Аз никога не съм отишал при майка или татко и да съм рекал "дай ми 5 леа за кафе" "дай ми 50 леа за дънки" и тн ти тн както вие си казвате, аз от както се помня не съм поискал 1 стотинка от майка, да купуват ми дрехи като бях малък давали са ми пари за голямото да даскало плаща ли са ми тренировките, тва всеки един родител го прави за малолетният/непълнолетен син/дъщеря .. разбираш ли въпроса е от там нататък когато те те избутат от даскало и си с основно и си пълнолетен със всякакви права пред държавата какво ще правиш, записваш задочно и бачкаш и учиш или редовно ако специалноста ти позволява да докараш някви петачета да облекчиш ващи да си плащаш кръчмата сам хубаво, ако не не .. ако ващи немогат да те влачат още 5 години теглиш кредит или не следваш тва е живота, не да ми разнасяте листовки за 200 леа на месец при положение че даваш по 40 леа за автобуси само ... изобщо не ми говори, фишера след 3 курс ще може да продава в аптека като равноправен фармацевт бакалавър, а аз след 4 курс ще мога да работя като мед. брат което прави по 500 леа отгоре доход тва вече е доход щот 500-600 леа са си 500-600 леа с тях можеш да платиш общежитие храна вода ток и някой друга парцалка от руския пазар, а ващи да влачат само симестрите