- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо ми пада?
На скоро ми се случи, кофтито е че не е за първи път.
Започваме да се натискаме, одървям се като животно, а когато дойде време за същинската работа, ми пада най-позорно...
Гледам изтрещял и изумен и осъзнавам липсата си на контрол над ситуацията.Мамка му супер гадно беше, когато си правя чекии няма проблем(дори наченки на проблем) а опре ли до същинския секс става гаф???
Мамка му случвало ли се е на някой това и какво правите за да решите проблема?
Не съм девствен, не се притеснявам а даже ми се чука супер много и накрая ми пада????
Притесняваш се да не я разочароваш най-вероятно, трябва да се отпуснеш и да си мислиш как ще и го набиеш мощно.
Не е притеснениеако беше то се лекува лесно със спиртни напитки, направо топките ми ще се пръснат а малкия звяр си седи в бърлогата и не ще да се покаже, бахти направо си мисля вече за някви синтетични гадости
Възбужда ли те достатъчно секс-партньорката ти?
Мауглииии глупако!!! Спри ги тия чикии бе!!! Колкото повече чикии си биеш толкова по-малко кеф ще ти е после с жена :X
малко алкохол, за да поотпуснеш, ще ти свърши работа
Или психолог, или виагра, брат! Или повечко сладичко - кола с шоколад,примерно![]()
Баси случая
Schhh! Hear the silence...
А ти понеже си по-остра бургия ми се врЪзваш, че дори си губиш времето в Тийнпроблемс, да ме затапваш. Интересно...
Или... О, Боже - обЪркал си се! Тов не е форума на МЕНСА!!! Тук повечето са тийнове на по 13-14, които не знаят дали и как да се изчукат. По-големичките тука само им казваме кога и как![]()
Защо не отидеш да вЪршиш нещо умно? Примерно да изнесеш 1 презентация пред ЦЕРН...
Ейнц! Бахти лафовете! Като от Diema+... На инертен ти се правя, да. Проблем??![]()
![]()
![]()
Ми щом си интертен мажи се с виетнамско чудо и ходи в най-близкия бордей където се предполага че има и други твой членове на семейството![]()
![]()
![]()
Казах, че няма да се занимавам повече с теб, но просто не мога да не се включа!!!
![]()
![]()
![]()
Щом е на хапки става - рЕжи го, аз идвамОбещавам да изям всичките ти 2 сантиметра с полагащата им се празнична атмосфера!
(КЪМ АДМИНИТЕ: РАЗМИСЛИХ, НЕ ГО БАНН-ВАЙТЕ, ЦЕПИ МРАКА С ЛАФОВЕ![]()
)
ахаха неможеш да се сдържиш да комуникираш с момчета нали, потвърждаваш теорията ми че си гей, анално податливо момче което си мечтае за чаламба от 5-6 ибрикчия на един път .. нещо май абстиненцията те е изпрала ?
Когато се карате нито помагате на някого нито вие самите печелите нещо.
Бахти, как бях забравил че пиша в най-инфантилния форум на континента.Мерси все пак :
" Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
Затапеееееееен
който ми прави затапки да ми яде хуя на хапки ) "
Това е доста градивно, мерси.
http://en.wikipedia.org/wiki/Internet_forum - проверете кво е тва преди да продължавате да го използвате като виртуална площатка за детинските ви изцепки!