих шампоана които тя ми препоръча в бг. И все още си копувам от него
Същто затоплен зехтин за краищтата, и много маски домашно направени,и така когато се пребрах в бг, след 3 години косата ми беше
Почти до кръста, всички мои познати си мислиха че имам удължения в косата не можеха да повярват и така реших да си продължа някой процедури които си правех там. Имам записани доста домашни маски. Вчера правих с газ зехтин и оцет днеска ощте мириши но сега щте си направя друга по лека и щте си измия косата. щте се снимам и щте покажа снимки. Тази маска с газ и оцет е много полезна за косата. От едно време знам. Моята баба когато беше жива аз така сам я запомнила когато си миеше косата винаги си слагаше газ преди да я измие и после я изплакваше с оцет и вода. Тя цял живот имаше дълга коса и винаги я носяше на плитка щтот иначе и пречеше. Косата и беше под дупето къдрава винаги сам и се радвала на тази коса наистина беше хубава лъскава мека.