.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    А ти понеже си по-остра бургия ми се врЪзваш, че дори си губиш времето в Тийнпроблемс, да ме затапваш. Интересно...
    Или... О, Боже - обЪркал си се! Тов не е форума на МЕНСА!!! Тук повечето са тийнове на по 13-14, които не знаят дали и как да се изчукат. По-големичките тука само им казваме кога и как
    Защо не отидеш да вЪршиш нещо умно? Примерно да изнесеш 1 презентация пред ЦЕРН...

Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    А ти понеже си по-остра бургия ми се врЪзваш, че дори си губиш времето в Тийнпроблемс, да ме затапваш. Интересно...
    Или... О, Боже - обЪркал си се! Тов не е форума на МЕНСА!!! Тук повечето са тийнове на по 13-14, които не знаят дали и как да се изчукат. По-големичките тука само им казваме кога и как
    Защо не отидеш да вЪршиш нещо умно? Примерно да изнесеш 1 презентация пред ЦЕРН...
    1+ На 14 съм и от такива като него научих не малко неща които не знаех а е трябвало да знам.

Повече от фен Аватара на Donnie.Yen
    Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
    ти на инертен ли ми се правиш, цървул, 50 килограмов чикиджия по цял ден забелва чурката тука по темите, събирай си гълабите жалкарин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си