- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз харесвам по-екзотични жени, а и мъже. Тъмна коса, по-тъмна кожа (не чернокожи) , тъмни очи.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
е това вече са си лични предпочитания, аз също харесвам повече брюнетки, но и светлите коси са хубави
Тези дни нямам време за домашни маски и по-често просто спя със стимуланта на Икаров или с някое масло (бадемово най-често). Надявам се до лятото да ми порастне с една педя косата.. Ето снимки от сега (на първата ми изглежда супер суха от светлината и качеството на снимката)
http://media.snimka.bg/s1/1845/029933505.jpg?r=0 - толкова е дълга в момента
http://media.snimka.bg/s1/1845/029933617.jpg?r=0 - игнорирайте ми лицето, просто да се види хубаво цвета и състоянието й, че на предната изглежда доста суха и изтощена.
С какво си направи кичура и ще го пазиш ли при следващото боядисване? (май се боядисваш в черно?)
4XCOKИ
Това ми е естественият цвят. (: Иначе е изрусен и го боядисвам с Пиоктанин (поне това, което е останало от него вече).
косата ти на тая снимка ми изглежда изтощена,но може и да е от снимката.. иначе като изключим това ми харесва ( малко дължината ми идва в повече,но щом ти харесва) .. обаче правописа ти е под всякаква критика.. избоде ми очите.. как може да пишеш 6/4 на мястото на ''ш'' и ''ч''и на всичкото отгоре ''щ'' да го пишеш като ''ш'' и ''т'' ..
http://prikachi.com/images.php?images/509/6005509q.jpg
тази снимка е от миналото лято, много ползвам арганово масло когато
си правя няква маска слагам от него като я измия понякога си слагам по малко от аргановото,много мека и ласкава и мека ми става, щте се снимам и щте ка4а ощте снимки от сега
[QUOTE=JoLLiE92;10636238]Аз харесвам по-екзотични жени, а и мъже. Тъмна коса, по-тъмна кожа (не чернокожи) , тъмни очи.[/QUOTE
черна коса, черни очи- малко по-тъмна кожа, ако е и висок.....JoLLiE92, ако намериш такъв, попитай го дали има брат и....ми се обади, вземам го![]()
Мисля, че много ще ти отива русото. ^^
На последната снимка мокра ли ти е косата?
4XCOKИ
^Каква марка ти е аргановото масло?
Психея точно, и аз високи ги търся![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Утре ще си взема нацъфтялото /отново/ и почвам маските. Може ли да ми кажете с каква големина трябва да е кръглата четка, с която да се суша?
btw: Джоли знаеш ли добър зъболекар в наше село?Препоръчаха ми Милен, но и аз не знам при кой да отида.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
някоя да е имала сърбеж и дразнене на скалпа от стимулнта? сега се сетих, че е възможно и то него да е,
а не ми се иска да е от него, помага ми за растежа![]()
напоследък..т.е от 2-3 години това арганово масло е много прехвалено, не му отричам качествата, ама чак толкова..., да не говорим, че скоро видях в някакъв сайт 100мл био арганово масло -38 лв и щях да получа удар.....