- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
^Много хубава коса !
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
оххх тя беше един литър и реших че ще ми дойде много и ми сипа в празна кутийка от маска 500мл. иначе е http://gieldafryzjerska.pl/grafic/fr..._repair_1L.jpg такава по спомен или ако не е същата то поне е на тая марка.. с копринени протеини се води за изтощена коса
Аз имам чувството, че моите 100мл. маска никога няма да свършат. ;xЕто затова си купувам толкова малко - защото бързо ми омръзват.Слагам повечко много пъти и пак не свършва.Има още много.
![]()
е 100 мл. бързо свършват.. на теб мн бързо ти омръзват нещата.. аз примерно като си харесам нещо даже ми е жал като почне да свършва .. 2-3 мсеца с едно нещо ми е ОК ама повече не издържама иначе и аз като тебе постоянно си харесвам нещо... ако някой ми види шкафа с козметиката за коса
![]()
ох искаше ми се да стоя повече от 2 часа с маската ама днеска е хладно и ме е страх да не настина![]()
Нааааай -накрая си взех Стимуланта! Утре ще си сложа.
А и имам въпрос, забелязвам, че някой от космите, които ми падат имат корен, на неговото място расте ли нов косъм?![]()
в началото не бях доволна от балсама на Матрикс, нанасях си го на косата след шампоана и стоях така 5-10мин., обаче от както почнах да си си мачкам, масажирам косата, ми е по-мекичка илиии си внушавам?
И на мен ми харесва!![]()
И absolute repair-a няма краааааай! Ако ви снимам да видите колко още съм използвала,ще паднете,като се има предвид,че и мама понякога си слага от нея. Консистенцията й е толкова гъста ..
Кой балсам точно?
А относно въпроса ти - може да не е от масажирането,ами просто в времето да виждаш ефект от него. Не при всеки продукт се забелязва разлика след 1-вото използване
Аз се изкъпах преди малко,бях си сложила себорал форте в корените.
Как мога да придам на косата си обем без да я топирвам , защото колкото пъти съм опитвала все не ми се получава - ставам като гнездо . Просто моята коса не стои добре топирана . Средно дълга ми е - до раменете на съвсем леко каре , всмисъл отпред е малко по-дълга , и ми е с тънък косъм . Така оформена ми е супер , обаче ми се искаше да има още малко обем , просто да е малко по-бухнала . Чувала съм че става с онези големите ролки - вярно ли е ? И ако може да ми препоръчате някой спрей или пяна за обем - нещо което сте пробвали и знаете , че наистина има ефект . Благодаря предварително .
Дайте отзиви за новата серия на head and shoulders с бадемово масло.Някоя ползвала ли го е
Най-накрая си купих Слънцезащитния спрей на Лакме...Страхотен е, ухае прекрасно, но е малко мазничко и не мисля, че ще стане за ежедневна употреба, но все пак ще рискувам
За плажа обаче ще е идеално, мисля
А и бях ги помолила за мостри на шампоана и маската - получих ги, така че съм мн мн мн доволна от Рибката
![]()
http://www.enzo.bg/matrix/total-resu...za-sukha-kosa/ ето този е;
отзад пише да се нанесе и да се масажира, един път бях правила така и наистина беше мека и хидратирана, а като не масажирам, все едно не съм слагала балсам, не става толкова хубава и наскоро се сетих да масажирам пак и отново беше по-мека
Ами продължавай да следваш стъпките,които са ти дадени![]()
Btw, http://emanuelapopova.blogspot.com/2...search-results
Мисля да пробвам шампоана.
Edit:Не знам дали сте забелязали,ама все към Матрикс се хвърлям .. ;д
аз ползвам и шампоана от серията, доволна съм от марката, със сигурност бих повторила![]()
От коя серия точно? Biolage ForteThérapie или синята?
Кой имаше арганово масло, което не е на Nashi? Може ли подробности? :Д
Тая вечер си намазах косата с кокосовото масло, стоях, стоях, изкъпах се (свърши ми маската мир на прахта и, трябва да си взема нова) после си сложих от новата термозащита на Орифлейм и се изсуших и пак сложих и после се изправих :Д не знам дали трябва и преди двете, но така решихи косата ми много ми харесва, не знам дали е от защитата, или от маслото, което не слагам редовно .. може би и от двете
Стана много добре изправена и има повече обемче от обикновено.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more