- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Днес влизам да се къпя аз,че ми се омазни малко изведнъж![]()
Не знам какво става... днес баба ми връхлетя да ми се кара, че съм си боядисвала косата, защото е станала по - светла... а не съм се боядисвала от 1 месец и то само корените. Някаква идея защо косата ми изсветлява?![]()
Ами, то и мен попринцип фризьорката като ме боядиса тъмно русо, първоначално краищата станаха по-тъмни, абе като цяло косата ми си стана по-тъмна и се бях ядосала доста. Обаче след няколко измивания, цвета ми ставаше все по-светъл и даже сега не само червеникави, но и русоляви оттенъци имам![]()
Здравейте , може ли да ми препоръчате някакъв продукт с който да си защита поне малко косата от пресата
Баба ти да не е гледала бтв? Питам, защото вчера сутринта в сутрешния блок бяха поканили две жени, които говореха как според изследвания на учени е доказано, че боята за коса може да предизвика рак. Това не е нова истина, макар сега да се заговори открито за нея. Предимно рискови за кожата са черните и тъмните бои, защото съдържат фенилен диамил или парафенилен диамил, който се отлага в клетката на тялото и от една клетка, преминава в друга и се изчиства много трудно от нея. Отделно черните бои правели реакция с тютюневия дим и с още метали от замърсения въздух и образували карцерогенни вещества.Любопитно е да се знае, че в боята за обувки има също фенилен диамин. Изводът бе, че когато искате да се боядисвате, използвайте по-светлите тонове и/или бои изцяло от растителен произход-ефектът бил същият...
Събеседничките казаха доста интересни неща, които са всеизвестни, но не се говори много, много за тях![]()
Ооо, баба ми гледа бтв само заради сериалите, не вярвам да го е видяла. Тя е на принципа 'коса натурална' и всяка промяна предизвиква възмущение.
Но пък сега се притесних за майка ми :х
Една боя на Санте е 30 кинта. Как ли няма да тръгна да се боядисвам преди 40![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Момичета, не съм писала отдавна. Нямах много време да влизам.
Купих си тривитаминол и запчвам с маскте. Имам няколко въпроса: 1.Мога ли към маските с тривитаминол да добавям горчица ?
2. Вместо суха горчица мога ли да използвам тази на Дерони, традиционната ?
^ може естествено .. не знам защо се чудите какво да смесвате и какво не - каквото и да сложите няма да гръмне... за 2 - не знам
кои от вас ползваха кокосово масло и от къде го поръчахте? обичам си аргановото, но не мисля да давам отново 45лв., като ми свърши![]()
аз най вероятно сега април ще си го взема ( след ваканцията предполагам ) това,което ти бях харесала.. и беше 500мл.
Аз директно от магазин си го купих,ама ако нямаш био магазин наоколо,в зоята е пълно http://www.zoya.bg/shop/%D0%91%D0%B8...D0%BB%D0%B0.49
П.С.: Не се стряскай,ако не са налични. Бързо ги зареждат в наличност.
^ ох тоя линк моля ви се не ми го давайте,че като знам колко неща съм си харесала![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мацки, здравейте (:
Точно се регистрирах , така че се извинявам от сега ако въпросите ми се повтарят.
Като за начало искам да ви питам колко често ходите на фризьор и спазвате ли лунния календар ?
Иначе някакъв хубав балсам ?
Пробвала съм доста, но никой не си е отговарял изцяло на описанието - мека коса, обем, блясък и т.н. накуп