- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Просто от любопитство - каква е разликата между дип дай и омре? :д
Ходих на фризьор.Направи ме.Много съм доволна.Не било страшно.Направи ме във възможно най-естествения цвят, защото ме беше страх. :д Също каза, че това не са точно кичури.Нямало наименование. :д Боядисва един ред коса и един не.Краищата ми бяха по-светли от слънцето явно и цвета, в който ми направи кичурите беше почти същия или същия май. :д Уникално приятно е чувството да ти мият косата (да, за първи път ми беше
).После бях напълно различен човек.Каза ми, че преди съм изглеждала много малка, а сега вече не. :Д Също косата ми мирише уникално.Абе общо взето много съм доволна.
Ето и снимки:
http://prikachi.com/images/622/6086622P.jpg
http://prikachi.com/images/632/6086632D.jpg
http://prikachi.com/images/684/6086684R.jpg
http://prikachi.com/images/685/6086685l.jpg
Съжалявам за бъркотията.На слънце си личат повече. :Д
Честито. Харесва ми. Стои много естествено!![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Благодаря!Сега вече ще ходя често на плитки. :Д Обожавам плитки на коси с кичури. :Д
Знаеш какво е мнението ми за косата ти.Така ми харесва още повече! Честито!
![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Мерси!На мен пък ми е малко трудно да се възприема още. :д
Ще се възприемеш.Тя самата ти коса е прекрасна и почти няма какво да направиш, че да стои зле. Освен да се изрусиш, разбира се - то не отива на никого.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Честито! Много естествено седи, харесва ми.Аз сега пробвах шикакай на прах и докато правих хомогенната смес, се запитах следния въпрос: Абе, тея индийки как си мият с тея неща косите, бе? Малееееееееееее, как вони...........ако не бях яла, честно казано сигурно щях да припадна още при първото вдишване на тази ВОНЯ. А и много оцветява, все едно съм се боядисала, става една много тъмно кафява смес, към черно, много цапа, ейй...голямо чудо стана. Отзад на опаковката пише, че е естествен шампоан и се седи с него за 5-15 мин. Ще седя 15 мин. Било за заздравяване на корените, спомага за растежа на косата, отмива отлично. Аз имах още едно индийско масло, ох, как го издържах на косата ми това чудо.....с тази миризма..
Много благодаря!И, да, никога не искам да се изрусявам.Ужасно е.Харесвам русите коси само, ако са естествени. :д
Олееее,страхотна е,Ягодке!![]()
Много добре изглеждат кичурите! Естествени,прекрасна е!
Мерси!![]()
Днес или утре ще ходя до фризьорката за нов шампоан, че моя свърши.Дали да си взема някакъв за боядисана коса или?![]()
Ще бъде добре. Ама не спирай според мен с маските и т.н. под претекста, че отмиват боята. Грижи си се за косата както преди, защото иначе може да стане суха и гадна и изтощена.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Няма да спирам.Добре де има ли изобщо продукти за домашни маски, които не свалят боята?
Забравих да спомена, че ходя при различни фризьорки за шампоан и т.н., за кичурите и за подстригване.![]()
Здравейте ! Не пиша във форума,но чета.Искам да ми помогнете сега за нещо.Ето и дилемата ми - кой от тези 3 продукта да избера за термозащита и ако някой е ползвал някой продукт от 3те ще съм много благодарна ако ми даде по-обстойно лично мнение !![]()
О, Ягодке имаш прекрасна коса <3
Имам гела за изправяне на Лакме. Не е лош.
И на мен много ми харесва косата ти, Ягодке. Сега е много по-добре!
Хумата беше за против омазняване на косата, нали?
Какъв шампоан мислиш да си купуваш от фризъорката,Ягодке?![]()
Нямам представа.Винаги решавам на място.Оф, много ми е странно.Струва ми се супер светло.Не мога да се възприема. :X
Дано скоро свикна, че почвам да се депресирам. :Д Казват ми, че ми отива и не е някаква кой знае каква промяна, но за мен е коренна промяна и ми е странно.
Ама на слънце е доста по-светла. ;(
![]()
Много е хубава! Сега ми харесва много повече дори! Не се депресирай,избощо даже.Една промяна винаги влияе по положителен начин,винаги помага![]()
Понеже нищо не разбирам - има ли вероятност, като я измия няколко пъти да стане още по-светла?Мерси иначе.
![]()