- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не мога да свърша...
Здравейте!Момиче съм на 20 години,имала съм няколко сексуални партньори до сега и не съм свършвала никога вагинално,само клитoрно.Сегашният ми партньор има доста голям пакет и се справя доста добре и се старае и държи доста време,но пак не мога да свърша.Даже почти не изпитвам удоволствие от самото проникване,само от време на време и то с кратко времетраене...Според вас това на какво се дължи?И тези които са свършвали ако можете по някакъв начин да опишете чувството![]()
Последно редактирано от brutal_women : 02-07-2013 на 17:33
Бях чела преди време, че не всички жени могат да свършват. Някои могат само клиторно,
други само вагинално.. а трети изобщо.
Аз не мога клиторно.. просто не ми доставя удоволствие.![]()
Последно редактирано от nyxu : 02-07-2013 на 17:33
Дрън-дрън
И аз преди май бях чела,че някой жени не могат да свършват,но силно се надявам да не е така.Нали уж на няколко см. от входа на влагалището имаме G точка,е аз нищо не усещам от тая G точка...
КлитУрно...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз си я усещам.. върховно е /не те дразня ;3/. Щом не я усещаш.. вероятно си от тези жени, които не могат вагинално или просто приятеля ти не я "нацелва".
П.п усещам я най-силно с пръсти? Пробвали ли сте?
Дрън-дрън
Не можеш да свършваш, защото не знаеш как се пише клитУр.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Изяжте ме с дрехите, че съм объркала! Пф!
Дрън-дрън
Ще изядете човек за една правописна грешка....нека се придържаме към темата![]()
И аз не можех първите 10 месеца. От 1 месец се ''научих'' :д. Наистина чувството е брутално и за разлика от клиторния по цялото ти тяло преминават онези вълни. Иначе за мен вагиналният е трудно достижим, не се получава всеки път. Трябва да има дълга любовна игра и продължителен акт.И аз си мислех,че съм от момичетата,които не могат да свършват,но никога не знаеш.
Може да е нещо на психическа основа. Отпусната ли си при секс?
Трябва да си напълно отпусната , по време на секс не трябва да мислиш как ще свършиш и дали а да се отдадеш на удоволствието , да кажеш да партньора ти да прави нещата по начина по който ти искаш , и от които се чувстваш най-добре като любима любовна игра или поза.
Едва ли си от момичетата които "не могат да свършат" , просто трябва малко време и правилния човек.
Всяка жена може!Зависи от мъжа най-вече - последните ми 2 приятелки също твърдяха, че не могат, а освен, че се научиха /и аз имам вина/, едната дори я "свърших" само с пръсти и едни специални движения /не клиторно/...
Та.. чукача, той е краля на оргазмите![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не мога да разбера защо и двете от вчера се заяждате? Вие НИКОГА не бъркате??
Браво! Безгрешни сте! Боже...
Дрън-дрън
пак ли не зацепи?
Не се вкарай толкова във филма.
Аре със здраве.
maDamn
Харесва ми във филма.
Поне не избивам комплекси като нападам безпричинно.![]()
Дрън-дрън
О,моля те,разкажи ми повече за комплексите...
слушала съм ги 1000000 пъти заучените фразички
И не те нападам,а те поправям.
maDamn
Има нови, не четеш ли? :/
Дрън-дрън
Не е толкова важно дали пакета му е много голям...Понякога това ти причинява една прорязваща болка, която не е никак приятна. Нека да е от 18-20...и най-важното е да знае какво прави. Психиката оказва голямо влияние така, че, ако го правите на място което не сте го правили..място което е удобно, охолно и красиво варианта да постигнеш това, което искаш се увеличава!
Това е до партньор, с бившия ми свършвах всеки ден и клиторно и вагинално, даже по 2-3 пъти ми се е случвало, обаче със сегашното ми гадже съм от близо 5 месеца и нито веднъж не съм свършвала, а уж бил некъв ебач! Според мен не се отпускам толкова с него, няма я тръпката, любовната игра и всичко се пре*бава.![]()