- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нека спрем тестването на козметични продукти върху животните
Грешно е да го правиш към животните. Ти не си животно, а обикновен боклук. Такъв, който дори не разбира какво му говоря и се опитва да ме иронизира.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И защо да е грешно към животните? Или пък към когото и да е. Насилието само по себе си, не е нужно да е оправдано.
Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-16-2013 на 14:32
Защото не са те предизвикали по никакъв начин. Освен това като цяло са по-добри същества от хората, особено от теб. Докато ти се държиш като боклук и заслужаваш да те третират като такъв.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Нещо не ти се получи смешката.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Смешно ми е колко примитивни и глупави са хората.... Анти-расисти, които МРАЗЯТ онези, които проповядват расова ОМРАЗА; Феминистки, които искат РАВНИ права с мъжете, пък в същото време се смятат за НЕЩО ПОВЕЧЕ от тях; Анти-насилници, които са готови да НАСИЛВАТ.... и т.н .
И за всичкото това се намират оправдания... оправдания за насилие, за омраза, за всичко. И никой не вижда, че всъщност това е проблема. Онези в козметичните компании също си имат своите оправдания. Като някакви малки деца сте, които мрънкат пред мама, че някой им е взел шоколадчето. И когато се погледнат в огледалото и се видят, че и те са същите - тогава се почват самооправданията. "Ама той бил такъв, ама той заслужава това, ама аз заслужавам това и имам право да му направя това"... жалка история. Един голям атавизъм.
Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-16-2013 на 15:07
Откажи се, не можеш да си свържеш мисълта нормално. Стана ми скучен спорът с теб. Напусни темата ни като не те касае.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Така, вече един изхвърча заради грозни клипове. Тези, които са го цитирали, да намерят начин да си редактират мненията.
Не видях в списъците голяма част марки като Авен, Виши, Санте, Логона, ТианДе, Лавера, etc.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Логона е в белия списък, за теб се сетих заради кокосовото масло. Виши е в черния.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
А за Авен и ТианДе знаете ли в кой списък са?Защото ги използвам аз.
"Avene do not test on animals but are owned by Beiersdorf, who do conduct animal testing." Според техния сайт, преди години са спрели да го правят. Nivea не е ли също на Beiersdorf? Нали уж Нивеа са в белия списък?
Другото, което намерих е "We are proud to say that all tiande products are NOT tested on animals and are all based on natural components." само че натурални? Фондьотенът им има парабени и не знам си какво още. След като това не е напълно вярно, не знам дали и другото е.
Не очакваш да кажат сами да, ние тестваме продуктите си върху животни.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
В сайта на Авен пишеше точно това, което аз ви предложих - тестват върху хора и им плащат за целта.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Лично за мен щеше да е много по приемливо всички тези тестове да се правеха върху разни долни изнасилваци и убийци на деца вместо върху невинни животни . На нас човешките същества си ни е заложена да бъдем жестоки с другите живи същества и да ги нараняваме заради личните си нужди и изгоди . Абселютно нечовешко е да се мъчат така горките животинчета за да можем ние да си слагаме грим или да се къпем . Интересно ми е тези , които твърдят , че продуктите трябва да са тествани върху животинчетата нека на мястото на тези животинчета бъдат техните близки и приятели е тогава и те ще гледат от другата странна . Но пък и изказването на доста от останалите форумци е доста лицемерно не ми се обиждайте но да твърдите ,че ще спрете да си купувате козметика от гиганти като Макс Фактор или Естее Лаудер е вече крайно изказване . Защото всеки говори така обаче като излезе някое ново червило или шампоан и всички се юркаме да си купим . И единственото за което мислим е как ще ни седи а не кое зайче е страдало заради нас . Подписах петицията и я подкрепям за мен е гнусно да се правят подобни тестове върху горките животни . Гнус ме от твърденията на част от писещите , че животните трябва да бъдат използвани за тестове защото и тях ги боли и да те страдат . Но пък и твърденията че този или онзи ще спре да да купува подобни продукти или ще ги следи с адоста лицемерни .
Ами откак съм консултант на Орифлейм почти цялата козметика ми стана от тях, а те не тестват върху животни. Замислях се доста за един Калърстей, но се отказах, защото Ревлон е част от този ужас. А POLLINA започна да търси с какво достатъчно качествено от белия списък да замени любимите си продукти.Аз ще се лиша от Гарние и всичко на Л'Ореал най-вече.
Някой има ли представа дали марките на ДМ и Лили тестват нещата си върху животни?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
girlwithblueeyes, аз например приятно се изненадах- като разгледах списъците установих, че повечето марки, които ползвам, са в белия списък. Има и изключения, разбира се и то точно заради тези по-големите и нашумели марки. Не ме интересува кой какво мисли от някой си форум и дали ще каже, че съм лицемерна- аз заявих пред СЕБЕ СИ, че за дадени продукти вече ще се преориентирам към други марки![]()
Ами аз просот казвам аз какво си мисля . Тъпо е да се правя такива генерални заключения и след месец два всички да се юркаме за новите червила и т.н . Нищо лично към Джоли и теб![]()
Тъпо не тъпо казвам какво мисля .Всеки си има мнение .
![]()
In_Nomine_Sathanas насилието над животни е грешно от където и да го погледнеш и обикновено такива насилници после се превръщат и в побойници на хора. Насилието над беззащитно същество може да доставя удоволствие само на един болен мозък. Виж, същества които измъчват безнаказано, тези които не могат да се защитят би ми направило кеф да удрям с права лопата докато не им строша всички кокалчета в жалкото тяло.
Едно е да удариш някой, който тормози сестра ти, друго е да смажеш от бой беззащитно бебе или кученце.
tianDe може би тестват върху животни тъй като продукцията им се прави в Китай, а там са задължени от закона да го правят преди да предложат продукт за хора.
Идеята е, че тестовете се правят когато се добавят нови изкуствени синтетични съставки. Има обаче стотици вече отрити и сертифицирани като достъпни за хора. Освен това реакцията на животни и хора е съвсем различна и тези тестове в много от случаите не са надеждни.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
В момента търся информация, защото доста продукти им ползвам.
едит: http://www.dm.de/de_homepage/balea_h...alea_historie/
Тук възможно ли е да има информация, защото не разбирам нищичко от немския ?![]()
Последно редактирано от tonssy : 02-16-2013 на 18:24