.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Красиви и здрави нокти

Предлагам тук да споделяме какви грижи и продукти използваме за красиви и здрави нокти. Използвате ли някакви специални продукти или процедури ? Така мисля,че темата е ясна Предварително се извинявам,ако има такава тема, моля модераторите да я заключат.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ами за мен най-важното е какво ям и пия.Не само за ноктите, но и за косата и кожата.За всичко.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Мажа ги с маслото за нокти на Икаров
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

anonymous708973
    Guest
    Мажех ги с маслото на Икаров, в първите месеци видях невероятен ефект, но след година употреба явно привикнаха и вече не се влияят. Използвам масло за омекотяване на кожички с манго от Стар Нейлз. Винаги заздравител, в момента съм с no more ridges and yellow на Голдън Роуз, доволна съм.

Като цяло съм отворена към маски, направих си една домашна с восък, жълтък и бадемово масло, стои на грахулки и не се разнася добре. Искам още идея.

Пия и витамини.

Супер фен Аватара на tonssy
    Единственото, което в момента правя за тях е да им слагам заздравител: http://lindseylovesnailsetc.files.wo...l_hardener.jpg
    Иначе напоследък се лакирам доста често, винаги имам лак. Иначе започвам да си ги чупя сама ;д

Супер фен Аватара на girl91
    Използвам масло за нокти на Икаров от доста време. Доволна съм.
    В момента пия Геритамин, не знам дали ще повлияе по някакъв начин върху ноктите.
    Преди да нанеса лак слагам калциев гел на P2, но ми свършва и трябва да си взема друг (защото в България не се предлага тази марка). Не ми се иска сякаш да си взимам на Perfect.

Аз в момента ползвам витаминен лак на Perfect

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от girl91 Виж мнението
    Не ми се иска сякаш да си взимам на Perfect.
    Чувала съм добри коментари.

Принципно не полагам някакви специални грижи, защото ноктите ми са здрави и винаги съм с хубав маникюр. Иначе слагам заздравител на Перфект (в момента съм с 3в1).
    Една колежка ми беше казала, че е много ефикасно да се прави маска за нокти от крем за ръце и червен пипер. Забърквате малко крем с червен пипер и седите около половин час с маската. Не съм я пробвала, трудно ще издържа 30 мин без да пипна нещо.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

И аз съм я чувала тази маска,но не знам защо не съм много благосклонна към домашните маски

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си