- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
охи аз в момента съм в чуденка много ... но ако е само за изправяне бих ти препоръчала http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...-smooth-150-ml .. иначе аз съм ползвала един спрей на алфапарф ( но моята коса по принцип си стои както я направя) и още някакви,но е било доста отдавна и не ги помня .. а иначе има ужасно добри отзиви за това : http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...nd-wrap-251-ml дори и аз се чудя дали него да взема ... или едно на лореал ( на предната страница бях питала за него - това без фиксацията само че )
добрем,благодаря
И моята преса е добра, също с йонизиращ ефект, но и аз като ledenakrasota...като сложа качулка и след като я махна в краищата косата ми е начупена след това...
Нали правеше косата твърда?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Разбира се, че ще се възприемеш! След месец дори няма да си спомняш този разговор.
Аз пък имам друг проблем...косата ми е чуплива и всеки път, когато ходя на фризьорки, най-напред ме подстригват малко, връхчетата само, после още веднъж дооправят с ножицата да е що-годе равна косата и от двете страни и трети път поокълцват по малко оттук-оттам и накрая се връщам пак в положението преди 6 месеца, защото само 2 пъти ходя да ми махнат връхчетата, понеже като ме поокълцат по горната схема и косата като ми се накъдри след като се измия(понеже се подстригвам на изправена коса) и ставам пак като окосена ливада...Така май цял живот няма да дочакам дълга коса..Честно ви казвам, като стане време есен или пролет да ходя да ми подстрижат връхчетата, ме хваща страх. Снощи се наложи сама да си дооправям едната страна...клъц-клъц....чудя се да плача ли, да се смея ли...
След като си боядисах корените пак отстрани съм нацапала кожата :\ Иначе само аз ли забелязвам, че когато си я изправям докато суша държи повече отколкото да я суша и после да я изправям?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
2ри опит: Когато си суша и изправям косата едновременно с гребен ми издържа повече отколкото когато я изсуша и изправя. ;д
Аз я изправям първо със сешоар и кръгла четка, после с преса - така стои повече, особено ако сешоарът ми беше по-хубав. Ако само я изсуша във всички посоки, после изправянето е малко по-сложно :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^^ Естествено, че има логика. Все пак ти си изсушила косъма, така че да е почти или напълно прав. Нормално да се задържа повече време права косата.
Надявам се да си ме разбрала...
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
И аз я изправям със сешоар и кръгла четка в 1, но после не ползвам преса /аз и затова почнах така да се суша/. И има съвсем малко нацъфтяло![]()
^ какъв ти е сешоара?![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
http://prodavalnik.com/prodavam-sesh...kosa-i18814187 малко по - различен, но с абсолютно същите приставки.
aмии пише,че обявата е изтекла
p.s: дааа, видях го:Д
Последно редактирано от POLLINA : 04-08-2013 на 08:23
дааа, видях![]()
Най-накрая си купих арганово масло да се похваля![]()
Момичета, купих си горчица на прах и сега след близо месец почивка пак започнах с маските. Та вече около час съм с маска на косата и скалпа започва да изгаря. Ще съм сериозна с тази маска и се надявам да помогне. Купих си и на Фитовал шампоана за косопад. Продължавам с ампулите и вечер си връзвам косата че да не ми се къса. Определено сега е много по-гъста, къдрава и оформена от преди!