- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Ами затова ви казвам - ползвайте био шампоани, защото имат натурални съставки и не тестват върху животни! :д
Първо исках да си купувам този с корена, но се отказах, защото момичетата от форума, които са го ползвали, казаха че не правел никаква пяна.Аз такива не ги признавам за шампоани.Знам, че е полезно сигурно, но не се чувствам чиста, ако не е станала пяна!
И знам, че колкото повече пяна има, толкова повече вредни съставки има...мда, отклоних се.Та моя е този - http://prikachi.com/images/993/6108993O.jpg .Много съм доволна.Прави си нормална пяна.
![]()
За жалост почти всички професионални марки за козметика за коса тестват..
Защото почти всички са под шапката на Ести Лаудер май ..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аа..ясно.
И една добра новина- през целия Май месец ще са намалени продуктите за слънце на Лакмеhttp://www.zlatnaribka.com/intenzivn...un-care-100-ml
след като се измие косата колко бадемово масло се слага,за да не ми стои мазна,че ме е страх да не се улея![]()
То не се ли слага преди да се измие косата?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Оле, пресата на Макадамия е цели 249лв.Много скъпа, бе! :Д
А продуктите на ТианДе как ги купувате? От сайта ли поръчвате? Хич не ми се нрави тая доставка 4.50Ако някой знае да се продават някъде в Пловдив, да казва
![]()
Тианде са на принципа на Орифлейм и Ейвън - с каталози и представители, но при тях можеш да отидеш сама в офиса и да си купиш, имат ги там нещата. Пловдив бул."Източен" №48, ет.5 ми излиза като адрес .. Не те съветвам да поръчваш от сайт, тъй като имат поне 8 сайта, които претендират да са официалния сайт на Тианде за България.В магазин няма да ги намериш със сигурност.
Или намирай представител, които не са много, защото компанията е много млада, или иди виж тоя адрес дали има верно офис.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Вярно ли е, че зехтина и другите масла и мазни продукти премахват къната малко ?
Пак заповядай.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз гъбите ги ям, хората си мият косата с тях..
тоя с корена наистина като видях как действа на представянето им .. мисля да си го взема :Д независимо дали се пени .. пененето може и да е от водата!ако ти го е казало момиче от нашия край, тук водата е по-твърда и никой шампоан не се пени .. докато по вашия край чувствам сякаш тече минерална вода от чешмата
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мацки я споделете хубава боя за коса (черен цвят) цената няма значение .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 04-30-2013 на 17:30
Не питам за мена за приятелка . Моята си ми я боядисваха фризъорката ми но въпросната мацка няма желание да ходи при нея
![]()