- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Как мога да си направя такива къдрици http://www.allstarpics.net/3185107/0...large-pic.html?Само не казвайте с плитки, защото съм пробвала и ефектът не е същият. С молив и преса дали ще стане?![]()
Според мен това е правено с маша.. но ако искаш можеш да пробваш с молива, като увиваш повече коса около него, или пък не я увиваш като на кабелче..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
е с преса за изправяне - в ютуб има доста клипчета,разгледай.. иначе аз се сетих за още един начин,но не знам така ли ще стане - увиваш около 2 пръста ( може и един,зависи колко малки искаш да са къдриците) кичура,изхлузваш го от пръстите,но пак седи в кръгче - на охлювче завит и отгоре с пресата за изправяне го стискаш за малко и пускаш
Не, не, не .. имах предвид само кичури и то не руси, а просто ми е тъмна косата и, за да хване друг цвят трябваше да я изсветля
Снимки нямам, поне не хубави.. имам 1-2, където изглежда кофти и на живо не изглежда така. Като си направя ще кача ;р ... Иначе мерси. А малко ще ми е трудно всъщност да забравя пресите и машите, защото като е къса и ако не е поне съвсем малко изправена отгоре стои като гнездо
Мерси и на теб ^^ ...
аз съм с маската на макадамия - ще стоя 10-15 мин. и отмивам ...
Момичета, спрея ми на Gliss е на привършване, сега обмислям да си купя нов и се чудя какъв да е.Гледах от новата серия на Шаума някакъв, но не знам не ми вдъхва доверие.Предложете ми някакъв без значение на gliss или на шаума, на мен ми трябва най-вече за лесно разресване
ии косата ми е супер мекичка и мирише много хубаво !
Добре,че Лореалската маска е супер икономична,че досега да съм си изръсила парите за Макадамията
Но все пак тази от 100мл ми звучи приемливо.
А икономична ли е? :Д
^ ами аз да ти кажа слагам по многогъста е и е доста мазничка и ако я нанасям в банята на много мокра коса предполагам ще е икономична.. така ми е добре де.. аз съм на мнение,че по-добре 5 пъти по много ,отколкото да икономисвам и да не и усетя действието
Балсамът ми на Шаума свърши и сега мисля да пробвам някой друг. Спряла съм се на Лореал, само че не знам кой точно да си взема. Косата ми е изтощена и няма блясък. Вие от кой сте най-доволни?
доволни ли сте от стимуланта на икаров?
Виждам много добри резултати на върху косата на една колежка,но реших да събера повече мнения
как се нанася? само в корена или и по дължината?
А какво мислите за шампоаните оцветители ? Иска ми се да се боядисам в цвят близък до моя..![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
Да. Уж си го ползвам за разтеж, ама не забелязвам такъв.. моята коса си расте светкавично бавно и цъфтящо.. НО.. не ми е толкова суха от него, а и регулира омазняването.. което ми е достатъчно, за да го ползвам..
Гадното е, че мирише гадно.. ^^
Нанася се в корените, а останалото, което ти е останало по ръцете просто го нанасяш по дължините. Аз на тях им слагам и бадемово масло.
П.П. А от теб чакам снимка.![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
маската на Макадамия в Ензо е само 25лв. за 250мл.привлече меее
![]()