.
Затворена тема
Страница 87 от 155 ПървиПърви ... 377783848586878889909197137 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 151 до 2 175 от общо 3873
    Супер фен Аватара на sladkalady
    ^Много хубава коса !
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Banned Мега фен
    хубава е

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Каква си купи,Марти?
    оххх тя беше един литър и реших че ще ми дойде много и ми сипа в празна кутийка от маска 500мл. иначе е http://gieldafryzjerska.pl/grafic/fr..._repair_1L.jpg такава по спомен или ако не е същата то поне е на тая марка.. с копринени протеини се води за изтощена коса

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз имам чувството, че моите 100мл. маска никога няма да свършат. ;x Ето затова си купувам толкова малко - защото бързо ми омръзват.Слагам повечко много пъти и пак не свършва.Има още много.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Аз имам чувството, че моите 100мл. маска никога няма да свършат. ;x Ето затова си купувам толкова малко - защото бързо ми омръзват.Слагам повечко много пъти и пак не свършва.Има още много.
    е 100 мл. бързо свършват.. на теб мн бързо ти омръзват нещата.. аз примерно като си харесам нещо даже ми е жал като почне да свършва .. 2-3 мсеца с едно нещо ми е ОК ама повече не издържам а иначе и аз като тебе постоянно си харесвам нещо... ако някой ми види шкафа с козметиката за коса

Banned Мега фен
    ох искаше ми се да стоя повече от 2 часа с маската ама днеска е хладно и ме е страх да не настина

Нааааай -накрая си взех Стимуланта! Утре ще си сложа.
    А и имам въпрос, забелязвам, че някой от космите, които ми падат имат корен, на неговото място расте ли нов косъм?

Голям фен Аватара на monroe999
    в началото не бях доволна от балсама на Матрикс, нанасях си го на косата след шампоана и стоях така 5-10мин., обаче от както почнах да си си мачкам, масажирам косата, ми е по-мекичка илиии си внушавам?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PeaceOfMe Виж мнението
    Нааааай -накрая си взех Стимуланта! Утре ще си сложа.
    А и имам въпрос, забелязвам, че някой от космите, които ми падат имат корен, на неговото място расте ли нов косъм?
    да

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    в началото не бях доволна от балсама на Матрикс, нанасях си го на косата след шампоана и стоях така 5-10мин., обаче от както почнах да си си мачкам, масажирам косата, ми е по-мекичка илиии си внушавам?
    дай да пипна не знам,как да ти отг. така

Супер фен Аватара на fizzyg
    И на мен ми харесва!

И absolute repair-a няма краааааай! Ако ви снимам да видите колко още съм използвала,ще паднете,като се има предвид,че и мама понякога си слага от нея. Консистенцията й е толкова гъста ..

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    Кой балсам точно?
    А относно въпроса ти - може да не е от масажирането,ами просто в времето да виждаш ефект от него. Не при всеки продукт се забелязва разлика след 1-вото използване

Аз се изкъпах преди малко,бях си сложила себорал форте в корените.

Как мога да придам на косата си обем без да я топирвам , защото колкото пъти съм опитвала все не ми се получава - ставам като гнездо . Просто моята коса не стои добре топирана . Средно дълга ми е - до раменете на съвсем леко каре , всмисъл отпред е малко по-дълга , и ми е с тънък косъм . Така оформена ми е супер , обаче ми се искаше да има още малко обем , просто да е малко по-бухнала . Чувала съм че става с онези големите ролки - вярно ли е ? И ако може да ми препоръчате някой спрей или пяна за обем - нещо което сте пробвали и знаете , че наистина има ефект . Благодаря предварително .

Цитирай Първоначално написано от Ninitoo Виж мнението
    Как мога да придам на косата си обем без да я топирвам , защото колкото пъти съм опитвала все не ми се получава - ставам като гнездо . Просто моята коса не стои добре топирана . Средно дълга ми е - до раменете на съвсем леко каре , всмисъл отпред е малко по-дълга , и ми е с тънък косъм . Така оформена ми е супер , обаче ми се искаше да има още малко обем , просто да е малко по-бухнала . Чувала съм че става с онези големите ролки - вярно ли е ? И ако може да ми препоръчате някой спрей или пяна за обем - нещо което сте пробвали и знаете , че наистина има ефект . Благодаря предварително .
    Това за ролките е вярно.А спрей, който да действа не знам.Знам само за една професионална пудра за обем на Шварцкопф.Иначе и вафличките са вариант.

Дайте отзиви за новата серия на head and shoulders с бадемово масло.Някоя ползвала ли го е

Най-накрая си купих Слънцезащитния спрей на Лакме... Страхотен е, ухае прекрасно, но е малко мазничко и не мисля, че ще стане за ежедневна употреба, но все пак ще рискувам За плажа обаче ще е идеално, мисля А и бях ги помолила за мостри на шампоана и маската - получих ги, така че съм мн мн мн доволна от Рибката

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Ninitoo Виж мнението
    нещо за обем - недей,нямат никакво действие .. ролки - пробвай,пробвай с изсушаване на косата надолу с главата,можеш да си правиш вафлички 2 реда и последния ред да е без,за да не се виждат,топирането - просто не си му хванала цаката,а и е много вредно за косата

Цитирай Първоначално написано от chocolatte96 Виж мнението
    Най-накрая си купих Слънцезащитния спрей на Лакме... Страхотен е, ухае прекрасно, но е малко мазничко и не мисля, че ще стане за ежедневна употреба, но все пак ще рискувам За плажа обаче ще е идеално, мисля А и бях ги помолила за мостри на шампоана и маската - получих ги, така че съм мн мн мн доволна от Рибката
    Като си го сложиш на суха коса мазна ли стои? Понеже се чудя дали да си го взема?

Кой балсам точно?
    А относно въпроса ти - може да не е от масажирането,ами просто в времето да виждаш ефект от него. Не при всеки продукт се забелязва разлика след 1-вото използване
    http://www.enzo.bg/matrix/total-resu...za-sukha-kosa/ ето този е;
    отзад пише да се нанесе и да се масажира, един път бях правила така и наистина беше мека и хидратирана, а като не масажирам, все едно не съм слагала балсам, не става толкова хубава и наскоро се сетих да масажирам пак и отново беше по-мека

Ами продължавай да следваш стъпките,които са ти дадени

Btw, http://emanuelapopova.blogspot.com/2...search-results
    Мисля да пробвам шампоана.

Edit:Не знам дали сте забелязали,ама все към Матрикс се хвърлям .. ;д

аз ползвам и шампоана от серията, доволна съм от марката, със сигурност бих повторила

От коя серия точно? Biolage ForteThérapie или синята?

Кой имаше арганово масло, което не е на Nashi? Може ли подробности? :Д
    Тая вечер си намазах косата с кокосовото масло, стоях, стоях, изкъпах се (свърши ми маската мир на прахта и, трябва да си взема нова) после си сложих от новата термозащита на Орифлейм и се изсуших и пак сложих и после се изправих :Д не знам дали трябва и преди двете, но така реших и косата ми много ми харесва, не знам дали е от защитата, или от маслото, което не слагам редовно .. може би и от двете Стана много добре изправена и има повече обемче от обикновено.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Кой имаше арганово масло, което не е на Nashi? Може ли подробности? :Д
    fizzyg :Д

От коя серия точно? Biolage ForteThérapie или синята?
    синята, като балсама

fizzyg :Д
    и аз си мисля, че беше тя ама не бях на 100% сигурна :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more