.
Затворена тема
Страница 35 от 155 ПървиПърви ... 253132333435363738394585135 ... ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 3873
    Banned Мега фен
    ъм не съм сигурна ама щом експерти казват

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    Интересноооо
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на monroe999
    бих опитала да сложа малко в шампоана

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз днес го четох това за солта.Според мен са пълни глупости и мисля, че солта ще направи косата още по-суха и непокорна.А и знам, че солта е вредна за косата...и не само.Нe бих пробвала, който и да го казва.Не вярвам на всичко, което пише в интернет.
    Последно редактирано от strawberry88 : 03-06-2013 на 12:20

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    И аз днес го четох това за солта.Според мен са пълни глупости и мисля, че солта ще направи косата още по-суха и непокорна.А и знам, че солта е вредна за косата...и не само.Н бих пробвала, който и да го казва.Не вярвам на всичко, което пише в интернет.
    Абсолютно. Лятно време косата ми е ужасна след плажа.

Никога повече няма да си сложа хининова вода на косата. Измих я в понеделник, бях се наклепала със стимуланта, а след измиването сложих хининова вода. В момента е толкова мазна, че олио мога да направя от нея! Мисля, че е от водата, дано не е от стимуланта.

Мега фен Аватара на strawberry88
    От водата е.

Banned Мега фен
    От водата е.
    ++

Banned Мега фен
    аз пак се наклепах с бадемово масло

Мега фен
    Град
    <3
    От водата е.
    Дъм.. и аз за това я спрях преди време..
    Сега си карам само на стимуланта преди къпане + оцет и съм си доволна..
    Ще си поръчам и едни ампули (bioxil) от една приятелка, чрез които косата и порасна светкавично бързо..

А я кажете.. някоя ползвала ли е хума в някоя маска и какъв е ефекта? (А върху кожата/лицето?)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на girl91
    Знам, че хумата е много полезна за косата и кожата. Аз само веднъж съм си правила маска за коса с хума и не мога да кажа за ефекта върху косата. За лицето - почиства и свива порите.

Казват, че хумата много помага за мазна коса. Мои колежки я ползват вместо шампоан и са много доволни. Аз мисля да пробвам скоро. (хума+оцет)

За лицето е много полезна също, маски съм си правила, почиства много хубаво и няма как да ви навреди.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Някъде четох, че се слагало аспирин в шампоана и така косата расте много по-бързо.. Някой пробвал ли е?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Дъм.. и аз за това я спрях преди време..
    Сега си карам само на стимуланта преди къпане + оцет и съм си доволна..
    Ще си поръчам и едни ампули (bioxil) от една приятелка, чрез които косата и порасна светкавично бързо..

А я кажете.. някоя ползвала ли е хума в някоя маска и какъв е ефекта? (А върху кожата/лицето?)
    по едно време маската ми задължително съдържаше хума ( 7/8 месеца) ест. правих почивки през тия месеци.. ами хубава е.. и на лицето съм си слагала не веднъж,майка ми от както се помня периодично си прави - и двете сме доволни.. свива порите,кожата ти изглежда гладка,мека и чисти мн хубаво всичко ... аз лично ползвам мн рядко фдт. и след това не си понасям лицето -колкото и да го мия имам чувството,че и след тон тоалетно мляко не е чисто,за това си правя маска с хума на лицето

едно момиче от моя клас има тънка,рядка коса,която цъфтеше и не можеше да пусне под раменете и тя си правеше маски на косата с хума ( тя даже май само хума + оцет) и за 2 месеца косата и дръпна от раменете до 3-4 пръста под тях,което си е постижение за нейната коса.. смисъл подхрани я,но си остана рядка и тънка - просто изглеждаше по добре,но при нея е ген ....

На мене хининовата вода ми действа супер. Косата ми не се омазнява, стана много по-жива и сякаш попорасна.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Направих си двустъпкова протеинова терапия и от следващото къпане почвам пак с тривитаминола ^^

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Аз тези дни ще ходя да се подстрижа, и преди бала май ще ходя само още веднъж.
    Взех си маслото на Макадамия и съм много доволна. Поръчала съм си и един термозащитен крем на Oriflame.
    Мисля да намаля още повече пресата. Препоръчайте ми хубав крем за оформяне на чуплива коса (без пяна). Нещо по щадящо? Био? Или поне на някоя хубава марка, знам ли хаха до 10-15 лв.
    Последно редактирано от katii : 03-06-2013 на 19:33
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Супер фен Аватара на wiiwa
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    ъм не съм сигурна ама щом експерти казват
    То на всяка статия така пише.

Аз си занемарих косата напоследък. Но ще ходя да се подстригвам скоро. На обикновен фризьор, защото не мога да намеря къде подстригват с гореща ножица.

Нямааааааа ли парфюм на Наши ?? ;х Ако има си го взимам на всяка цена ! <3 Вчера си направих маска преди училище и разбира се, водата трябваше да спре, когато трябваше вече да се къпя ;/////// Не питайте какво беше ;х
    Та така.. аз пиша, за да мъмря малко ;д ^^

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    Вчера си направих маска преди училище и разбира се, водата трябваше да спре, когато трябваше вече да се къпя ;/////// Не питайте какво беше ;х
    хахахахах егати късмета

тъкмо влизам, за да питам за някакъв балсам/крем, който се нанася след къпане за оформяне на къдрици и виждам, че 2-3 поста преди мен е питано за същото хаха

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Препоръчайте ми хубав крем за оформяне на чуплива коса (без пяна). Нещо по щадящо? Био? Или поне на някоя хубава марка, знам ли хаха до 10-15 лв.
    И аз си търся..взех да се харесвам с начупена коса.

Повече от фен
    Не мога да си представя да си натрия сол в главата. За мен това са измишльотини!
    За къдрици ето нещо до 15лв
    http://www.enzo.bg/babyliss-pro/proc...chupliva-kosa/
    http://www.enzo.bg/schwarzkopf-profe...i-kdrena-kosa/

И на мен също. Мога да ти препоръчам и СЕБОРАЛ форте. Купува се от аптеките, много е евтин (2-3 лв.). Води се за премахване на косопад, но също много стимулира растежа на косата. Аз го ползвах известно време, много съм доволна. )

----------------
    http://www.facebook.com/#!/pages/%D0...34121423392000
    СВЕЖИ ИДЕИ ЗА ТВОЯ БАЛ!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    Нямааааааа ли парфюм на Наши ?? ;х Ако има си го взимам на всяка цена ! <3 Вчера си направих маска преди училище и разбира се, водата трябваше да спре, когато трябваше вече да се къпя ;/////// Не питайте какво беше ;х
    Ако бях на теб, нямаше да отида изобщо на даскало :д
    Така де, наистина не виждам начин :д
    Освен с поливане от бутилка минерална вода... или с кърпички? :д

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ще откача! от една седмица косата ми се наелектризира ужасно много! нищо не помага, някакви идеи от какво може да е? не е от палто,яке ,шал и т.н. Шампоанът не съм сменяла,нито балсам/маска.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

^Нерви.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми