- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спешно мнение.
Здравейте, аз съм от Варна. Имам следният въпрос: с приятеля ми се натискахме, и двамата бяхме без бельо, тоест сме си търкали половите органи. Свършване е нямало, нито пък проникване, но пенисът му беше опрян до началото на вагината ми.
Може ли това по някакъв начин да е повод за забременяване?
Благодаря ви много.
Ако наистина той не е свЪршил - категорично не! Спокойно!
Не се забременява от въздуха, запомнете го това нещо!
На ден има поне по 3-4 подобни теми![]()
Ама може ли да сте толкова глупави и необразовани, бе дявол да го вземе...
А аз си мислех че съм правил разни работи без да имам нужните познания.
Без сперма - освен въздуха да те е забременил.
Боже, мислете преди да пуснете тема.
Добре.
Знам, че въпросът е глупав, но точно от някои от писалите тук потребители прочетох, че прекеякуационната течност (май така беше), същон съдържа малки количества сперма.
Добре.
Знам, че въпросът е глупав, но точно от някои от писалите тук потребители прочетох, че прекеякуационната течност (май така беше), също съдържа малки количества сперма. Затова питам. Като един човек, който евентуално не иска да си проваля бъдещето с нежелана бременност и е лека параноичен, съм длъжна да попитам.
И... и затова питам, при факт, че не е имало проникване напълно, дори почти никакво, няма голям шанс да е попаднало неща, нали?
От същите хора прочиташ и, че не се забременява толкова лесно!
Мисля, че съм написала думата свършване както трябва? :]]
Тоест, няма никакъв риск?
Спокойно! Не се паникьосвай за глупости! Хората секс правят без презерватив и не забременяват, а ти дори без проникване се вайкаш. А дори съм 99% убедена, че не си била и в овулация и дори не знаеш кога ти е, и че само тогава можеш да забременееш...
Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 02-16-2013 на 20:02
Вече няма кой да ме обеди, че България може да се оправи !Всеки ден по-лошо и по-лошо ще става ! А, на колко си години ако не е тайна ?
СексЪТ, щом сме почнали да се коригираме...
На 20.
До колкото си спомням, пЪлния член се употребяваше само в началото на изречението, когато думата е сЪществително. В случая, "секс" не ми беше в началото на изречението, за това не сложих пЪлен член.
...или нещо аз се бЪркам??? Ако някой може да ми намери правилото, ще се радвам да цитира - критиката би била градивна.
Бъркаш.
Пълен член се слага на подлог в изречението / когато може да се замести с той.
maDamn
На 20 години и се чудиш дали от едно отъркване, без свършване или проникване можеш да забременееш....
И дори да е имало предеякулационна течност с наличие на сперматозоиди, оплождането на яйцеклетката не става извън теб.