.
Затворена тема
Страница 72 от 155 ПървиПърви ... 226268697071727374757682122 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 776 до 1 800 от общо 3873
    Повече от фен Аватара на mimijessi
    При вас действа ли стимуланта на Икаров и омазнява ли допълнително косата?А някой беше споменал за някакво масло, което е за мазна коса , но не помня кое беше и днес много се чудих.

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от mimijessi Виж мнението
    При вас действа ли стимуланта на Икаров и омазнява ли допълнително косата?А някой беше споменал за някакво масло, което е за мазна коса , но не помня кое беше и днес много се чудих.
    доста доволни има от стимуланта, иначе маслото от гроздови семки контролира омазняването

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    доста доволни има от стимуланта, иначе маслото от гроздови семки контролира омазняването
    Мерси.Иначе смятам да си ги взема.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от BeautyBeast Виж мнението
    Препоръчайте ми купешка маска за коса до 10 лв. Нещо за увредена коса.
    http://aptekadara.com/userfiles/prod...oduct_7918.jpg около 6 лв. е

Мега фен
    Град
    <3
    именно стимуланта регулира омазняването : )
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Кои съставки на домашните маски са подходящи за много суха коса? И кои масла? Някой страхотен продукт?
    Мама има проблем с това и много ми се иска да й препоръчам нещо наистина добро, пък моята коса е склонна към омазняване и нямам опит.
    Последно редактирано от Deadlock : 04-21-2013 на 11:11

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ти определено не си за боядисване представям си ако си беше боядисала цялата коса
    Ама то изглежда все едно ми е цялата коса!!!

POLLINA, то не е точно кичури.Боядисва ми един ред коса и един не и така.Цвета е един тон по-светъл от естествения ми цвят.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Кои съставки на домашните маски са подходящи за много суха коса? И кои масла? Някой страхотен продукт?
    Мама има проблем с това и много ми се иска да й препоръчам нещо наистина добро, пък моята коса е склонна към омазняване и нямам опит.
    Зехтина е чуууден. Арганово масло,кокосово също. Маслото от шеа казват,че има силен хидратиращ ефект,но него не съм го пробвала. Само да са био,защото тези на Икаров не са особено качествени,ама като за парите си биват. В зоя.бг има голям избор от био масла,в случай,че няма откъде другаде да намериш.
    Уникален продукт за суха коса според мен маската за коса на loreal prof. absolute repair .Страхотна е!

Голям фен Аватара на Deni_028
    Някой ползвал ли е това http://www.avon.bg/PRSuite/static/p/...ments/p/0404-4 ? Дали е хубаво?

Цитирай Първоначално написано от Deni_028 Виж мнението
    Някой ползвал ли е това http://www.avon.bg/PRSuite/static/p/...ments/p/0404-4 ? Дали е хубаво?
    И каква му е функцията на това точно?Как така я освежава?

Голям фен Аватара на Deni_028
    Нямам никаква представа. Това е подобно и е обяснено повече http://www.avon.bg/PRSuite/static/p/...ments/p/3512-1 .

Супер фен Аватара на Deadlock
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Зехтина е чуууден. Арганово масло,кокосово също. Маслото от шеа казват,че има силен хидратиращ ефект,но него не съм го пробвала. Само да са био,защото тези на Икаров не са особено качествени,ама като за парите си биват. В зоя.бг има голям избор от био масла,в случай,че няма откъде другаде да намериш.
    Уникален продукт за суха коса според мен маската за коса на loreal prof. absolute repair .Страхотна е!
    Благодаря! Записвам си.

Нямам никаква представа. Това е подобно и е обяснено повече http://www.avon.bg/PRSuite/static/p/...ments/p/3512-1 .
    Според мен това е пълната простотия.Единственото хубаво, което може би прави е да ти ароматизира косата.

Кой знае какви ароматизатори има,алкохолища. Не ти препоръчвам да си го слагаш на косата :Д

Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Благодаря! Записвам си.
    Още доста сайтове за био масла има,ако искаш мога да ти напиша и вече да си сравняваш откъде ще ти е най-изгодно А маската абсолют рипеър не я поръчвайте от салон,защото ще ви излезе много солено. В ензо излиза най-изгодно.

Аз съм го ползвала и вместо да има някакъв ефект на сух шампоан (както ми казаха) допълнително омазнява. Както казаха вече единственото което прави е да ти ароматизира косата.

П Е Т Ъ Р

Днес ми пристигна единия шампоан http://www.prikachi.com/images.php?i...6/6110196P.jpg
    Може би утре ще го пробвам ..

Вчера стоях няколко часа със зехтин, не ми се занимаваше да слагам и жълтък, и мед.. сега косата ми е много мекичка и сякаш пръстите ми влизат по-лесно в нея.

Сега съм с черния шампоан на Балеа, хубав е, но привършва, чудя се какъв да си купя, но да е по-евтин, че нещо ми дойдоха на късо финансите.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Стимулантът за коса на Икаров преборил ли е упоритото омазняване на някого от тук? Става въпрос за коса, която вече е гадна на втория ден.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Banned Мега фен
    ^ стимуланта регулира омазняването,но не очаквай от мазна коса да направи нормална... по-скоро маски с хума,редувани със стимулант би бил идеалния вариант

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ^ стимуланта регулира омазняването,но не очаквай от мазна коса да направи нормална... по-скоро маски с хума,редувани със стимулант би бил идеалния вариант
    Мерси!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Аз сега с тази моя боядисана и бавно омазняваща се коса живот си живея - без притеснения, без нищо.

Вие какъв шампоан използвате лятото.. и по-точно когато сте на море :д Искам някакъв, който да ми предпазва косата, но и да става за ежедневно ползване..

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Аз сега с тази моя боядисана и бавно омазняваща се коса живот си живея - без притеснения, без нищо.
    Е как,тя не е боядисана цялата,а само някои минимални части. Как става тоя фокус цялата коса да не ти се омазнява бързо?

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Е как,тя не е боядисана цялата,а само някои минимални части. Как става тоя фокус цялата коса да не ти се омазнява бързо?
    Абе минимални части...изглежда все едно е цялата, а на снимките изобщо не се вижда реално каква е. Еми явно става номера.Супер ми е така.

Ууууха,кеф тогава!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си