- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Маска с горчица
2 с. л. смлян синап (горчица)
1 жълтък
2 с. л. растително масло
2 ч. л. кафява захар
2 с. л. гореща вода
Смесете синапа, горчицата, растителното масло и жълтъка и накрая прибавете водата. Веднага нанесете маската в корените (докато е все още топла) и покрийте главата с найлон. Скоро ще усетите „Големия взрив”, но за радост времето на въздействие на тази маска трябва да бъде не повече от 15 мин. След това я измийте с топла вода и шампоан.
Според вас дали ще има ефект ?
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Ще има ефект.Не разбирам само защо се слага кафява захар и вода.Някой ще ми обясни ли?
аз се намазах с бадемово масло и ще стоя няколко часа
Аз си измих косата без да слагам нищо преди това.Не мисля, че има смисъл при всички този лак на косата ми. :Д Тази седмица много коса ми падна от тези прически.А съм свикнала и косъм да не ми пада и се ужасих направо.Сега през ваканцията ще си правя маски или ще я мажа обилно само с някое масло или зехтина.
![]()
Абе някой знае ли колко дни ще е ваканцията?![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
тц тц тц тц .. мама им черна.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Въпрос към къдрокосите - и на вас ли ви става супер къдрава косата, след като е била изправяна и после измита де.Не знам разбрахте ли ме.Аз днес си я измих и ми е много къдрава. :@ Хич не я харесвам така ама...
Май те разбрах.Примерно ако съм я изправяла и ме завали дъжда и почне да се къдри, нещо такова? Случвало ми се е и съм забелязала, че ако си изправям косата с четка издържа повече, отколкото с преса.
Нееее.Исках да кажа, че като си я изправяла и после се изкъпеш ти е по-къдрава от обикновено.![]()
Не съм го забелязалаМоята си е винаги гадна...
Не съм забелязала такъв ''ефект'' майТя моята попринцип си е къдрава..
![]()
Някой слагал ли си е майонеза като маска? Една приятелка ми каза, че фризьорката и го е казала, но се чудя да пробвам ли понеже в купената майонеза сигурно има доста боклуци и консерванти които не знам до колко ще са полезни.