- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
аз в момента не мога и да ти ги платяочакваме класирането за стипендиите тея дни
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
дано стане, че вече е разпределена..в козметика, обувки и парцалки
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И аз в момента нямам крещяща нужда от нищо
Иначе ми е много познато това разпределяне на пари дори преди да съм ги взела,постоянно съм така![]()
Сложих малко кокосово на връхчетата, кажете ми че ще попие и няма да е толкова мазно?? Или да влизам в банята ПАК :Д малко сложих!!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Jollie, вземи си термозащитния крем на Oriflame! Аз съм много доволна.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
katii и аз до тоя извод стигнах :Д
fizzyg мих си два кичура пак :ДД
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
малко сложих ... ама явно трябва доста по-малко от аргановото :Д ще пробвам на Орифлейм термозащитата, а като пуснат тая 500мл ще си взема нея
п.с. иначе връхчетата са ми по-мекички доста .. другия път ще сложа преди да се изкъпя :Д
Последно редактирано от JoLLiE92 : 04-03-2013 на 16:08
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Много добре се отразява на връхчетата и на всичко останало,де. Първият път,в който си сложих от него на устните устанах удивееена :Д Както ми бяха напукани ми ги изглади.. магически![]()
Днес си направих първата маска. Сложих яйце, кисело мляко, оцет и ракия. За съжаление все още не съм си купила някакво масло. Но и тази маска не беше лоша. Миришеше гадничко, седях с нея около 1 час и я измих. Сега не знам дали си въобразявам, но косата ми изглежда по-хубава от друг път. Вие как мислите, дали може още от първата маска да има ефект?
^ Да.
Jollie, от къде си взе маслото и за колко ?![]()
Извинявайте за тъпия въпрос, но може ли да ми обясните как нанасяте домашните маски ?
И още един, ако в маската сложа цяло яйце, после първо със студена вода ли да отмия г/д и после мога ли вече с топла, за да се измият останалите състави ?
Последно редактирано от BeautyBeast : 04-03-2013 на 18:34
Много неща си харесваме предварително.. :Д Аз като си купя гел/крем за лице вече знам кой ще ми е следващия. Смятай за какво говорим тукИ то в най-добрия случай само за 1 набелязан гел/крем. Повечето пъти,и с друга козметика ми се случва да съм си харесала 3 продукта примерно. Особено пък за шампоани .. :Д
СобственоръчноПонякога става панаир,ама с времето свикнах да се мажа с ръцете :Д