.
Затворена тема
Страница 57 от 155 ПървиПърви ... 74753545556575859606167107 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 401 до 1 425 от общо 3873
    Супер фен Аватара на fizzyg
    Днес влизам да се къпя аз,че ми се омазни малко изведнъж

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Не знам какво става... днес баба ми връхлетя да ми се кара, че съм си боядисвала косата, защото е станала по - светла... а не съм се боядисвала от 1 месец и то само корените. Някаква идея защо косата ми изсветлява?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    http://www.enzo.bg/loreal-profession...uvredena-kosa/
    На промоция е,шанс за тези,които искаха да я пробват
    Отмива се, нали?
    След шампона ли се слага? Вместо балсам?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Да

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Ами, то и мен попринцип фризьорката като ме боядиса тъмно русо, първоначално краищата станаха по-тъмни, абе като цяло косата ми си стана по-тъмна и се бях ядосала доста. Обаче след няколко измивания, цвета ми ставаше все по-светъл и даже сега не само червеникави, но и русоляви оттенъци имам

Голям фен Аватара на monroe999
    е тоя сняг просто.................... не се стърпях

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Отмива се, нали?
    След шампона ли се слага? Вместо балсам?
    Да,да и да. Аз си я слагам като балсам,защото ми хидратира косата перфектно,балсама го пропускам като стъпка

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Не знам какво става... днес баба ми връхлетя да ми се кара, че съм си боядисвала косата, защото е станала по - светла... а не съм се боядисвала от 1 месец и то само корените. Някаква идея защо косата ми изсветлява?
    почва да има повече слънце

Здравейте , може ли да ми препоръчате някакъв продукт с който да си защита поне малко косата от пресата

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Баба ти да не е гледала бтв? Питам, защото вчера сутринта в сутрешния блок бяха поканили две жени, които говореха как според изследвания на учени е доказано, че боята за коса може да предизвика рак. Това не е нова истина, макар сега да се заговори открито за нея. Предимно рискови за кожата са черните и тъмните бои, защото съдържат фенилен диамил или парафенилен диамил, който се отлага в клетката на тялото и от една клетка, преминава в друга и се изчиства много трудно от нея. Отделно черните бои правели реакция с тютюневия дим и с още метали от замърсения въздух и образували карцерогенни вещества.Любопитно е да се знае, че в боята за обувки има също фенилен диамин. Изводът бе, че когато искате да се боядисвате, използвайте по-светлите тонове и/или бои изцяло от растителен произход-ефектът бил същият...
    Събеседничките казаха доста интересни неща, които са всеизвестни, но не се говори много, много за тях

Цитирай Първоначално написано от Психея Виж мнението
    Баба ти да не е гледала бтв? Питам, защото вчера сутринта в сутрешния блок бяха поканили две жени, които говореха как според изследвания на учени е доказано, че боята за коса може да предизвика рак. Това не е нова истина, макар сега да се заговори открито за нея. Предимно рискови за кожата са черните и тъмните бои, защото съдържат фенилен диамил или парафенилен диамил, който се отлага в клетката на тялото и от една клетка, преминава в друга и се изчиства много трудно от нея. Отделно черните бои правели реакция с тютюневия дим и с още метали от замърсения въздух и образували карцерогенни вещества.Любопитно е да се знае, че в боята за обувки има също фенилен диамин. Изводът бе, че когато искате да се боядисвате, използвайте по-светлите тонове и/или бои изцяло от растителен произход-ефектът бил същият...
    Събеседничките казаха доста интересни неща, които са всеизвестни, но не се говори много, много за тях

аз мислех, че вредят главно на косата, бях чувала и за тези неща, но не толкова много............... ужас

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Ооо, баба ми гледа бтв само заради сериалите, не вярвам да го е видяла. Тя е на принципа 'коса натурална' и всяка промяна предизвиква възмущение.
    Но пък сега се притесних за майка ми :х

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Една боя на Санте е 30 кинта. Как ли няма да тръгна да се боядисвам преди 40

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на wiiwa
    Момичета, не съм писала отдавна. Нямах много време да влизам.
    Купих си тривитаминол и запчвам с маскте. Имам няколко въпроса: 1.Мога ли към маските с тривитаминол да добавям горчица ?
    2. Вместо суха горчица мога ли да използвам тази на Дерони, традиционната ?

Banned Мега фен
    ^ може естествено .. не знам защо се чудите какво да смесвате и какво не - каквото и да сложите няма да гръмне ... за 2 - не знам

кои от вас ползваха кокосово масло и от къде го поръчахте? обичам си аргановото, но не мисля да давам отново 45лв., като ми свърши

Супер фен Аватара на Deadlock
    Как е 13 лв за 50 мл арганово масло?

Banned Мега фен
    аз най вероятно сега април ще си го взема ( след ваканцията предполагам ) това,което ти бях харесала.. и беше 500мл.

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    кои от вас ползваха кокосово масло и от къде го поръчахте? обичам си аргановото, но не мисля да давам отново 45лв., като ми свърши
    Аз директно от магазин си го купих,ама ако нямаш био магазин наоколо,в зоята е пълно http://www.zoya.bg/shop/%D0%91%D0%B8...D0%BB%D0%B0.49
    П.С.: Не се стряскай,ако не са налични. Бързо ги зареждат в наличност.

Banned Мега фен
    ^ ох тоя линк моля ви се не ми го давайте,че като знам колко неща съм си харесала

И аз така,и аз

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    От shopthebest си поръчах кокосово масло Логона

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Зоя.бг

Мацки, здравейте (:
    Точно се регистрирах , така че се извинявам от сега ако въпросите ми се повтарят.
    Като за начало искам да ви питам колко често ходите на фризьор и спазвате ли лунния календар ?
    Иначе някакъв хубав балсам ?
    Пробвала съм доста, но никой не си е отговарял изцяло на описанието - мека коса, обем, блясък и т.н. накуп

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от classynfabulous Виж мнението
    Мацки, здравейте (:
    Точно се регистрирах , така че се извинявам от сега ако въпросите ми се повтарят.
    Като за начало искам да ви питам колко често ходите на фризьор и спазвате ли лунния календар ?
    Иначе някакъв хубав балсам ?
    Пробвала съм доста, но никой не си е отговарял изцяло на описанието - мека коса, обем, блясък и т.н. накуп
    Не спазвам лунния календаp.За мен са глупости и не вяpвам в него. А на фризьор ходя да ми подстригва връхчетата и само, когато има нужда.А за балсама...най-много предпочитам професионалните маски. :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си