- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Аз бяхОт продавалник ми е,ама вече активен линк към продукта няма за съжаление. Иначе е 50мл за 13лв иии от Мароко било :Д И не мирише приятно :Д
такааам.. един натоварващ мозъка пост от мен:Д
Явно съм си подценила косата или може би просто се е възстановила достатъчно. От известно време усещам,че маската,шампоанът,който ползвах ( вече свърши) за изтощена ,суха коса я правят една така.. амии странна:Д Утежнява се и стои като залепена за главата ми:Д Кажете ми каква маса да си взема? :С
И другият ми въпрос: Намазах се сега със стимуланта на Икаров и ужасно много ме сърби главата:Д досега не ми се беше случвало,нормално ли е?:Д
маска де:Д
ама то за пръв път ми се случва и даже леко поотмина.
Та каква маска да си взема![]()
Трябва ми по-лека явно, все за изтощени коси съм ползвала
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Реших да се боядисам. И най-скъпите шампоани не ми оправят косата. Стискайте палци!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
O Боже :Д за момент се замисли какво е това бла бла бла,което съм написала:Д
дам за нея говоря,не мога да се оплача, много е хубава наистина,ама на следващия ден си чувствам косата странна, не мога все още да определя дали е от нея или от Икаров:Д
Не искам да повярвам,че е от нея!:Д
Маската на лореал икономична ли е?? за колко време ти стигна?![]()
4XCOKИ
ууу като кремче:3
не, тя не е мазна или нещо подобно,може би просто аз съм странната:Д
имам подозрения,че е от Икаров:Д
Моята коса не е ''податлива'' към домашните маски,явно и маслата не са и любими:Д
На мен от Икаров ми живна косата сякаш.. :3
4XCOKИ
На мен даже два пъти в седмицата ми се виждат много, но не знам де :Д Защо не я ползваш само веднъж, а през другото време само балсам за коса?
Оле и мойта се заплита ужасно много:О
ами спирам с Икаров в такъв случай