.
Затворена тема
Страница 66 от 155 ПървиПърви ... 165662636465666768697076116 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 626 до 1 650 от общо 3873
    Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Най-накрая си купих арганово масло да се похваля

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Нали правеше косата твърда?
    Да...какво от това?Сега говорим за нещо, което ще я задържи права дълго време. :д
    Психея, много благодаря! Аз още не мога да се възприема.Струва ми се супер светла, а не.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    http://prodavalnik.com/prodavam-sesh...kosa-i18814187 малко по - различен, но с абсолютно същите приставки.
    ха ! и аз имам подобен,но с доста повече приставки преди се опитвах да намеря снимка в нета,но не успях

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Да...какво от това?Сега говорим за нещо, което ще я задържи права дълго време. :д
    Психея, много благодаря! Аз още не мога да се възприема.Струва ми се супер светла, а не.
    Разбира се, че ще се възприемеш! След месец дори няма да си спомняш този разговор .
    Аз пък имам друг проблем...косата ми е чуплива и всеки път, когато ходя на фризьорки, най-напред ме подстригват малко, връхчетата само, после още веднъж дооправят с ножицата да е що-годе равна косата и от двете страни и трети път поокълцват по малко оттук-оттам и накрая се връщам пак в положението преди 6 месеца, защото само 2 пъти ходя да ми махнат връхчетата, понеже като ме поокълцат по горната схема и косата като ми се накъдри след като се измия(понеже се подстригвам на изправена коса) и ставам пак като окосена ливада...Така май цял живот няма да дочакам дълга коса..Честно ви казвам, като стане време есен или пролет да ходя да ми подстрижат връхчетата, ме хваща страх. Снощи се наложи сама да си дооправям едната страна...клъц-клъц....чудя се да плача ли, да се смея ли...

Супер фен Аватара на Cloud9
    Момичета, купих си горчица на прах и сега след близо месец почивка пак започнах с маските. Та вече около час съм с маска на косата и скалпа започва да изгаря. Ще съм сериозна с тази маска и се надявам да помогне. Купих си и на Фитовал шампоана за косопад. Продължавам с ампулите и вечер си връзвам косата че да не ми се къса. Определено сега е много по-гъста, къдрава и оформена от преди!

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    Цитирай Първоначално написано от Cloud9 Виж мнението
    Момичета, купих си горчица на прах и сега след близо месец почивка пак започнах с маските. Та вече около час съм с маска на косата и скалпа започва да изгаря. Ще съм сериозна с тази маска и се надявам да помогне. Купих си и на Фитовал шампоана за косопад. Продължавам с ампулите и вечер си връзвам косата че да не ми се къса. Определено сега е много по-гъста, къдрава и оформена от преди!
    откъде си купи горчицата на прах ? където питам ме гледат като ударени самолети :д ..
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Здравейте, момичета. Преди няколко дни ми подариха термозащитния крем на орифлейм. Въпроса ми е дали омазнява косата...

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SiskaM Виж мнението
    Здравейте, момичета. Преди няколко дни ми подариха термозащитния крем на орифлейм. Въпроса ми е дали омазнява косата...
    Мойта я омазняваше, но тя по-принцип си е мазна. Ако ти е по-суха косата, не мисля, че ще имаш проблем.

И моята е мазна. Благодаря за отговора.
    А някой ползвал ли е това олио, какво е мнението ви ? http://www.enzo.bg/schwarzkopf-profe...-i-sukha-kosa/

И моята е мазна. Благодаря за отговора.
    А някой ползвал ли е това олио, какво е мнението ви ? http://www.enzo.bg/schwarzkopf-profe...-i-sukha-kosa/
    Като косата ти е мазна, защо питаш за олио за суха коса?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Не.
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Имам въпрос купих си преса на iso beauty медел spectrum pro слагам какво ли не кристали, термозащитни спрейове, лак и някакъв мус за изправяне на Balea но не държи изправям я докато съм в къщи стой права, но изляза ли веднага се начупва. Препоръчайте някакви продукти маски или каквото и да било ....

Голям фен Аватара на Deni_028
    ^ Ако пресата не е качествена, каквото и да слагаш няма да ти е идеално права косата. Знам го от личен опит.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от bitcheslovecake Виж мнението
    Имам въпрос купих си преса на iso beauty медел spectrum pro слагам какво ли не кристали, термозащитни спрейове, лак и някакъв мус за изправяне на Balea но не държи изправям я докато съм в къщи стой права, но изляза ли веднага се начупва. Препоръчайте някакви продукти маски или каквото и да било ....
    http://www.enzo.bg/goldwell/stylesig...chupliva-kosa/
    http://www.enzo.bg/redken/straight-l...assh-preparat/
    http://www.enzo.bg/tigi/catwalk-sess...poddajna-kosa/
    Можеш да пробваш цяла серия за непокорна коса - шампоан, балсам и стилизиращ продукт.

Е те тея iso beauty уж са доста хубави, поне са доста скъпи. И аз мислех да си купувам такава, ама се отказах.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Преди малко се изсуших. С този сешоар направо се преродих, вече имам нормални къдрици, за разлика от предишните, които бяха заплетени и неоформени и създаваха впечатлението, че имам избухнал пожар върху главата.
    Боята ми на Макадамия официално свърши, в заключение доволна съм и от цвета и от самата боя.

Супер фен Аватара на Cloud9
    Цитирай Първоначално написано от dqvolcheto9 Виж мнението
    откъде си купи горчицата на прах ? където питам ме гледат като ударени самолеот ти :д ..
    От един магазин за руски хранителни стоки

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    момичета напоследък рядко влизам та едно бързо въпросче : каква е разликата между : http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...al-liss-150-ml
    http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...nfinish-150-ml освен че едното има фиксация... и да ми препоръчате нещо за термозащита от златна рибка ( малко да сменя това на алфапарф,че от 2 години съм с него) и да е до около 20тина лева,че съм назад леко с финансите ( ндам - пролетни неща,неща за косата абе разбирате предполагам )
    Какво стана, поръча ли си, защото и аз съм в голяма чуденка..

Ако наистина става твърда косата, това значи ли, че я утежнява и дали ще стои като лак за коса? :3 (мразя лакове/пяни за коса! :3) и нали няма да лепне... :3 ох..

Ако твърдо означава това: http://data.whicdn.com/images/567931..._500_large.jpg съм с две ръце 'за' т.е... таЗ косичка ми изглежда твърда и мега права (каквато трябва да стане и според описанието на крема с фиксация 3 :3)

но ако 'твърдо' означава 'като напръскана с лак, който след 2 часа става на г*з' тогава изобщо не го искм..

ох и защо по ягодите под всички защитни продукти пише, че косата трябва да се изсуши след като ги нанесеш.. аз ако си измия косата вечер, чак на следващия ден сутринта я изправям с преса, т.е. оставям си я да си съхне сама..
    как да процедирам?!
    Последно редактирано от ShtrudeL : 04-10-2013 на 12:37
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    искам да похваля много, много ,многооо това малко чудо <3
    http://www.zlatnaribka.com/macadamia...-repair-100-ml

Мигновено подхранване, изглаждане и разплитане на косата. Косата е ултра мека и лесна за оформяне
    - Намалява времето на изсъхване на косата до 40-50 %.
    - Естествена UV защита
    - Удължават цвета на боядисаната коса
    - Бърза абсорбация от косата, лека формула, без мазно усещане
    - Уникален блясък

абсолютно съм съгласна с всичко написано в описанието <3

някой да е ползвал шампоана??

Мега фен
    Град
    <3
    ох

значи да си взимам макадамията като ми свърши лореал-а? ох :3
    ама май е по-офертно да си вземеш това http://www.zlatnaribka.com/macadamia...-repair-250-ml

ще пуснеш ли снимка на косата си ?
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    даа, и аз мисля него да си взема. аз сега ползвах една мостричка.
    не съм си вкъщии и няма с какво да снимам,като се прибера след няколко дни ще снимам

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    искам да похваля много, много ,многооо това малко чудо <3
    http://www.zlatnaribka.com/macadamia...-repair-100-ml

Мигновено подхранване, изглаждане и разплитане на косата. Косата е ултра мека и лесна за оформяне
    - Намалява времето на изсъхване на косата до 40-50 %.
    - Естествена UV защита
    - Удължават цвета на боядисаната коса
    - Бърза абсорбация от косата, лека формула, без мазно усещане
    - Уникален блясък

абсолютно съм съгласна с всичко написано в описанието <3

някой да е ползвал шампоана??
    сега ме нави и аз да я пробвам колко време я ползва ?

п.с. става въпрос за по-дълго време щото и аз имах мостра и наистина много ми хареса,но се чудех !

Мега фен Аватара на strawberry88
    Щрудел, Полина е пускала днимки на косата си и е много яка.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Щрудел, Полина е пускала днимки на косата си и е много яка.
    помняя една, ама да пусне пак
    4XCOKИ

Голям фен Аватара на monroe999
    влизам и чета мнения, обаче нещо не пиша много изобщо никакви грижи през последните 2 седмици, само шампоан, маската на Денис, арганово масло малко иии последните месеци не спирам със сешоара... искам да си правя домашни маски, обаче нали много свалят боята и вече ми писна да ми пада бързо, та след последното ми боядисване ги зарязах... нещо да ми препоръчате, някакви грижи?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си