.
Отговор в тема
Страница 5 от 13 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 316
    Добре хайде някой да сложи белият списък Интересно ми е дали Lumene също ползват животни за тестове От години използвам почти само тази марка .

Поли е сложила и двата списъка в първото мнение от темата.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Темата трябва да стане важна.
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Така, вече един изхвърча заради грозни клипове. Тези, които са го цитирали, да намерят начин да си редактират мненията.

Не видях в списъците голяма част марки като Авен, Виши, Санте, Логона, ТианДе, Лавера, etc.
    ТianDe не тестват.
    Виши е марка на Лореал
    за другите не мога да кажа със сигурност

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Списъците са в първия ми пост.
    Моля всеки,които не подкрепя идеята да си спести глупостите.
    Това не е тема за дискусия,а по скоро такава за обединяване на тези,които са против!

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Повече от фен Аватара на Hidayet
    Просто е нереално как за пари е позволено да се унищожава природата и да се убиват невинните животинки. Нямам думи как в уж "цивилизования" свят няма кой да спре тези болни мозъци... Дано всичко да им се върне.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от FlowerPower Виж мнението
    Темата трябва да стане важна.
    +++++++++++
    http://www.rainofmakeup.com/2011/01/cruelty-free.html Като за по темата..

И аз съм за темата да стане важна . Показах линка на мой приятелчета чужденци и те са ЗА инициативата .
    Иначе Lumene не тестват продуктите си върху животни <3 .

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Добре хайде някой да сложи белият списък Интересно ми е дали Lumene също ползват животни за тестове От години използвам почти само тази марка .
    Lumene не тестват.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Знаете ли? Наистина сте лицемерки.

Съгласна съм като цяло с подписката, дори ще се подпиша след този пост.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен
    Сбирщина малоумни пръдли се надъхали да спасяват мишки , а седят и обясняват как по-добре щяло хора да се измъчват.

Доста от вас са пищяли от кофти роднини по темите из форума. Викам ей-така да ги третираме , 'щото са боклуци, а ?

Пръдли ...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Знаете ли? Наистина сте лицемерки.
    Защо?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защо?
    Заради същото, което изтъкна Аурис.

Не, че нещо, ама да седите и да обяснявате колко сте хуманни и ви е жал, а да твърдите, че е нормално да хванете на улицата някоя жена с 2 деца, докарана до просия, защото мъжа и я е зарязал с децата, да иде да и съсипват здравето, за да не продадяла бъбрек, е не просто жалко ми не знам какво.

На мен разни пикли ми пищяха по едно време на ухото: "Ауууу, ама вие убивате мишки там!!!" и как да обясниш на съществото, че благодарение на тези експерименти, ако утре се разболее от рак, ще има химиотерапия. Или, че пак благодарение на тези мишки антибиотиците и са направени така, че след гнойна ангина да и остане черен дроб. Все тая. Не ми се спори на тази тема. Ужасно безсмислено ми е.

Съгласна съм по същество, че тестването на козметични продукти не трябва да става върху животни. Просто остатъка от разговора беше уникално противен и ме догнуся от някои хора.

Правят се в момента различни тъканни образци. Култивираш определена тъканна база, тестваш върху нея. Това е приемливото. Не да предлагаш да връзват и измъчват цигани. Да ви имам хуманността.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Съгласна съм по същество, че тестването на козметични продукти не трябва да става върху животни. Просто остатъка от разговора беше уникално противен и ме догнуся от някои хора.

Правят се в момента различни тъканни образци. Култивираш определена тъканна база, тестваш върху нея. Това е приемливото. Не да предлагаш да връзват и измъчват цигани. Да ви имам хуманността.
    Така е. Това е единственият приемлив вариант. За циганите не бях напълно сериозна, но исках да подчертая, че е ненормално това, което се случва с животните. А аз заради това не бих могла да уча нещо свързано с медицина като теб.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    гр. София
    Е хайде сега, няма да се стига до възкръсване на Менгеле, нали?

Като цяло съм съгласна със Сиси
    На мен също ми е жъл за животинките дори се подписах . Но опитите в медицинаат бих спасили много човешки животи

Супер фен Аватара на ge6aaaa3
    Докторе, надявам се, че нарочно юркаш "защитниците" с тези изказвания как ще ти е кеф да изкормиш някое кученце ей тъй... Както и да го погледнеш не е нормално да идеш да запалиш опашката на някоя котка или да й отрежеш краката... Вярно е, че не е доказано, че животните имат психика и за сега приемаме, че немогат да страдат психически, но физическата болка си е болка. Същата болка, каквато изпитваме и аз и ти. Под "нормално" нямам предвид някаква морална норма, а че и в природата го няма това. Никое животно не хваща друга с цел да го измъчва. И да, лицемерни са ми взичките тея организации... Реват много, събират едни пари, които потъват нейде си. Правят кучкарник и какво става с животните след седмица или две..?!? Инжекцията и в пещта. Не ми харесва, гадно е, но тези организации с нищо не помагат. Утре като излезе новото червило, повечето госпожички веднага ще си кажат "какво пък" и ще го купят... Трябват си тези тестове и това е. Иначе и до сега щяхме от чума да мрем. По-добре е тези доброволци от 4 лапи и всякакви такива, да ги назначат като контролен орган и да обикалят да следят дали домашните кучета са кастрирани. За 5 години и няма да има нито една животинка по улиците, без да бъдат избивани. Просто се предотвратява раждането им и толкова...

Град
    гр. София
    Ох, тези тестове са неточни, защото устройството на животните се различава от това на хората. Това води до подвеждащи резултати. Горе са дадени линкове към ютюб, където е обяснено, че едно вещество предизвиква една реакция в човешкия, и противоположната в животинския организъм. И не е нормално да осакатяват животни, на всичкото отгоре без анастезия.

Град
    гр. София
    Ето това е клипчето: http://www.youtube.com/watch?v=hgFWI...&feature=share

Супер фен Аватара на fizzyg
    А Елизабет Ардън тестват ли? Не ги виждам и в двата списъка.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Не съм изчела цялата тема, до трета страница съм, обаче Джоли, имаш ли някакъв мозък в кухата глава?!

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Да да! После ще има "ама не сте това, което бяхте преди" или "не сте поддържани" или не знам си каква друга простотия. Аз с облекчение установих, че по-голямата част от козметиката ми е от фирми от белия списък. Има и такива. Също може да се плаща на безработни да тестват козметика, както се плаща да тестват лекарства. Или да ги тестват върху цигани, по-добре отколкото върху животни.
    Няма да коментирам за тестването върху безработни и роми, мозъчният ти капацитет си пролича преясно вече, обаче като сядаш да се правиш на интересна и свръхобразована, поне седни и почети малко за реалните и нормални алетрнативните методи за тестване на козметика. Всяко твое следващо мнение е все по-потресаващо.
    Everything changes, but beauty remains ...

Там бях афектирана от това, което видяха очите ми.
    Със сигурност има друг начин, различен от този да мъчат животните.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на tori
    Чакайте, какви цигани, какви безработни... Борим се за справедливо, етично и хуманно отношение към животните, а нямаме такова един към друг. Как очакваме тогава да постигнем нещо?! Вярно, има го и това с избора - животното няма такъв, човека има ама не излизайте с тоя номер, щото макар че човека има избор, нещо го е накарало да прибегне до там. Немотията често кара жени и момичета да си продават телата за пари. Това обаче не ги оправдава. Целта не винаги оправдава средствата. Тези пари, дето ще им ги дадат, могат ли да им върнат здравето при евентуален "лош" продукт? А тези неща, дето ги говорехте по-напред, са пълни глупости. И аз съм против тестовете върху животни, но да говорим такива глупости е най-малкото грозно и долно.

Да, не бях права. Това, което каза Сиси беше най-удачно.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Да, не бях права. Това, което каза Сиси беше най-удачно.
    Добре, но не само в твой пост го видях. Не помня още къде. Обаче прозвуча гадно откъдето и да го погледнеш. Нямаше как да не го спомена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си