- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Бива ли да са толкова малоумни?! Те сериозно нямат представа какво правят понякога :Д само като видя косите им в какво състояние са, се отказвам да седна при тях.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
С ккаквото си иска да работи, ама как ще ти говори така? Ти си и клиент, тя е длъжна да се държи мило и любезно, още повече , че е в сектора на услугите .. на мен ако фризьорка, сервитьорка или продавачка си позволи да ми се държи така ...въобще къде си въобразяват, че се намират?
Всеки път като чуя нещо такова благодаря мислено на моята фризьорка, че я има.![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Така и не писах за онези витамини, като желирани бонбони.Сега се сетих.Промяна в косатa не забелязах, но кожата ми стана мноого по-хубава определено.
![]()
малко извън темата ама аз май все на такива попадам,че и сервитьоркиотивам на кафе ( няколко пъти вече там) и все е тая.. и искаме и сметката,носи една касова бележка и който даде едри пари вика '' от тука хващам,оправяйте се)
и някакво супер троснато и някой ден ще я наредя мн брутално,че и с шефа и ще поговоря.. има да сметне на 4 човека 4 кафета,минерална вода и някакви сокове бяха
![]()
иначе за тая същата фризьорка няколко месеца преди случката с продуктите ходих да се подстригвам и ми беше орезилила косата.. бях на триъгълник и върха ( най-дългата част) ми беше на криво![]()
И ние ония ден попаднахме на гадна сервитьорка.Първо се държеше добре, нищо че обърка бележките и още нещо беше объркала.После обаче ни донесе пица, а момичето беше поръчала салата и тя си я взе пицата и оттогава все ни тряскаше чиниите, като ни сервираше. :X![]()
Аз пък повечето пъти попадам на много готини и добри фризьорки.^^
затова душичкииии, на фризьор само при мъж!
Уникални са! На жена нямам вяра:Д
п.с : само едни момичета от Арлет в Пловдив наблюдавах как работят на едно изложение и ми хареса,ама все пак моят фризьор не си го заменям <3![]()
При мъж не съм ходила засега,защото съм страшно доволна от моята фризъорка. Не знам защо,ама като чуя мъж фризъор си представям клонинг на Азис![]()
^На Полина е много хубав даже.Иначе и аз си представям нещо такова ...
![]()
Моята много си я обичам :3
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
E има и жени професионалисти , не отричам.
Ама моите са си много яки ! <3 jollie ,кажи им![]()
Дам, дам, особено баш онзи хубавичкия :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз пък винаги съм мислела, че мъжете фризьори са много добри.Не съм ходила още при такъв, но може някой път да ида.
![]()
Оле, забравих, че си от Пловдив.Пиши на лично къде се намира.
![]()
Писах:Д
има ли някой доволен от някой шампоан за обем?
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
знаех си:Д
аз още не съм се наканила да си взема биото, ония ден бях в мола и забравих![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Те биото имат много видове.И за обем имат, но не съм го пробвала.Пък и с твоята дълга коса едва ли някой от тези шампоани за обем ще проработи. :Д
Ee не е чак толкова дълга
с шоколадчето ли да си взема, ти кои си пробвала?
Абе,я вижте тоя шампоан http://www.miniprix.bg/produkt/1027278/
Пише,че не съдържа сулфати,парабени и силикони,ама не са дали състава,нито пък марката ми е позната. Мислех си да го поръчам като ми свършат сегашните 2,ама и сайта не е известен...
Забравих да кажа,че ме привлече съответствието цена/количество![]()
Аз съм си поръчвала дрехи и обувки от този сайт.![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно