.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: съвет

Smile съвет

след по малко от месец ще стана на 16 ,но не съм целувала момче нито съм имала приятел ,противно на очакванията ви не съм 100кг нито съм грозна ,но просто съм по затворена в себе се.. трябва ли да се притеснявам?

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    давам уроци само 100лв и свирки ще се научиш да правиш
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Град
    <3
    на 16 и 2 месеца ми беше първата целувка, с бонус първото гадже.

а си мислех, че никога няма да си имам гаЖе, никога няма да се целувам и да правя секс. Бях абсолютно сигурна в това. И бях абсолютно задръстена и пакетирана в здраво тиксо като колет, if u know what i mean..

нИ сА плаши.

Edit: о-о-о и си риба?
    Последно редактирано от ShtrudeL : 02-12-2013 на 13:50
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на machoka
    Ако наистина не си 100кила а към 50, с дълга черна косичка със син отенък и детско барабанче в дънките, имам един пълнолетен приятел, който след справка из страниците на НПК, ще ти каже дали може да ти помогне в преминаването по дългия път на обучение в страстната, възбуждаща и влажна целувка, докарваща жената до МИНИМУМ душевен оргазъм.

Голям фен Аватара на Pikachu
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    ... да ти помогне в [...] обучение в [...] целувка, докарваща жената до...
    Ама тя да не е обратна, че да я учи на такива работи?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си