- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Защо да не емигрирам?
Yen_Is_Back, говориш на грешния човек за свободно време.И нашите занятия са от сутрин до вечер, още от първи курс. Биохимия, биофизика и физика си ги уча с голямо удоволствие. Доколкото знам, учим ги по-сериозно и подробно от вас, както вие учите по-подробно анатомията. Това не е предпоставка за дали ще си изкарваш парите сам. Има достатъчно варианти за лятото, за стипендии, за проекти и какво ли още не. Събота и неделя само, ако ходите по за 4 часа да раздавате листовки някъде, ще изкарате джобни за един месец, за да не сте на гърба на вашите съвсем. Ако пък ви бива и в нещо друго, още по-добре. Мой колега превежда, имаме си манекенка (лятото), жичкаджия, аз съм лаборантка почасово и тн. Най-добрия ми приятел пък прави хибридизация на растителни култури, създава нови видове и ги продава. Абе... въпрос на желание. Може би и на малко въображение. Ако пък наистина не намирате време да надигнете глави от учебниците и са ви толкова непосилни, колкото описвате, може би не сте си подбрали професията добре. То не е само до благородство. Човек трябва да си знае силите.
Изцяло с добро го казвам, не е замислено като обида.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()