.
Затворена тема
Страница 34 от 155 ПървиПърви ... 243031323334353637384484134 ... ПоследнаПърви
Резултати от 826 до 850 от общо 3873
    Да, цялото количество на вит. А се изсипва . Маската със сяра, която си правя п/в косопад е следната:
    сяра на прах от аптеката-2 щипки(т.е с двата пръста е 1 щипка), лъжица и половина кисело мляко, 1 ампула витамин А и 2 супени лъжици квалитетен зехтин(студено пресован) Стои се на главата не повече от 3 часа, след което се измива и не се изплаква с нищо друго освен с вода.
    Препоръчително е маската за коса да се прави не повече от веднъж в месеца.
    В зависимост от дължината на косата би могло да се увеличи количеството на продуктите двойно, с изключение на сярата, която се увеличава само веднъж.

Тази маска и още една са ми дадени преди доста време от една позната, която имаше частична кръгова алопеция в резултат на силен стрес.След ходене по лекари, консултации и какво ли не, един стар лекар и дал маските , плюс препоръка с какво да се реши, за да заздрави скалпа си и да регулира отделянето на мастна секреция от жлезите на косата, понеже нейната коса се омазняваше бързо-налагаше се да я мие на 2-3 дни.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    И аз съм си слагала хума на косата и останах крайно разочарована. Косата ми беше толкова суха,че чак не можеше да се реше о.О
    Какво и е приложението всъщност?
    изсушава и подхранва.....

аз пък съм слагала в много маски и не ми е правила толкова зле косата ... аз си преценявам съставките,повечко омазняващи и така

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Психея Виж мнението
    Да, цялото количество на вит. А се изсипва . Маската със сяра, която си правя п/в косопад е следната:
    сяра на прах от аптеката-2 щипки(т.е с двата пръста е 1 щипка), лъжица и половина кисело мляко, 1 ампула витамин А и 2 супени лъжици квалитетен зехтин(студено пресован) Стои се на главата не повече от 3 часа, след което се измива и не се изплаква с нищо друго освен с вода.
    Препоръчително е маската за коса да се прави не повече от веднъж в месеца.
    В зависимост от дължината на косата би могло да се увеличи количеството на продуктите двойно, с изключение на сярата, която се увеличава само веднъж.

Тази маска и още една са ми дадени преди доста време от една позната, която имаше частична кръгова алопеция в резултат на силен стрес.След ходене по лекари, консултации и какво ли не, един стар лекар и дал маските , плюс препоръка с какво да се реши, за да заздрави скалпа си и да регулира отделянето на мастна секреция от жлезите на косата, понеже нейната коса се омазняваше бързо-налагаше се да я мие на 2-3 дни.
    на 2-3 дни изобщо не е бързо омазняване

anonymous708973
    Guest
    след което се измива и не се изплаква с нищо друго освен с вода.
    А шампоан все пак? Обикновено си правя маската точно преди къпане...

Наклепах си корените със стимуланта на Икаров. То много гадно миришело бе :д

имам един въпрос. косата ми се умазнява само в корените и много бързо губи обема си, а аз точно там искам да е по- обемна, но без да я горя и тупирам. Може ли да препоръчате някакъв шамопан? имам гъста къдрава коса, но нали ви казах, умазнява се

Стимуланта само на мен ли ми харесва как мирише?
    В момента съм в чуденка кайсиево или масло от гроздови семки да си купя?

Пише се Омазнява. Какъв шампоан ползваш? Балсам слагаш ли в корените?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Стимуланта само на мен ли ми харесва как мирише?
    В момента съм в чуденка кайсиево или масло от гроздови семки да си купя?

Пише се Омазнява. Какъв шампоан ползваш? Балсам слагаш ли в корените?
    и аз по принцип така го знам да се пише, но нещо ми го подчертава компа и за тва смених буквата
    балсам не слагам, а иначе не мога да се спра на един шампоан, постоянно ги сменям и тва май също допринася. http://static1.framar.bg/product/orz...ampoo-curl.jpg - това ми е последния шампоан

Banned Мега фен
    и на мен стимуланта ми мирише хубаво

Мега фен Аватара на strawberry88
    На мен също, но отдавна спрях да го ползвам.

Цитирай Първоначално написано от fifito19 Виж мнението
    и аз по принцип така го знам да се пише, но нещо ми го подчертава компа и за тва смених буквата
    балсам не слагам, а иначе не мога да се спра на един шампоан, постоянно ги сменям и тва май също допринася. http://static1.framar.bg/product/orz...ampoo-curl.jpg - това ми е последния шампоан
    Аз също си сменям шампоаните постоянно. Дори е по-добре за косата. Но ако изведнъж е започне да се омазнява почти винаги е от шампоана.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    А шампоан все пак? Обикновено си правя маската точно преди къпане...

Наклепах си корените със стимуланта на Икаров. То много гадно миришело бе :д
    Да, разбира се, че се измива с шампоан -имах предвид след това, че се изплаква само с вода и ако е много суха коса- като моята, се втриват в корените малко бадемово масло или зехтин

Цитирай Първоначално написано от fifito19 Виж мнението
    имам един въпрос. косата ми се умазнява само в корените и много бързо губи обема си, а аз точно там искам да е по- обемна, но без да я горя и тупирам. Може ли да препоръчате някакъв шамопан? имам гъста къдрава коса, но нали ви казах, умазнява се
    Странно е, че ти се омазнява бързо, като се има предвид, че е гъста и къдрава, обикновено такива коси са много сухи. Използвай ако намериш шампоан без оцветители, парфюм и консерванти-те са много леки, измиват добре и не миришат неприятно

Последните две седмици не съм си правила маска, защото или бързам или ме мързи може и да си въобразявам но мисля че косата ми привикна с домашните маски и затова сега като ги спрях косицата ми е една такава груба на допир смисъл преди след маска ми беше мекичка, блестяща.Общо взето всяка една маска която съм си правила е имала положителен ефект дори и да се намажа само със стимуланта

За тази маска: 2с.л. тривитаминол,
    1с.л. мас,
    1с.л. оцет,
    1с.л. алкохол,
    2-3 капки газ
    някой може ли да ми каже дали трябва да намажа цялата коса с нея. Благодаря !

Banned Мега фен
    естествено че цялата

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SmIx Виж мнението
    За тази маска: 2с.л. тривитаминол,
    1с.л. мас,
    1с.л. оцет,
    1с.л. алкохол,
    2-3 капки газ
    някой може ли да ми каже дали трябва да намажа цялата коса с нея. Благодаря !
    Какво прави тая маска и откъде, за Бога, да взема газ :д

Цитирай Първоначално написано от donatc Виж мнението
    Последните две седмици не съм си правила маска, защото или бързам или ме мързи може и да си въобразявам но мисля че косата ми привикна с домашните маски и затова сега като ги спрях косицата ми е една такава груба на допир смисъл преди след маска ми беше мекичка, блестяща.Общо взето всяка една маска която съм си правила е имала положителен ефект дори и да се намажа само със стимуланта
    Ако си миеш косата на 2-3 дена и си правила редовно маски, нормално е като спреш да ти се стори по-твърда и не толкова мека и блестяща, както след маска. Според мен е добре да не се прекалява излишно с маските, защото косата и кожата на главата привикват и след 5-6 години . С шампоаните е същото-да се сменят често, за да има ефект от тях.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Какво прави тая маска и откъде, за Бога, да взема газ :д
    Можеш да вземеш газ от железарски магазин, а маската спира косопада и предизвиква по-бърз растеж на косата!

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    естествено че цялата
    Благодаря ти!

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    естествено че цялата
    Най-вече в корените.

Някой може ли да ми каже как да постигна такива къдрици без да горя косата си?
    It's better to be absolutely rediculous than absolutely boring. - Marilyn Monroe

Плитки?

Ако си миеш косата на 2-3 дена и си правила редовно маски, нормално е като спреш да ти се стори по-твърда и не толкова мека и блестяща, както след маска. Според мен е добре да не се прекалява излишно с маските, защото косата и кожата на главата привикват и след 5-6 години . С шампоаните е същото-да се сменят често, за да има ефект от тях.
    Ами при мен е по-особенно защото косата ми е къдрава и мн бързо се омазнява, а до колкото знам къдравите коси са сухи.Опитвам се да си мия косата на третия ден, но не мога да я търпя да е мазна и общо взето именно заради омазняването започнах с маските.Може и снимка да пусна да я видите в естествения и вид тъкмо сега е чиста

Пускай, за това е темата!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си