.
Затворена тема
Страница 45 от 155 ПървиПърви ... 354142434445464748495595145 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 3873
    някои друг ден ще се пробвам да ги ка4а, мои снимки,

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    ти нямаше ли прекрасна златиска/светло кафява коса?
    Не. Имах ужасно изтощена, суха, лисича коса..
    Не че сега не си е изтощена, но в най-скоро време ще започна възтановяване.. :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от silvi999 Виж мнението
    не мога да ги ка4а някои 6те ми кажели за6то не ми позволява
    Качи снимката в prikachi.com и постни линка тук.

ShtrudeL Уникален ти е цвета!
    Последно редактирано от katii : 03-17-2013 на 13:43
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    за мен "прекрасна" и "светлокестенява" за коса са взаимноизключващи се понятия
    защо?
    http://cdn.followpics.com/show/15340...CIKJbVnM_c.jpg
    http://25.media.tumblr.com/4f1196d02...rm6oo1_400.jpg

Аз харесвам по-екзотични жени, а и мъже. Тъмна коса, по-тъмна кожа (не чернокожи) , тъмни очи.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

е това вече са си лични предпочитания, аз също харесвам повече брюнетки, но и светлите коси са хубави

Тези дни нямам време за домашни маски и по-често просто спя със стимуланта на Икаров или с някое масло (бадемово най-често). Надявам се до лятото да ми порастне с една педя косата.. Ето снимки от сега (на първата ми изглежда супер суха от светлината и качеството на снимката)

http://media.snimka.bg/s1/1845/029933505.jpg?r=0 - толкова е дълга в момента
    http://media.snimka.bg/s1/1845/029933617.jpg?r=0 - игнорирайте ми лицето, просто да се види хубаво цвета и състоянието й, че на предната изглежда доста суха и изтощена.

Мега фен
    Град
    <3
    С какво си направи кичура и ще го пазиш ли при следващото боядисване? (май се боядисваш в черно?)
    4XCOKИ

Това ми е естественият цвят. (: Иначе е изрусен и го боядисвам с Пиоктанин (поне това, което е останало от него вече).

Banned Мега фен
    само на мен ли първата ми бие повече на тъмно русо ? смисъл самия оттенък,а не че е светла ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zar4e Виж мнението
    Тези дни нямам време за домашни маски и по-често просто спя със стимуланта на Икаров или с някое масло (бадемово най-често). Надявам се до лятото да ми порастне с една педя косата.. Ето снимки от сега (на първата ми изглежда супер суха от светлината и качеството на снимката)

http://media.snimka.bg/s1/1845/029933505.jpg?r=0 - толкова е дълга в момента
    http://media.snimka.bg/s1/1845/029933617.jpg?r=0 - игнорирайте ми лицето, просто да се види хубаво цвета и състоянието й, че на предната изглежда доста суха и изтощена.
    виж сега.. една педя - зависи от педята,но моите ръце са малки и ми е 15см. нали знаеш,че няма как за 4 месеца да ти порасне косата с 15см ? .. иначе изглежда гъста,но щеше да е добре от малко по близко да я снимаш

Banned Мега фен
    http://prikachi.com/images.php?images/106/6005106j.jpg

тази снимка е от преди 3 години косата ми беше дупето но я постригах малко,отидох на фризьр, и казах пострижия савсем малко казах и да не ми пипа далжината само леко на пластове да я направи,като се пребрах,и видях косата си направо ми се насалзиха о4ите, косата ми беше до краста, ве4е не можах ништо да направя,от тогава все се пазя, и преди 2 месеца пак отидох да постригвам малко штот беше пораснала доста и като отидох и и казах много малко краиштата, до като тя ме постригваше аз се бях замислила,нешто, като тя сварши, аз се видях и разбрах 4е сам направила саштата грешка,като преди, искам да кажа на вси4ки когато сте на фризьр много внимаваите,гледаите всяко движение,което прави вашия фризьр, щте ка4а още снимки. тази която ми е на профила е след като се постригах, имам някои от това лято, щте ка4а и някои по от тези дни правя си много разли4ни маски за коса, ползвам и азганово страхотно е ако някои иска щте напиша някоя рецепта, изпробжана от мен,
    косата ти на тая снимка ми изглежда изтощена,но може и да е от снимката.. иначе като изключим това ми харесва ( малко дължината ми идва в повече,но щом ти харесва ) .. обаче правописа ти е под всякаква критика.. избоде ми очите.. как може да пишеш 6/4 на мястото на ''ш'' и ''ч''и на всичкото отгоре ''щ'' да го пишеш като ''ш'' и ''т'' ..

http://prikachi.com/images.php?images/106/6005106j.jpg

тази снимка е от преди 3 години косата ми беше дупето но я постригах малко,отидох на фризьр, и казах пострижия савсем малко казах и да не ми пипа далжината само леко на пластове да я направи,като се пребрах,и видях косата си направо ми се насалзиха о4ите, косата ми беше до краста, ве4е не можах ништо да направя,от тогава все се пазя, и преди 2 месеца пак отидох да постригвам малко штот беше пораснала доста и като отидох и и казах много малко краиштата, до като тя ме постригваше аз се бях замислила,нешто, като тя сварши, аз се видях и разбрах 4е сам направила саштата грешка,като преди, искам да кажа на вси4ки когато сте на фризьр много внимаваите,гледаите всяко движение,което прави вашия фризьр, щте ка4а още снимки. тази която ми е на профила е след като се постригах, имам някои от това лято, щте ка4а и някои по от тези дни правя си много разли4ни маски за коса, ползвам и азганово страхотно е ако някои иска щте напиша някоя рецепта, изпробжана от мен,
    Косата ти е била до кръста и не си можела нищо да я направиш? Хората се молят да им стигне до там ;д Както и да е, въпрос на виждане. Лично аз искам да видя скорошна снимка, не от преди 3 години Поздравления за правописа!
    Момиче ^^

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    косата ти на тая снимка ми изглежда изтощена,но може и да е от снимката.. иначе като изключим това ми харесва ( малко дължината ми идва в повече,но щом ти харесва ) .. обаче правописа ти е под всякаква критика.. избоде ми очите.. как може да пишеш 6/4 на мястото на ''ш'' и ''ч''и на всичкото отгоре ''щ'' да го пишеш като ''ш'' и ''т'' ..
    То освен "Ш" и "Т", има и "Щ" и "T"

Аз чак сега ще си правя маската, тъкмо се прибрах... Няма да стоя много..
    Момиче ^^

http://prikachi.com/images.php?images/509/6005509q.jpg

тази снимка е от миналото лято, много ползвам арганово масло когато
    си правя няква маска слагам от него като я измия понякога си слагам по малко от аргановото,много мека и ласкава и мека ми става, щте се снимам и щте ка4а ощте снимки от сега

[QUOTE=JoLLiE92;10636238]Аз харесвам по-екзотични жени, а и мъже. Тъмна коса, по-тъмна кожа (не чернокожи) , тъмни очи. [/QUOTE

черна коса, черни очи- малко по-тъмна кожа, ако е и висок.....JoLLiE92, ако намериш такъв, попитай го дали има брат и....ми се обади, вземам го

Мега фен
    Град
    <3
    Мисля, че много ще ти отива русото. ^^

На последната снимка мокра ли ти е косата?
    4XCOKИ

^Каква марка ти е аргановото масло?

Психея точно, и аз високи ги търся
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    То освен "Ш" и "Т", има и "Щ" и "T"

Аз чак сега ще си правя маската, тъкмо се прибрах... Няма да стоя много..
    толкова трудно го прочетох че забравих другите грешки

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Утре ще си взема нацъфтялото /отново / и почвам маските. Може ли да ми кажете с каква големина трябва да е кръглата четка, с която да се суша?
    btw: Джоли знаеш ли добър зъболекар в наше село? Препоръчаха ми Милен, но и аз не знам при кой да отида.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    това с писането е така защото клавиатурата ми е скапана работа, не не ми харесва да е много далга, защото се изтощтава много,

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    btw: Джоли знаеш ли добър зъболекар в наше село? Препоръчаха ми Милен, но и аз не знам при кой да отида.
    Ми то той май е единствен.. чувала съм, че е пич. Аз и аз трябва да отида, много лошо правя, че нямам проблеми и не се навивам да отида ей така.
    За четката мисля, че трябва да е малко по-големичка ама сякаш не съвсем от НАЙ-големите ...
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

някоя да е имала сърбеж и дразнене на скалпа от стимулнта? сега се сетих, че е възможно и то него да е,
    а не ми се иска да е от него, помага ми за растежа

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    някоя да е имала сърбеж и дразнене на скалпа от стимулнта? сега се сетих, че е възможно и то него да е,
    а не ми се иска да е от него, помага ми за растежа
    Какъв стимулант ползваш???

напоследък..т.е от 2-3 години това арганово масло е много прехвалено, не му отричам качествата, ама чак толкова..., да не говорим, че скоро видях в някакъв сайт 100мл био арганово масло -38 лв и щях да получа удар.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си