- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Точно заради чупката ти казвам да не стягаш много ластика, така няма да има чупка.
Прави си маски с повече масла, мисля че ще помогне. Слагай малко повече кристали, щом е по-изгоряла и ако си с къдрава коса НЕ Я РЕШИ , колкото и странно да ти звучиили поне да е с едър гребен.
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Ако се бояисваш в твоя цвят ще ти стигне, но ако сменяш цвета по-добре си вземи 2. Аз попринцип се боядисвам с две бои, но тази втората вече към края се чудихме къде да я слагаме..ама как да я хвърля![]()
Между дръгото консистенцията на боята е много приятна. И няколко дни след боядисването мога да кажа, че цветът има много блясък.
Някой, ако се е боядисвал с нея вече, моля да сподели дали му е щипала на главата![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Не знам да ти кажа, възможно е. Лошото е,че изхвърлих кутията:Д
В началото беше малко кофти,но после отмина.
Като си измия косата ще ви се снимам вече обещавам! че вече е мало гадна
Кажете някоя по-лека маскаа,чудя се какво да си купя да разнообразя.
Маската на schwarzkopf ми действа много странно на косата. Първото ми изправяне е кошмарно и мнооого трудно и после косата ми стои някак си.. бухнала. На следващия ден има уникален блясък и супер загладена и хубава, ама не мога така с този първи ден..![]()
Нещо,което да ми заглажда косата най-вече,че много хвърим :Д
^^^ Напълно съм съгласна с Фък![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
И безамонячните съдържат амоняк. Има известна заблуда.
ъм не си изправяй косата веднага след къпане... пробвай като ти е за миене косата да я миеш вечер и сутринта да я изправиш.. така няма да го има тоя ефект на първия ден .. иначе аз професионални маски си взимам от фризьорката и те са по 1л. или 500,а на мен ми идва много и ми отсипва и рядко помня на коя марка са
а предполагам ти от масовите не искаш.. ти ли ползваше макадамия по едно време ? - тя ми прави хубава косата
^ O не,това е най-големият ми кошмар, да си изправям косата сутрин, след като вечерта съм я измила. Имам голям проблем със сушенето, винаги остава някак влажна и на сутринта съм като бухал:Д
1 литър ще я ползвам 2 години бе
Даа, имам си я още. Ползвам си я, но искам да я редувам с нещо,че ако помниш някъде назад бях писала,че при честа употреба ми утежнява косата. 1 седмица ми е добре.
Не ми пречи и от масовите да е, просто да има що-годе нормални съставки. Чувала съм много добри отзиви за маските на Орзен ,не знам..
Някакви предложения ?![]()
ама така става щото на чиста коса най трудно пресата действа... не можеш ли някак със сешоар да се изправяш и на сутринта с пресата ? или да я връзваш вечерта ? ... аз за това отбягвам да си правя косата след като съм се изкъпала.. нито става както трябва,нито е загладена - стои бухнала,нито става бързо.. абе нищо.. и така я горя повече щото минавам по 100 пъти
![]()
точно на орзен щях да ти препоръчам .. или на елсев тотал рипейър 5 ( но там не помня състава как беше.. ама май имаше нещо дето не ми харесваше)
http://www.nisea-bg.com/images/items/2847.jpg тази ми харесва
от Olia-та дали ще ми се увреди много косата :Д
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
знам,че е така,ама сега като трябва да излизам какво да правя![]()
сутрин (ако вечерта съм си мила косата) я изправям леко със сешоара, не сатарателно просто за улеснение и после с пресата и буквално се изправям поне 30-40 мин:Д
Забелязах,че маската просто ми влияе така. С макадамия нямах такъв проблем:Д
Предпочитам орзен. А коя от всичките да си взема![]()
с бира дето е
Зависи какъв е цвета ти. Аз съм черна и мога да кажа,че съм доволна.
Палете е една от най-силните и вредни за косата бои, по-добре я смени.
Има една боя на палете,розова, безамонячна, по-малко е като мл от обикновена боя, та тя е много хубава.
Иначе за амонячна боя, по-добре нещо от професионалните серии.
http://www.zlatnaribka.com/dvoyna-bo...tural-oil-100-
http://www.zlatnaribka.com/boya-za-k...-majirel-60-ml
кафява е
кафявата - втората![]()
aбе май тази е само с бира :Д
http://befit.bg/eshop/ORZENE-BEER-%D...C%D0%9B.230287
^ тя е ама аз съм ползвала другатаи двете иначе са с бира
![]()
а чакай бе,това е тая с меда о.О
абе не бе,тая си е![]()
http://beautycosmetic.biz/sarantis-o...sa-p-3974.html
И аз попринцип знам,че бялата е с меда,ама тази е няква друга,ама май не съм я срещала..
ще си взема кафявата![]()