- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Днес бях при моя фризьорски ангел Светла ^^ махна ми изгорялото и ми направи косата на пластове. Сега вече мога спокойно да почна пак маски и серуми. Утре ще си взема голяма четка и ще пробвам да се изсуша с нея, ако не стане номера ще съм като агънце в косата![]()
fizzyg, а кой точно шампоан ползваш, колко мл. и от фризьор ли го взе? цена?
уау, доста времеколко често я миеш и колко ти е останало? и редуваш ли с дргу? и аз от там ще поръчвам
![]()
Попринцип я мия 2 пъти в седмицата,ама и до 3 стигам съмтаймс
Никаква идея нямам колко ми е останало,защото тубата е бяла и изобщо не прозира .. :Д Не го редувам с други..ама аз и не знаех,че ще го използвам толкова време![]()
супер, досега не съм ползвала подобни шампоани, надявам този да ми хареса![]()
Така косата не привиква ли?Аз не мога да издържа да си я мия толкова време само с един.Редовно ги сменям и си купувам малки опаковки, а ако взема нещо в голяма пак от време на време ползвам и други шампоани.![]()
Препоръчайте ми кокосово масло и инструкции за употреба? Аргановото привършва скоро.....сърцето ме боли
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ммммммм 4 месеца :Д не е малко сякаш..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
не го ли взе около Коледа?то пак същото... моето е ползвано 1/4, взех го след НГ точно
Взех го по 8ми декември, отсипвах на майка ми малко, имам още около 1/5та.Не карам на изпарения все още :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Преди малко си направих маска с кисело мляко и масло от гроздови семки![]()
Аз пък вчера си правих маска с алое и зехтин и днес косата ми е много лъскава. Препоръчвам![]()
Аз и за козметиката за лице знам, че е добре да се сменя.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз така знаех.. И съм пред дилема на кой да вярвам,защото във всяка публикация,която чета,виждам ''Специалнистите съветват..'' и подобни![]()