.
Затворена тема
Страница 68 от 155 ПървиПърви ... 185864656667686970717278118 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 676 до 1 700 от общо 3873
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    от гребена на макадамия съм изключително НЕ доволна .. обикновен пластмасов гребен.. нито му усетих маслото,нито нищо
    еее , жалко, ти от толкова време му се каниш
    ShtrudeL тес кристали нещо не ме радват мен ...
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на Deni_028
    Как мога да си направя такива къдрици http://www.allstarpics.net/3185107/0...large-pic.html?Само не казвайте с плитки, защото съм пробвала и ефектът не е същият. С молив и преса дали ще стане?

Мега фен
    Град
    <3
    Според мен това е правено с маша.. но ако искаш можеш да пробваш с молива, като увиваш повече коса около него, или пък не я увиваш като на кабелче..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    еее , жалко, ти от толкова време му се каниш
    ShtrudeL тес кристали нещо не ме радват мен ...
    дам.. много се ядосах поне дървен да го бяха направили,че да не ме е яд толкова много

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Deni_028 Виж мнението
    Как мога да си направя такива къдрици http://www.allstarpics.net/3185107/0...large-pic.html?Само не казвайте с плитки, защото съм пробвала и ефектът не е същият. С молив и преса дали ще стане?
    как може да си помислиш,че с плитки ще стане,че и да пробваш.. маша/преса за изправяне,молив - ако е голям може и да стане иначе става доста по ситно

как може да си помислиш,че с плитки ще стане,че и да пробваш.. маша/преса за изправяне,молив - ако е голям може и да стане иначе става доста по ситно
    Имах в предвид, че друг път като съм се сплитала е било по-различно от тези къдрици. Не съм се сплитала за постигане на този ефект.

Banned Мега фен
    Имах в предвид, че друг път като съм се сплитала е било по-различно от тези къдрици. Не съм се сплитала за постигане на този ефект.
    а така по-става ... ами казахме ти

Ще стане, ако увиваш кичура вместо около молив около машата. Не знам дали ме разбра, но смисъл както се увива около молив така ловиш машата и увиваш кичура около нея и държиш, без да захващаш с машата кичура.

^ Обаче нямам маша, само преса.

Banned Мега фен
    ^ Обаче нямам маша, само преса.
    е с преса за изправяне - в ютуб има доста клипчета,разгледай.. иначе аз се сетих за още един начин,но не знам така ли ще стане - увиваш около 2 пръста ( може и един,зависи колко малки искаш да са къдриците) кичура,изхлузваш го от пръстите,но пак седи в кръгче - на охлювче завит и отгоре с пресата за изправяне го стискаш за малко и пускаш

^ Дам, не е лоша идеята. Ще го пробвам и този начин.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    o.O
    Само един въпрос - защо за Бога?! Ти имаш толкова хубаво лице и цвят на косата .... защо ти е било да я ..... айде няма да използвам по-силна дума ;Д изрусяваш
    Не, не, не .. имах предвид само кичури и то не руси, а просто ми е тъмна косата и, за да хване друг цвят трябваше да я изсветля

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Искам снимка!
    Бягаш в аптеката и си купуваш бадемово масло, масло от пшеничен зародиш и ампули. Правиш си маска с едното от тях + жълтък + мед + алкохол (отношението зависи от това дали ти е мазна или суха), къпеш се, задължително с балсам, сушиш. Когато е суха, нанасяш ампулата в корените и сушиш пак. Купи си и хийтпротектор.
    И забравяш всякакви преси и маши за дълъг период от време
    Снимки нямам, поне не хубави.. имам 1-2, където изглежда кофти и на живо не изглежда така. Като си направя ще кача ;р ... Иначе мерси. А малко ще ми е трудно всъщност да забравя пресите и машите, защото като е къса и ако не е поне съвсем малко изправена отгоре стои като гнездо
    маски : задължително да има жълтък в маската.. тривитаминол и бадемово масло също много ще ти помогнат ... купена маска за дължината в банята,термопродукт ( ако ти се наложи за по спец. събитие поне да я предпазиш ) и нещо след баня - кристали/масло/спрей .. прическата - просто си навий един кичур ( усуквай но не много ) и още един и го направи като мартеничка ( свържи ги ) и ги захвани с фибичка - на мокра коса естествено
    Мерси и на теб ^^ ...

Banned Мега фен
    аз съм с маската на макадамия - ще стоя 10-15 мин. и отмивам ...

Момичета, спрея ми на Gliss е на привършване, сега обмислям да си купя нов и се чудя какъв да е.Гледах от новата серия на Шаума някакъв, но не знам не ми вдъхва доверие.Предложете ми някакъв без значение на gliss или на шаума, на мен ми трябва най-вече за лесно разресване

Супер фен Аватара на fizzyg
    аз съм с маската на макадамия - ще стоя 10-15 мин. и отмивам ...
    Как процедираш с нея? Първо навляжняваш косата и слагаш маската и после шампоан или по друг начин?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Как процедираш с нея? Първо навляжняваш косата и слагаш маската и после шампоан или по друг начин?
    отивам в банята,мокря цялата коса с топла вода,малко с кърпа стоя щото иначе капе слагам маската,стоя 10-15 мин. влизам и слагам 1 път шампоан и то само в корените и на 10/15 см. от тях ( другото по дължината му стига само пяната) и това е

Banned Мега фен
    ии косата ми е супер мекичка и мирише много хубаво !

Супер фен Аватара на fizzyg
    Добре,че Лореалската маска е супер икономична,че досега да съм си изръсила парите за Макадамията
    Но все пак тази от 100мл ми звучи приемливо.
    А икономична ли е? :Д

Banned Мега фен
    ^ ами аз да ти кажа слагам по много гъста е и е доста мазничка и ако я нанасям в банята на много мокра коса предполагам ще е икономична.. така ми е добре де.. аз съм на мнение,че по-добре 5 пъти по много ,отколкото да икономисвам и да не и усетя действието

Балсамът ми на Шаума свърши и сега мисля да пробвам някой друг. Спряла съм се на Лореал, само че не знам кой точно да си взема. Косата ми е изтощена и няма блясък. Вие от кой сте най-доволни?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    доволни ли сте от стимуланта на икаров?
    Виждам много добри резултати на върху косата на една колежка,но реших да събера повече мнения
    как се нанася? само в корена или и по дължината?

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Балсамът ми на Шаума свърши и сега мисля да пробвам някой друг. Спряла съм се на Лореал, само че не знам кой точно да си взема. Косата ми е изтощена и няма блясък. Вие от кой сте най-доволни?
    Защо не си миеш косата с шампоан и балсам от една и съща серия?
    Иначе бихти препоръчала маска на Макадамиа,уникална е.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    А какво мислите за шампоаните оцветители ? Иска ми се да се боядисам в цвят близък до моя..
    ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    доволни ли сте от стимуланта на икаров?
    Виждам много добри резултати на върху косата на една колежка,но реших да събера повече мнения
    как се нанася? само в корена или и по дължината?
    Да. Уж си го ползвам за разтеж, ама не забелязвам такъв.. моята коса си расте светкавично бавно и цъфтящо.. НО.. не ми е толкова суха от него, а и регулира омазняването.. което ми е достатъчно, за да го ползвам..
    Гадното е, че мирише гадно.. ^^
    Нанася се в корените, а останалото, което ти е останало по ръцете просто го нанасяш по дължините. Аз на тях им слагам и бадемово масло.

П.П. А от теб чакам снимка.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на monroe999
    маската на Макадамия в Ензо е само 25лв. за 250мл. привлече меее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си