.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

С какви обувки да ги нося тия дънки?

Имам едни дънки, които в края са с цип и са плътно по мен, с ботуши не се виждат циповете, за токове съм висока, а и сега е зимничко леко, а ботите ми са по-широки горе, така че пак се закриват циповете :/

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...0322bff3c1b7ca

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...2a900fcaef6296
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Една съученичка има подобни , носи ги с високи боти/ботущи
    Кецове.
    maDamn

Ама аз искам да се виждат циповете, а не да се закриват, защото с боти/ботуши точно това ми се получава.
    А с кецове изобщо не знам дали си отива.

Леле, двоен! Съжалявам.

Голям фен Аватара на EternalDream
    С кецове всичко си отива

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Пробвай с Обувка висока , затворена
    http://weheartit.com/entry/12390706
    имам подобни и си отиват с дънки
    maDamn

Хмм, ами ще пробвам тогава

Нещо такова?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Да такива ниски боти с връзки ще отиват,казвам с връзки , защото е по street и ежедневно.Или от тези кубинки на ток,то не е кубинка,но се сещате предполагам.Високи обувки,но с дебел грайфер.
    С кецове на мен също би ми допаднало.

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от BaffaLsc Виж мнението
    Ама аз искам да се виждат циповете, а не да се закриват, защото с боти/ботуши точно това ми се получава.
    Е, ама сега такъв е сезонът все още, изчакай малко и ще дойде време да носиш тип обувки, които няма да закриват циповете
    Аз също съм на мнение, че и с токчета, и с кецове биха си отивали. Зависи кое ти допада да носиш повече и е по-твой стил.

също миже и с висока обувка на платформа нещо като това например http://www.google.bg/search?hl=bg&q=...3D%3B280%3B187

С някакви готини маратонки. Дънките ти ми изглеждат хубав цвят и не твърде спортни. А ако решиш някой път да си по-джиджи, ги виждам с нещо от тоя тип

Запомни. Няма такова като "висока съм и не ми отиват високи обувки". Това, че си висока, е предимство, а не комплекс! Докато ниските трябва да слагат токчета всеки ден, за да изглеждат нормално, ти можеш да ги слагаш когато решиш, а през останалото време ниски, но не и изцяло да се отказваш от високите обувки! Ами ако си на някаква официална вечеря с вечерна рокля, с маратонки ли ще отидеш? Защото си висока и да не ставаш повече? Няма такива неща!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    ниските трябва да слагат токчета всеки ден, за да изглеждат нормално
    Щото като си нисък изглеждаш ненормално.

Изчистени затворени обувчици като тези, които Грейнджър даде, са добре за тези дънки. Има ги и с по 5-6см ток, така че няма да си блъскаш челото по касите на вратите. И са достатъчно ежедневни, за ходиш и на училище с тях.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Еми не бе, ама имам приятелка, която е 150 и ходи постоянно на токчета, иначе наистина до нас изглежда прекалено мъничка. Не разбирам защо момичетата се комплексират от височината си. Аз съм 175 и нося токчета понякога, не всеки ден, но понякога, когато има повод или когато сама си реша.
    Тези на granger са с хубав силует, само не обичам връзки по обувки. Аз повече виждам дънките с нещо по-спортно за ежедневието и нещо по-елегантно за някой специален случай.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на tonssy
    Запомни. Няма такова като "висока съм и не ми отиват високи обувки". Това, че си висока, е предимство, а не комплекс! Докато ниските трябва да слагат токчета всеки ден, за да изглеждат нормално, ти можеш да ги слагаш когато решиш, а през останалото време ниски, но не и изцяло да се отказваш от високите обувки!
    Ее по-добре да не засягаме тази тема. Ниският ръст също не трябва да се превръща в комплекс- може да бъде предимство. И не мисля, че трябва да слагам токчета всеки ден, за да изглеждам нормално ?! На мен лично високи жени с високи токчета никак не ми харесват, даже, ако се изкажа за тях, би прозвучало прекалено грубо
    Иначе съм съгласна, че за по-официални случаи, токчетата са точните обувки. Няма как да отидеш с кецове или боти. Просто, щом си висока- гледай да са по-нисички.

Да, бе, съгласна съм. Ама израза, който беше избрала ми се стори доста комичен.

А аз тези дънки пък не ги виждам с нещо елегантно и не бих ги носила даже в офиса, какво остава за специални случаи. Твърде ежедневни ми се виждат.

Добре, съгласна съм, че се изразих грешно. Не бива нито ниския ръст, нито високия да ти бъде комплекс. Трябва да превръщаш даденостите си в предимство. Но по-често съм виждала високи момичета комплексирани от ръста си, отколкото ниски. Не можеш да си съобразяваш вкуса за обувки с това, че си била висока. Аз ниските обувки не ги харесвам и не са ми удобни. Или ще са равни, или ще са високи.
    Просто в моята компания аз и приятелката ми сме много високи - 175 и 180, другите две ми приятелки са около 150, едната малко над , едната малко под 150. Ако са с равни обувки наистина изглеждат прекалено детски до нас. В едно кафе, където сядаме всеки ден, едната я бяха питали 18 имаш ли, а ние всички сме на по 20.

TheBeliever не съм казала за "специални случаи" , но какво пречи с едни елегантни обувки на училище/лекции?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

и нещо по-елегантно за някой специален случай.

TheBeliever не съм казала за "специални случаи" , но какво пречи с едни елегантни обувки на училище/лекции?
    Елегантна на лекции - не ми се връзва, не би ми било комфортно. Зависи какво се разбира под елегантно, де. Аз лично много съм се смяла на девойки, тръгнали за даскало, наконтени като за червения килим.
    Все пак едно от важните правила за стил е да знаеш какво кога да носиш.

Еми аз под "специален случай" имах предвид не официална вечеря, ами ако имаш настроение да си по-натокана за училище/лекции. Не съвсем елегантна, на тези и аз им се смея. Но какво му има на такива дънки + обувки на ток? Точно наскоро гледахме такъв тип обувки като вторите, които публикувах, но по-ниски нещо около 6см. Перфектно би изглеждала на училище/лекции според мен.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Няма нищо лошо да си висока, не трябва ти да си комплексирана, а момчетата, които са по-ниски от теб.
    С всякакви хубави високи токчета ще си отива според мен, но на мен не ми харесва това обърнатото на дънките.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Но какво му има на такива дънки + обувки на ток?
    На дънки + ток за училище му няма нищо. И все пак си зависи както от дънките, така и от тока. Тези дънки + елегантен ток, както казах, НА МЕН не ми се връзва.

На мен дънките ми изглеждат 7/8-ми, тя като не ги е обула не мога да преценя, но 7/8-ми си отиват перфектно с токчета. Мога да издиря снимка точно на обувките, които гледахме.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

За мен моделът е неподходящ за елегантна обувка. Без значение от дължината. Но всеки е свободен да харесва и носи каквото прецени за добре.

По-ясно от това не мога. Изказах си мнението - спирам да спамя.

Ами с какво да ги обуе, тя иска да и се виждат циповете? Не може с боти и ботуши. С маратонки да, и от време на време да разнообразява с нещо по-така.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Няма нищо лошо да си висока, не трябва ти да си комплексирана, а момчетата, които са по-ниски от теб.
    Shame on u short gurlzz

Не виждам причина някой да се комплексира от височината си, но щом казваш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си