- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Пробвала съм го, където е ластика не просто се получава чупка,а един жесток ъгъл ~90 градуса, аз и затова мразя да си връзвам косата :Д
Не го поръчах, не знам защо реших, че ще е много умно да го сипя в чаша, шантава работа ;д
Ягодката преди беше пращала линк на един фризъор в Ютуб и в неговия канал гледах начин за изправяне от горния пласт на широките ролки за коса. Отлепи ги по някакъв начин и после ги сложи на косата по дължината и някак ги прилепи(страхотно обяснение).И това на мокра коса. След като изсъхне косата се махат и остава права коса,не като след преса,разбира се.Но не му намирам канала на този фризъорАко го намеря,ще пиша.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
Купих си маската на Оrzene и сега я ползвах за първи път. Косата ми е много мекичка, мирише много хубаво, разресвам я много по-лесно от преди и не сваля цвета изобщо. Ето това е маската (някой ми я беше препоръчал на някоя от предишните страници) http://beautycosmetic.biz/images/Orz...nutriative.jpg
ще се намажа със зехтин и ще спя с него ще споделя ефекта когато я измия
Аз влизам, за да се оплача от шампоана на Орзен за изтощена коса.. ^^ Сърби ме скалпа от него, че и мирише ужасно тоЗ шампоан. :3
Не знам защо имах големи очаквания. :3
Маската ми на Лореал свършва след 2 къпания, да си взимам Макадамията, нали? :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
^ има ли смисъл да питаш![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ндам.. и аз от орзен като цяло съм доволна и харесвам марката,но си е до коса
аз съм много доволна от балсам пък и ми мирише много хубаво![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Здравейте ! Не прочетох всички мнения, а направо реших да попитам.. Много ще съм благодарна, ако някой ми каже шампоан,балсам, маска или няма значение какво за косопад.Просто адски много ми капе косата, знам че е нормално, но моето определено не е в нормите. Първо си мислих,че е защото ми беше доста дълга и изтощена, но се подстригах(и то доста
) и пак си капе. По принцип използвам преса за обем и може би това оказва голямо влияние.
Дали си гад или тарикат - все тая ... пак ще мога с душата ти да си играя
Преса за обем ?!
Вземи си Себорал (май това беше), нанасяш го след баня в/у скалпа, по няколко капчици и разтриваш + маската и шампоана на Денис (жълтата серия)
Последно редактирано от katii : 06-09-2013 на 12:14
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
На сестра ми и се беше появил страшен косопад, косата й падаше на кичури... буквално ;х Беше ползвала едни ампули на Дюкре и каза, че много помагат, обаче са доста скъпи. И все пак ето линк, ако искате де видите. http://apteka.framar.bg/30016727/%D0...-%D0%BC%D0%BB-
темата нещо замря... аз съм с кокосово масло,но тоя път не съм си сложила нищо т.е. не съм го задушила.. ще стоя 1 час най мн,че съм леко болна
Довечера ще се клепам с кокосово масло. Утре сутринта ще си измия косата.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз вчера стоях 3 часа с кокосово. Отмих и сложих обичайните продукти.![]()
бтв. др седмица мисля да си взема някоя друга ампулка,че скоро не съм си взимала
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.