.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Фен Аватара на liglata_bg
    Град
    Plovdiv

Благородна лъжа, хвалба или...в допълнение към темата на UMRI за свирките и т.н.

Понякога ми се струва наистина, че на лъжата краката са къси.Какво искам да кажа - това, че си кажи истината, защото не винаги благородната лъжа може да ти помогне да излезеш от ситуацията.Друг е въпроса с какво право другият те пита за миналото ти - и каквото и да правиш няма бягане от него.Имам един приятел дето ходеше с едно момиче, което се правеше на светица и адски свенлива и недостъпна.И най - случайно той я откри в един форум/няма да му спомена името/И знаете ли какви неща беше споделяла....Такива от които пред него се срамувала и как се хвалеше, че му кръшкала.Разделиха се след нейното признание за регистрацията, но тя отричаше всичките неща, а че го е правила само да е вървежна там....Вие ще повярвате ли?Така, че споделяме по форуми, правим се на опитни, гледам и активността на 14 годишните , не че аз съм за цвете за мирисане, но вижте дори и да се хвалим по форуми , а в действителност да сме примерни и какви ли не....може да си навлечем слава, която да не ни остави цял живот.Така че сами си правете изводите.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Добре.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен Аватара на besso
    к.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    мерси за просветленито.
    maDamn

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Е, стига де, има какво да се говори по темата. Нищо, че е объркано написана.

Лично имам примери за хора, чиито кирливи ризи много добре знам от първа ръка, обаче пък пред другите наистина се изкарват света вода ненапита. И факт е, че адски добре се прикриват и създават коренно различно впечатление за себе си пред чужди хора.
    На мен винаги ми е било адски противно това. Кого си мислят, че заблуждават? В крайна сметка лъжат само и единствено себе си. Не я разбирам тая тактика. Излиза, че се срамуват от самите себе си и от постъпките си. Хората грешат, разбира се, не може цял живот неща, които си направил преди време да "висят над теб". Просто не мисля, че това е начина.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Човек има различни страни. Това, че някой предпочита да не прави дадени аспекти от живота си обществено достояние, съвсем не значи, че се опитва да заблуждава.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Човек има различни страни. Това, че някой предпочита да не прави дадени аспекти от живота си обществено достояние, съвсем не значи, че се опитва да заблуждава.
    Не говоря за това. Говоря за умишлено преиначаване на истината.

Ето затова не харесвам нескопосано зададени теми. Всеки говори за нещо си, а дали това е бил замисъла на темата никой не знае.

И преиначаването на истината не трябва да се осъжда прекалено остро. Всичко зависи от обстоятелствата.

Има разлика между благородна лъжа и премълчаване. Няма нужда да знаем кой какво с подробности е правил преди, някога...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Авторката да се включи и да поясни какво е имала предвид.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си