- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Нека спрем тестването на козметични продукти върху животните
Добре хайде някой да сложи белият списъкИнтересно ми е дали Lumene също ползват животни за тестове От години използвам почти само тази марка .
Поли е сложила и двата списъка в първото мнение от темата.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Темата трябва да стане важна.
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Списъците са в първия ми пост.
Моля всеки,които не подкрепя идеята да си спести глупостите.
Това не е тема за дискусия,а по скоро такава за обединяване на тези,които са против!
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Просто е нереално как за пари е позволено да се унищожава природата и да се убиват невинните животинки. Нямам думи как в уж "цивилизования" свят няма кой да спре тези болни мозъци... Дано всичко да им се върне.
+++++++++++
http://www.rainofmakeup.com/2011/01/cruelty-free.html Като за по темата..![]()
И аз съм за темата да стане важна . Показах линка на мой приятелчета чужденци и те са ЗА инициативата .
Иначе Lumene не тестват продуктите си върху животни <3 .
Знаете ли? Наистина сте лицемерки.
Съгласна съм като цяло с подписката, дори ще се подпиша след този пост.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сбирщина малоумни пръдли се надъхали да спасяват мишки![]()
, а седят и обясняват как по-добре щяло хора да се измъчват.
Доста от вас са пищяли от кофти роднини по темите из форума. Викам ей-така да ги третираме , 'щото са боклуци, а ?
Пръдли ...![]()
Заради същото, което изтъкна Аурис.
Не, че нещо, ама да седите и да обяснявате колко сте хуманни и ви е жал, а да твърдите, че е нормално да хванете на улицата някоя жена с 2 деца, докарана до просия, защото мъжа и я е зарязал с децата, да иде да и съсипват здравето, за да не продадяла бъбрек, е не просто жалко ми не знам какво.
На мен разни пикли ми пищяха по едно време на ухото: "Ауууу, ама вие убивате мишки там!!!" и как да обясниш на съществото, че благодарение на тези експерименти, ако утре се разболее от рак, ще има химиотерапия. Или, че пак благодарение на тези мишки антибиотиците и са направени така, че след гнойна ангина да и остане черен дроб. Все тая. Не ми се спори на тази тема. Ужасно безсмислено ми е.
Съгласна съм по същество, че тестването на козметични продукти не трябва да става върху животни. Просто остатъка от разговора беше уникално противен и ме догнуся от някои хора.
Правят се в момента различни тъканни образци. Култивираш определена тъканна база, тестваш върху нея. Това е приемливото. Не да предлагаш да връзват и измъчват цигани. Да ви имам хуманността.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Е хайде сега, няма да се стига до възкръсване на Менгеле, нали?
Като цяло съм съгласна със Сиси![]()
На мен също ми е жъл за животинките дори се подписах . Но опитите в медицинаат бих спасили много човешки животи
Докторе, надявам се, че нарочно юркаш "защитниците" с тези изказвания как ще ти е кеф да изкормиш някое кученце ей тъй... Както и да го погледнеш не е нормално да идеш да запалиш опашката на някоя котка или да й отрежеш краката... Вярно е, че не е доказано, че животните имат психика и за сега приемаме, че немогат да страдат психически, но физическата болка си е болка. Същата болка, каквато изпитваме и аз и ти. Под "нормално" нямам предвид някаква морална норма, а че и в природата го няма това. Никое животно не хваща друга с цел да го измъчва. И да, лицемерни са ми взичките тея организации... Реват много, събират едни пари, които потъват нейде си. Правят кучкарник и какво става с животните след седмица или две..?!? Инжекцията и в пещта. Не ми харесва, гадно е, но тези организации с нищо не помагат. Утре като излезе новото червило, повечето госпожички веднага ще си кажат "какво пък" и ще го купят... Трябват си тези тестове и това е. Иначе и до сега щяхме от чума да мрем. По-добре е тези доброволци от 4 лапи и всякакви такива, да ги назначат като контролен орган и да обикалят да следят дали домашните кучета са кастрирани. За 5 години и няма да има нито една животинка по улиците, без да бъдат избивани. Просто се предотвратява раждането им и толкова...
Ох, тези тестове са неточни, защото устройството на животните се различава от това на хората. Това води до подвеждащи резултати. Горе са дадени линкове към ютюб, където е обяснено, че едно вещество предизвиква една реакция в човешкия, и противоположната в животинския организъм. И не е нормално да осакатяват животни, на всичкото отгоре без анастезия.
Ето това е клипчето: http://www.youtube.com/watch?v=hgFWI...&feature=share
А Елизабет Ардън тестват ли? Не ги виждам и в двата списъка.
Не съм изчела цялата тема, до трета страница съм, обаче Джоли, имаш ли някакъв мозък в кухата глава?!
Няма да коментирам за тестването върху безработни и роми, мозъчният ти капацитет си пролича преясно вече, обаче като сядаш да се правиш на интересна и свръхобразована, поне седни и почети малко за реалните и нормални алетрнативните методи за тестване на козметика. Всяко твое следващо мнение е все по-потресаващо.
Everything changes, but beauty remains ...
Там бях афектирана от това, което видяха очите ми.
Със сигурност има друг начин, различен от този да мъчат животните.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Чакайте, какви цигани, какви безработни... Борим се за справедливо, етично и хуманно отношение към животните, а нямаме такова един към друг. Как очакваме тогава да постигнем нещо?! Вярно, има го и това с избора - животното няма такъв, човека има ама не излизайте с тоя номер, щото макар че човека има избор, нещо го е накарало да прибегне до там. Немотията често кара жени и момичета да си продават телата за пари. Това обаче не ги оправдава. Целта не винаги оправдава средствата. Тези пари, дето ще им ги дадат, могат ли да им върнат здравето при евентуален "лош" продукт? А тези неща, дето ги говорехте по-напред, са пълни глупости. И аз съм против тестовете върху животни, но да говорим такива глупости е най-малкото грозно и долно.
Да, не бях права.Това, което каза Сиси беше най-удачно.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more