- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Ами аз я смесих с оцет и не съм загрявала. Много съм доволна от диамантения шампоан на Alfaparf, препоръчвам го.
донесаха ми нещата заедно със онова малко шишенце с
масло от макадамия,което обикновенно пише,че се дава като подарък към
маската от 250 мл. ^^
може би утре ще ги пробвам
фък мерси за разясненията ,мисля първо да пробвам първия вариант
аз пък отпред имам много бебешка коса,която много ме дразни :@
винаги е на едни такива къдрички и на нищо не приличам :Д
оле и моята коса хвърчи ужасно много отгоре (новата коса,която ми расте) има дни в които не си личи,ама...
какво да си взема?
И аз използвам. Мисля като Ягодка за това от аптеките. Моето също е от био магазин.
И моето в момента е разтопено,а когато е твърдо са нужни секунди между дланите,за да се разтопи
Лятото си слагам нещо с УВ филтър,тази година съм с емулсия с УВ филтърИ много маски с масла и т.н.
Едит: И аз имам много бебешка коса. Иначе за ефекта,който YSMF спомена и аз търся магияИ съм забелязала,че всички гурута имат такива коси,какво им слагат толкова? Маската на макадамия ми е ясно,а друго?!
Последно редактирано от fizzyg : 05-23-2013 на 18:18
и аз като гледам в ютюб клипчетата на гурутата и направо яко садвам
всичко им изглежда перфектно ,особено за косата и кожата на лицето им много им завиждам ;/
гледала съм клипчета където обясняват как си подържат косата и слагат мноогооо неща повечето,
дори не съм сигурна някой за какво се използват
една приятелка видяла тук Саня Борисова в един магазин за обувки и каза, че косата и изглеждала меко казано отвратителновсичките гурута, актриси и тем подобни са обикновени хора с много много добри фризьори, гримьори и фотошопъри :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ама имат хубави косииииКак ще ги фотошопнат тях.. Трябва да си поръчам и аз Макадамийка :Д Да пробвам дали ще постигна ефекта,ама слабо.
еми при мен се получава,ама нали ви казах.. един ден да, друг не:Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
не знам,не знам какво правят обаче косите им изглеждат страхотни
и ,въпреки всичко дето им правят не изглеждат и грам изтощени ;х
сега се сетих,че много харесвам косата на Никол Станкулова <3
и това как си я оформя
оо да косата на Николчи е много яка<3
Нещото, което мразя в японките са косите и лицето им. По някакъв странен начин повечето от тях имат идеална кожа и страхотни коси. В същото време аз не мога да се справя с моята, сега е в пъти по - добре от предишни години, в които грам грижа не полагах освен шампоан, но пак е неподредена, 1 ден е адски суха, на другия ден омазнена. Отделно познавам момичета с прекрасни бретони, а моя стои ненормално - или хвърчи или се е лепнал за челото ми. Пуснах си бебешката коса и сега ми е до веждите, ама защо да следва посоката на бретона като може да отива в противоположната посока?! На моменти имам чувството, че да имам хубава прическа е загубена кауза.
Косата ми последните дни е много непокорна.Побърква ме!Утре най-вероятно ще се подстрижа и започвам пак обилно да слагам масла ;д, защото доста я изтормозих.Постоянно миене, сешоари, горене, скубане.
![]()
сега видях,че и Kerastase имат изглаждащ шампоан и маска http://www.zlatnaribka.com/shampoan-...o-relax-250-ml
П.С сега като се порових още в златна рибка видях,че и Лореал и Лакме също имат такава серия ;д
Не си зададох правилно въороса:Д
Шампоани ,които наистина помагат. Кerastase да, ама 40 лв за шампоан...:Д
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
А,не,не съм го пробвала. Пример давах
Преди исках да си го купувам,защото бях чула хубави мнения от Farah Dhukai,ама в друго видео тя каза,че вече формулата на серията била сменена и не били толкова добри и се отказах :Д
Те си имат комплекти за правене а клепачи, тъй че няма за какво да завиждат
На Керастаз/с съм пробвала само един продукт и много повече ми хареса на Лореал, който имаше сходно действие, но е с 8 лева по - евтин. Чудя се да се да взема ли 2 или 3 маски на Шварцкопф или една голяма опаковка на Макадамия?