- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Аз имах съмнения,че няма да получа поръчкаслед 4-тия ден някъде .. :Д
да ъпна
Подстригах се с около 3 пръста, ама краищата ми бяха ужасяващи, много ми се беше проскубала. Сега ми е по-добре. Купих си и масло от жожоба на Икаров, направих си маска само с него, после след като се изкъпах сложих няколко капки и сега ми е много мекичка и приятна на досег. Не изглежда суха. Благодарности на Марти, че ме посъветва за жожобата!![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
моля,моля![]()
Някой ползвал ли е маска за коса Mil Mil? Видях я в dm и от описанието ми изглежда хубава, но все пак да питам и вас.![]()
ох имам ужасен проблем...
не знам какво се случи ,миех си косата с head and shoulders
около 2 месеца може би (като се има напредвид,че си мия косата около
2 пъти в седмицата защото е суха ; редувах го и с
други шампоани де) и явно косата ми привикна и сега имам много пърхот и ме сърби
ужасно скалпа още на 2 ден след измиването
моля ви кажете ми какво да си взема,за да го премахна.
да не е нещо много агресивно и изсушаващо
Здравейте! Отдавна ме мъчи един проблем, та реших да ви помоля за помощ.
Имам УЖАСНО много пърхот! :@ Какви ли не шампоани съм ползвала... Най-много ми помогна Здраве (за чувствителен скалп), но разбира се след 1 ден пак започна този пърхот. Даже като се почеша и пърхотът го виждам по пръстите и ноктите си :@ Какъв шампоан да си взема.. вече не знам. Не се търпи вече, помогнете ми, моля!
Мазен ли ти е скалпа, или сух? Има един шампоан на Билка, който е за себорея и пърхот. Преди имах такъв проблем и се къпах около година с него. Вече нямам пърхот и използвам друг шампоан, но баща ми продължава да се къпе само с него, просто от всичко друго му се появява. Много зависи от какво ти е пърхота. При мен се появи в пубертета, а сега пролетта и есента имам за по ден-два, лющи ми се кожата. После нямам проблем.
florescentia
има ли някой бебешки който да може да помогне за пърхота ? (не сам много запозната с тях)
преди време май пак бях писала в темата за това и Джоли ми беше предложила
някакъв шампоан,така че Джоли ако го видиш и се сетиш моля те сподели :Д
мажи се с разни масла..
Т.е.. не съм чувала да има масла против пърхот, но по пътя на логиката би трябвало да го намалят според мен. :3
Аз направих грешката да си сложа хума на главата в комбинация с оцет и си създадох страхоотен пърхот, ама като се намазах с бадемово масло/маслото на Икаров и ми изчезна проблема.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Коя е най-добрата марка хининова вода?
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Не си купувай! Няма доволни - омазнява много бързо косата.
Бтв,ако има заинтересовани : http://beautyshop.bg/product/2115/la...ot-retargeting
Едно момиче от форума я беше хвалило,както и в бг блог бях чела,че е много добра. Ама засега не ми е нужна на мен
Edit: Всъщност Лакме на Лореал ли марка беше?
Защото виждам,че са намалени Лакме и Лореал заедно
http://beautyshop.bg/manufacturer/57/lakme.html
http://beautyshop.bg/manufacturer/44...essionnel.html
Последно редактирано от fizzyg : 05-15-2013 на 15:55
Пантерката беше казала,че една от сериите на лакме е ужасна, а другата много хубава. Синята и жълтата, ама коя е хубава тя ще каже:Д
Жълтата,жълтата май беше добрата![]()
Последно редактирано от fizzyg : 05-15-2013 на 16:08
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
тривитаминол , масла , стимулант на икаров
Май така беше,да:Д
Днес едно колежка ми донесе малко от нейната маска на schwarzkopf ,за да я пробвам, Казах и малко, я тя ми напълни цяла кутия от крем :ДДД
след малко ще я пробвам,интересно ми е как ще ми се отрази на косата.