- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
И аз така се успокочвам-с 5 пъти по-скъпи продукти,които съм срещала
А доколкото съм гледала ревюта на маската,знам,че е гъста консистенция и както ти каза ще издържи по-дълго време. А до този опит съм стигнала с абсолют рипеър-а,защото и тя е много гъста и икономична.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ама засега съм спокойна,имам още много![]()
Иначе аз блог си имам,ама изоообщо не съм редовна..Има 2 публикации
http://beautystuffandhealth.blogspot.com/
Едит: Сега си прочетох статията за косата и усещам,че трябва да я актуализирам сериозно :Д
Последно редактирано от fizzyg : 03-23-2013 на 10:45
500мл е твоята, нали? Имала ли си такава преди? За колко време д/г стига? :Д И съжалявам за тъпия въпрос но, слага си се като нормална маска в банята, нали?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Да,500мл е. За първи път си я купих,преди не съм я използвала. Мноооооого е икономична,много! Не мога да ти кажа за колко време стига,защото е съм я използвала преди,ама още не съм я преполовила (от септември насам съм с нея)
И да,на мокра коса се слага,стоиш 5мин да речем,ако можеш повече е по-добре и отмиваш![]()
Като знам, че съм дала толкова пари, наистина ще я чакам 5+ минути.![]()
ох, навивам се.
Тея термозащити как разбираме дали са хубави? Какъв видим ефект трябва да очаквам?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ох искам товааааааа http://1.bp.blogspot.com/-4f1vubpidl...0/PB240139.JPG : (
В същите милилитри никъде го няма :3
А аз от моята маска си взимам с лъжичка за сладолед, за да не внасям вода в нея, пък и е много по-удобно. Консистенцията наистина е гъста и като кремче за ядене. :3
4XCOKИ
Термозащитите би трябвало да подготвят косата за високата температура;да я направят по-податлива на обработка и прическата да издържи повече. Това са главните фактори май.Поправете ме,ако греша :Д
Едит: Щрудел,бях ти пращала линк на термозащитата от 500мл в Ензо![]()
http://www.enzo.bg/loreal-profession...poddajna-kosa/ Под малката версич на продукта е и голямата разфасовка![]()
Последно редактирано от fizzyg : 03-23-2013 на 10:58
4XCOKИ
Да,ама с тазу термична емулсия не излиза пара. Може да става само със спрейовете..
![]()
150 мл = 20 лв
500 мл = 27 лв
това ми е ясно, ама как като си купя някаква да разбера дали ми предпазва косата или не? Изправянето ми с тая преса си издържа до следващото къпане задължително.
Имам един продукт за изправяне на коса, който има термозащита и уж да ми издържа повече време права, използвах го със старата преса, с новата не виждам смисъл, защото така или иначе си стои права. Една моя приятелка се чудеше дали да си го купува и и казах да дойде да пробва моя и да си прецени и за мой ужас като си намазах косата както преди и тръгнах да се изправям с новата преса - е, такъв пушек нямаше! Изплаших се направо. Със старата преса никога не беше ставало така.
Като използвам някаква термозащита нормално ли е да пуши, цвърчи, издава звуци и т.н.?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
4XCOKИ
Ами все пак е добре да използваш някаква термозащита,защото колкото и да е косата ти се предпазва
Иначе май е нормално да има такива звуци,изпарение на продукт било (бях чела/гледала ревю)
Щрудел,ефекта от маската подобен ли е като на онзи,който ти търсеше (както при фризъорката)?
Даа! <3 Не е същото ест, защото тогава тя ми сложи ампула, термозащитен крем и още нещо, но разликата от 'преди' на косата ми, е голяма. :3
Иначе линка, който ми даде.. не е товаа :3
http://www.enzo.bg/loreal-profession...i-temperaturi/ под това го има, но пише, че го няма в наличностт : (
4XCOKИ
Радвам се,че виждаш ефекта!
Ааа,вярно ..наистина го няма в наличност. Но може скоро да го заредят пак![]()
Днес, като се ресах толкова коса ми падна.Едвам я сресах от всичкия лак. :Д Иначе си купих зехтин и ще си правя маски и с него. <3
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
strawberry88 ще се оправи, не се притеснявай!
FuCKkK13 от състави не разбирам :Д не беше спрей , а кремче .. флуид се води по-точно. Изправих се не съвсем веднага, но не изчаках чак 2-3 мин .. може би 30 секунди :Д но пробвах само веднъж с това.
kalpazanka нали![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Имаше едно време нещо в телешопа, което изглеждаше като преса, но вместо да ти изправя косата, то махаше нацъфтялото - само него без да реже от другото. Сещате ли се да сте виждали някога някъде нещо такова?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^И аз за тази джаджа си мислех през последния месец.
ами това моето беше само като допълнение щото прочетох че преди това ти казаха за по дълго издържане и т.н. ...ами ако е флуид пак трябва да изчакаш мъничко.. недей веднага следващия път и виж дали пак така ще стане.. братовчедка ми имаше едно като кремче ( проф. беше има го в златна рибка - сигурна съм,но не помня точно на коя марка) и аз го бях ползвала 2-3 пъти и пак не ми е ставало така,но може би зависи от продукта.. иначе аз примерно виждам разликата с редовно преса и термопродукт и без и пак редовно преса - поне месец повече ми изкарва косата преди да я подстрижа.. примерно сега на 2-3 месеца ( не я изправям и не пръскам термо - само като я изправям) а преди като я изправях през седмица с термо ми издържаше 4 месеца,а без маски дори 7 месеца без грам нацъфтяло![]()