- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нека спрем тестването на козметични продукти върху животните
започнете да летите, че да не мачкате мравките
нашумяло е да се скандира и с това си мислите, че сте много хуманни и изключителни
по-ползотворно ще е като видите охлюв на улицата, да го отместите в тревата, отколкото да се занимавате с безполезните глупости, с които са ви промити мозъците
Последно редактирано от galaxy29 : 07-09-2014 на 23:24
За изключителност никой не е имал претенции. Със заяждане и натискане се опитваш да принизиш нечии разбирания , само за да не бъдат подкопани твоите собствени .
Никой не съди толкова строго и с такава злоба чуждия модел , ако е в мир със своя собствен.
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
skatew писах ти нещо на лични.
не се заяждам, особено с приятни хора като теб, блеки
просто съм грубичка, защото всеки ден ставам с дупето нагоре ;/
Личи ти![]()
Ти си готина , не ща да ти се карам.
хахахха :д
обичам сестра ми, въпреки че има снимки с пендари! и с теб ще се обичаме, въпреки различията си
Вие виждали ли сте човек да помирява улични котки, които се бият? Когато видите, има два пътя пред вас:
1. Да изперкате и да се превърнете в природозащитник.
2. Да си поставите граница между нормално и ненормално.
http://news.data.bg/8/lifestyle/5995...B8%D1%82%D0%B5
Да ви стане ясно, колко са ми умнички тия природозащитници
Прочетох темата от първата страница с известно прескачане на обидните коментари и заяждане, но ми направи впечатление едно изказване за медиците.
Това какво следваш и какво мислиш да работиш не бива да влияе на моралните ти възгледи. Аз примерно съм медик, имала съм достъп до лаборатории и пред мен са се правили тестове върху животни. Е нека ви кажа, че нещата въобще ама грам не са пресилени на снимките от интернет. Тези животни наистина биват измъчвани и то не веднъж, често за да се демонстрира добре познат факт или реакция от дадено вещество. Само за пример мога да ви дам умъртвяване на плъх с калиев хлорид- вещество което спира сърцето в диастола и животно умира адски болезнено. Защо? За да ни се демонстрира как действа това вещество въпреки, че ефектите му са добре познати. И се демонстрира отново и отново... схващате логиката.
Независимо от професията която съм избрала по никакъв начин не мога да се съглася с провеждането на тестове върху животни. И честно казано не виждам разлика между биологичния вид на животинките- дали е жаба, плъх, котка или заек няма значение. Пак е живо същество което изпитва болка.
Колкото до алтернативните тестове съм съгласна, че има голяма нужда от финансиране, за да има прогрес в бъдеще. Клетъчните култури могат да предоставят по-ясни резултати от едно животно от различен биологичен вид. Защото не е едно и също да се тества дадено вещество върху клетъчна култура изготвена от човешки клетки и да се тества върху животно. Най- малкото простата генетика показва различията между видовете.
А колкото до парадирането и себеуспокоението мога да кажа само, че всеки прави сам своя избор. Аз съм вегетарианка от 14 години и не мисля да променям този факт ,повлияна от чуждите мнения.
Мозъка се храни от това, което приемаш като храна, да си виждала умна крава ?
Мозъка се храни основно от глюкоза. Кравите поемат главно фибри със зеленината. И не съм сигурна дали правиш разлика между вегетарианство и веганство.