.
Затворена тема
Страница 53 от 155 ПървиПърви ... 34349505152535455565763103153 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 301 до 1 325 от общо 3873
    Супер фен Аватара на fizzyg
    И аз така се успокочвам-с 5 пъти по-скъпи продукти,които съм срещала
    А доколкото съм гледала ревюта на маската,знам,че е гъста консистенция и както ти каза ще издържи по-дълго време. А до този опит съм стигнала с абсолют рипеър-а,защото и тя е много гъста и икономична.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Къде ходи на фризьор..?

Аз като ходих и ми сложиха накрая някакво серумче/масло точно за връхчетата, но убий ме, не помня какво беше.. в жълтеникаво, малко шишенце, сигурно на Лореал, но не съм сигурна.. :3
    http://monami.bg/photos/3630-loreal-...i-kraishta.jpg?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    И аз след време може да я пробвам,като ми свърши абсолют рипеъра и като съм тъжна
    Ама откъм цена не ме устройва много
    'като съм тъжна' вика..
    Да кажеш после как ти се отразява.. :3
    Трябва да си направиш блог човече, ти си ми като уикипедиа.. <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    'като съм тъжна' вика..
    Да кажеш после как ти се отразява.. :3
    Трябва да си направиш блог човече, ти си ми като уикипедиа.. <3
    Ама засега съм спокойна,имам още много
    Иначе аз блог си имам,ама изоообщо не съм редовна.. Има 2 публикации http://beautystuffandhealth.blogspot.com/
    Едит: Сега си прочетох статията за косата и усещам,че трябва да я актуализирам сериозно :Д
    Последно редактирано от fizzyg : 03-23-2013 на 10:45

500мл е твоята, нали? Имала ли си такава преди? За колко време д/г стига? :Д И съжалявам за тъпия въпрос но, слага си се като нормална маска в банята, нали?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Да,500мл е. За първи път си я купих,преди не съм я използвала. Мноооооого е икономична,много! Не мога да ти кажа за колко време стига,защото е съм я използвала преди,ама още не съм я преполовила (от септември насам съм с нея)
    И да,на мокра коса се слага,стоиш 5мин да речем,ако можеш повече е по-добре и отмиваш

Като знам, че съм дала толкова пари, наистина ще я чакам 5+ минути.
    ох, навивам се.
    Тея термозащити как разбираме дали са хубави? Какъв видим ефект трябва да очаквам?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    <3
    ох искам товааааааа http://1.bp.blogspot.com/-4f1vubpidl...0/PB240139.JPG : (
    В същите милилитри никъде го няма :3

А аз от моята маска си взимам с лъжичка за сладолед, за да не внасям вода в нея, пък и е много по-удобно. Консистенцията наистина е гъста и като кремче за ядене. :3
    4XCOKИ

Термозащитите би трябвало да подготвят косата за високата температура;да я направят по-податлива на обработка и прическата да издържи повече. Това са главните фактори май.Поправете ме,ако греша :Д

Едит: Щрудел,бях ти пращала линк на термозащитата от 500мл в Ензо
    http://www.enzo.bg/loreal-profession...poddajna-kosa/ Под малката версич на продукта е и голямата разфасовка
    Последно редактирано от fizzyg : 03-23-2013 на 10:58

Мега фен
    Град
    <3
    Термозащитите би трябвало да подготвят косата за високата температура;да я направят по-податлива на обработка и прическата да издържи повече. Това са главните фактори май.Поправете ме,ако греша :Д
    + че когато я третираш с преси/сешоари, термо продукта се изпарява и не ти гори косата толкова.. :3 (не мога да го обясня както трябва и както е, но общо взето е това.. :3) За това излиза и пара, когато си/ти изправяш/т косата.. а аз си мислех, че е много ужасно.. :д
    4XCOKИ

Да,ама с тазу термична емулсия не излиза пара. Може да става само със спрейовете..

150 мл = 20 лв
    500 мл = 27 лв
    това ми е ясно, ама как като си купя някаква да разбера дали ми предпазва косата или не? Изправянето ми с тая преса си издържа до следващото къпане задължително.
    Имам един продукт за изправяне на коса, който има термозащита и уж да ми издържа повече време права, използвах го със старата преса, с новата не виждам смисъл, защото така или иначе си стои права. Една моя приятелка се чудеше дали да си го купува и и казах да дойде да пробва моя и да си прецени и за мой ужас като си намазах косата както преди и тръгнах да се изправям с новата преса - е, такъв пушек нямаше! Изплаших се направо. Със старата преса никога не беше ставало така.
    Като използвам някаква термозащита нормално ли е да пуши, цвърчи, издава звуци и т.н.?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    <3
    Да,ама с тазу термична емулсия не излиза пара. Може да става само със спрейовете..
    Излиза, ама ако се изправяш със сешоар.. :3
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    150 мл = 20 лв
    500 мл = 27 лв
    това ми е ясно, ама как като си купя някаква да разбера дали ми предпазва косата или не? Изправянето ми с тая преса си издържа до следващото къпане задължително.
    Имам един продукт за изправяне на коса, който има термозащита и уж да ми издържа повече време права, използвах го със старата преса, с новата не виждам смисъл, защото така или иначе си стои права. Една моя приятелка се чудеше дали да си го купува и и казах да дойде да пробва моя и да си прецени и за мой ужас като си намазах косата както преди и тръгнах да се изправям с новата преса - е, такъв пушек нямаше! Изплаших се направо. Със старата преса никога не беше ставало така.
    Като използвам някаква термозащита нормално ли е да пуши, цвърчи, издава звуци и т.н.?
    Ами все пак е добре да използваш някаква термозащита,защото колкото и да е косата ти се предпазва
    Иначе май е нормално да има такива звуци,изпарение на продукт било (бях чела/гледала ревю)

Щрудел,ефекта от маската подобен ли е като на онзи,който ти търсеше (както при фризъорката)?

Мега фен
    Град
    <3
    Щрудел,ефекта от маската подобен ли е като на онзи,който ти търсеше (както при фризъорката)?
    Даа! <3 Не е същото ест, защото тогава тя ми сложи ампула, термозащитен крем и още нещо, но разликата от 'преди' на косата ми, е голяма. :3

Иначе линка, който ми даде.. не е товаа :3
    http://www.enzo.bg/loreal-profession...i-temperaturi/ под това го има, но пише, че го няма в наличностт : (
    4XCOKИ

Радвам се,че виждаш ефекта!
    Ааа,вярно ..наистина го няма в наличност. Но може скоро да го заредят пак

Мега фен Аватара на strawberry88
    Днес, като се ресах толкова коса ми падна. Едвам я сресах от всичкия лак. :Д Иначе си купих зехтин и ще си правя маски и с него. <3

Banned Мега фен
    Като знам, че съм дала толкова пари, наистина ще я чакам 5+ минути.
    ох, навивам се.
    Тея термозащити как разбираме дали са хубави? Какъв видим ефект трябва да очаквам?
    като се пръскам дали косата ми е добре или става твърда/сплескана/мазна .. а и на колко време се подстригвам - поне аз от това разбирам .. и състава като погледнеш и готово

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Преди в Златна рибка продаваха мостри, сега явно са ги спрели. Освен да изчакаш някоя промоция, защото съм забелязала, че произволно се появява менюто за избиране на мостра към поръчка.
    Иначе я има от 100мл. http://www.zlatnaribka.com/macadamia...-repair-100-ml
    От 250 http://www.zlatnaribka.com/macadamia...-repair-250-ml
    и 500 http://www.zlatnaribka.com/macadamia...-repair-500-ml
    Ооооооооооооо, не! По-икономично идва да я режа или да си правя бъркочи вкъщи

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Мега фен
    150 мл = 20 лв
    500 мл = 27 лв
    след колко време след термозащитата се изправяш ? защото ако е спрей трябва да изчакаш 2-3 мин. иначе на мен така ми е ставало само от лак на косата

strawberry88 ще се оправи, не се притеснявай!
    FuCKkK13 от състави не разбирам :Д не беше спрей , а кремче .. флуид се води по-точно. Изправих се не съвсем веднага, но не изчаках чак 2-3 мин .. може би 30 секунди :Д но пробвах само веднъж с това.
    kalpazanka нали
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    пространството на Дисе
    kalpazanka нали
    Абсолютно! Ще си донаклепам бадемовото масло и балсамът с изплакване, пък после хващам ножицата... все нещо ще остане като за опашка/кок.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Имаше едно време нещо в телешопа, което изглеждаше като преса, но вместо да ти изправя косата, то махаше нацъфтялото - само него без да реже от другото. Сещате ли се да сте виждали някога някъде нещо такова?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    пространството на Дисе
    ^И аз за тази джаджа си мислех през последния месец.

Banned Мега фен
    strawberry88 ще се оправи, не се притеснявай!
    FuCKkK13 от състави не разбирам :Д не беше спрей , а кремче .. флуид се води по-точно. Изправих се не съвсем веднага, но не изчаках чак 2-3 мин .. може би 30 секунди :Д но пробвах само веднъж с това.
    kalpazanka нали
    ами това моето беше само като допълнение щото прочетох че преди това ти казаха за по дълго издържане и т.н. ...ами ако е флуид пак трябва да изчакаш мъничко.. недей веднага следващия път и виж дали пак така ще стане.. братовчедка ми имаше едно като кремче ( проф. беше има го в златна рибка - сигурна съм,но не помня точно на коя марка) и аз го бях ползвала 2-3 пъти и пак не ми е ставало така,но може би зависи от продукта.. иначе аз примерно виждам разликата с редовно преса и термопродукт и без и пак редовно преса - поне месец повече ми изкарва косата преди да я подстрижа.. примерно сега на 2-3 месеца ( не я изправям и не пръскам термо - само като я изправям) а преди като я изправях през седмица с термо ми издържаше 4 месеца,а без маски дори 7 месеца без грам нацъфтяло

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си