.
Отговор в тема
Страница 8 от 13 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 316
    Мега фен Аватара на koshtramba
    Мисля, че не тестват, поне в списъка от 1-ва страница "Uriage" не фигурират!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Впрочем, дори дамските превръзки Always са на Procter & Gamble, компания, която прави тестове върху животни. До колкото знам превръзките се избелват с формалдехид, няма нужда да казвам, че е изключително вреден.
    Добре, има ли превръзки, които да не са такива?
    Hayashi те там и с животните процедират като с хората .. като роботи .. живеят, работят, умират и това е. Ужас.
    Violenza страхотно е! Омръзна ми да ме убеждават, че аз като ползвам такива продукти, това нищо няма да промени... Наистина трябва да се прокара някакъв закон и да се спазва! Както и да се спазва законът за защита на животните, по който няма нито един осъден в България, а някои индивиди (умишлено не казвам "хора") се държат толкова ужасяващо с животните... и ме плаши колко груби са малките деца.. ;х
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Жито с канела за всички от списъка на 1-ва страница!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    О, мама му стара! Как съм могла да точа лиги по Ести Лаудер?!

Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Жито с канела за всички от списъка на 1-ва страница!
    С натрошени бисквити и настъргана лимонена кора, нали?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от koshtramba Виж мнението
    Мисля, че не тестват, поне в списъка от 1-ва страница "Uriage" не фигурират!
    Само да не са под нечие тестващо-върху-животни крило и те..

Абе наистина,закони няма ли в тоя свят,не можем ли да направим нещо? Ние тука сме си бая народ,не може да сме безсилни.Нещо още за подписване няма ли?

Джоли,има: http://www.zoya.bg/shop/%D0%98%D0%BD...D0%B6%D0%B0.59
    kalpazanka, и аз точех лиги по такъв клас марки,ама ме отблъснаха доста..

fizzyg а неежедневни? Тианде имат, но са доста скъпи. Иначе били много хубави.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Моля?!?!
    Ами в линка който съм пуснала за всяка съставка е писано от коя част на животните е произведена.

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Добре, има ли превръзки, които да не са такива?
    Natracare със сигурност. Но тези дни трябва да проверя в някой магазин дали има други.

Впрочем искам да похваля Bio Pha, френска марка био козметика, без парабени, не се тестват на животни. Взимам си вече 3та опаковка от техният интимен гел.

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    fizzyg а неежедневни? Тианде имат, но са доста скъпи. Иначе били много хубави.
    Май само тези,които даже ги няма в наличност http://www.zoya.bg/%D0%94%D0%B0%D0%B...0-%D1%8512.227

Ох ужас. За превръзките специално много трудно мога да се доверя на нова марка. Всички са се доказали като силно неефективни.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

TianDe се произвеждат в Китай и най-вероятно и те са тествани. Но пак превръзките им са адски добри и по-натурални от останалите.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    София
    Значи Naturella, Discreet, Always, Carefree, O.B са все към компании, които правят тестове. Ами, че те други марки не останаха !

Всъщност има Everbel, Libresse, EveryDay и Palomita, който са адски скапани. Аз съм доволна от Libresse, но нямам представа дали и с какво са избелвани.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    TianDe се произвеждат в Китай и най-вероятно и те са тествани. Но пак превръзките им са адски добри и по-натурални от останалите.
    Честно ли бе? Нали на Тианде им беше част от философията да са натурални или само да са натурални, което не включва липса на жестокост към животни.... Ще ме откажеш от шампоана с корена..
    Rebirthing само always ползвам, защото с всичко друго става като сцената с коня от Кръстника, ще ме извинявате за описанието
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

А в Бг мамма има ли подобна тема,ако не - трябва да направим и там :Д

Обаче от която страна да го погледна - никакво разнообразие нямам. Било то от козметика за лице,коса,т.н

аз там нямам профил поради простия факт, че не съм мама и тийнейджър не съм, но когато съм си правила регистрацията съм била! :ДД
    Ужасно е това с липсата на био, а когато има някакъв био вариант е поне 6 пъти по-скъп от другия ..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    София
    А в Бг мамма има ли подобна тема,ако не - трябва да направим и там :Д

Обаче от която страна да го погледна - никакво разнообразие нямам. Било то от козметика за лице,коса,т.н
    Да, в бг мама има доста подобни теми.
    А за разнообразието, ако си от София или някои от по-големите градове се намират доста марки.

А продуктите на Тианде сега ги погледнах и им се чудя как не ги досрамя в шампоан за 36 лв. да сложат СЛЕС ? Това е толкова агресивно за косата. Ужас...

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Значи Naturella, Discreet, Always, Carefree, O.B са все към компании, които правят тестове. Ами, че те други марки не останаха !

Всъщност има Everbel, Libresse, EveryDay и Palomita, който са адски скапани. Аз съм доволна от Libresse, но нямам представа дали и с какво са избелвани.
    Аз ползвам Либрес, но наистина не съм се замисляла относно превръзките. Ще се поинтересувам

Ами да,марки доста има,ама някои прекаляват с цените. А точно тези на Лореал - Виши примерно е добре като ценови диапазон.

Aa,тъкмо съм те хванала сега,Rebirthing,я кажи някои безсулфатни? Междудругото видях някои био шампоани също са със сулфати - http://shopthebest.eu/product/3642/s...na-950-ml.html
    В състава ясно си пише,на второ място ''натриев коко сулфат''Освен био сулфат да са направили,не знам какво им е оправданието :Д

Абе, фалит за всичките нещастници, аз почвам да си правя всичко от подръчни материaли!
    Шампоан ли нема да си направа?
    Или пък сапун?!
    Да, бе! Тва нема да ме спъне!
    Пази моториста !!!

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Европейският съюз забрани тестването на козметика върху животни.

То е и забранено насилието върху животни, и корупцията е забранена, също и циганите да крадат е забранено..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от Supermassive____ Виж мнението
    Европейският съюз забрани тестването на козметика върху животни.
    Как ми се иска да вярвааам (;

Град
    София
    Ами да,марки доста има,ама някои прекаляват с цените. А точно тези на Лореал - Виши примерно е добре като ценови диапазон.

Aa,тъкмо съм те хванала сега,Rebirthing,я кажи някои безсулфатни? Междудругото видях някои био шампоани също са със сулфати - http://shopthebest.eu/product/3642/s...na-950-ml.html
    В състава ясно си пише,на второ място ''натриев коко сулфат''Освен био сулфат да са направили,не знам какво им е оправданието :Д
    Не всички сулфати са агресивни.
    Този шампоан, например е добър като състав - http://phytocode.net/component/virtu...n-za-kosa.html
    Като цяло козметиката на тази марка е качествена.

Благодаря,определено ще погледна и останалите продукти на марката

Аре кажете как да си направя сапун! Гледах веднъж "На кафе" и обясняваха, но не гледах много внимателно и забравих. Нещо някаква основа сапунена се купуваше и после се слагаха некви масла, после на водна баня, ама какво бешееее...

ПП : А, ето тук има нещо, но не ми харесва особено :
    Последно редактирано от koshtramba : 05-05-2013 на 12:19
    Пази моториста !!!

Сапунът се прави от мазнина. Ако не си имала баба на село, която някога да е правила, поне си гледала Fight club. Никакви сапунени основи и такива неща.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове