- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Подарък за момиче,което си има всичко?
Ще ходя на рождения ден на сестрата на гаджето ми. Тя става на 23 години и като цяло е от хората,които си имат всичко. Взима голяма заплата,ходи по екскурзии, получава лаптопи за подарък... Май схванахте за какво говоря. Та не искам да се излагам с малки подаръчета ,тъй като ме кани за първи път , а и ще има доста хора. С приятеля ми сме се разбрали да дадем заедно по 10 лв и да и вземем нещо общо за около 20-25 лв . Той рядко нацелва подаръци,които да и харесват ,за това и няма никаква идея какво можем да и вземем.
Вие имате ли някакви идеи за такъв случай като това момиче? ;д
Щом не искаш да се излагате с парите, заложете на "лични" подаръци. Колаж с общи снимки/ нещо ръчно изработено с нейното име/ кутия с лакомства...
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Днес брат ми купи за подарък една книга -15 лв.- в нея се описват 50тина метода как жените да провокират мъжете и как да са по секси. Книгата е мн хубава, червена с илюстраций и написана на културен език. Интересно четиво ! Увиването и в целуфанче и джувка 4лв. Според мен е достоен подарък.
Книгата винаги е добър подарък особено на такава тематика за млад човек.
В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...
^Тая книга може и да я приеме, като обида.''Как да сте по-секси''.
![]()
Не на всички момичета би им харесала такава книга.
Ако момичето си пада по списанийца тип космо, може и да се зарадва. В противен случай не само ще я приеме като обида, но това със сигурност ще е най-лошия подарък, който ще получи.
Иначе след като момичето си има "всичко", предлагам с приятеля ти да поръчате един огромен букет рози или там каквото тя обича. Може да се наложи да доплатите някой лев отгоре, но ако ви го направят като хората, си заслужава.
И спря да се върти за миг земята..
За нея не мога да кажа много неща. Когато нещо не и харесва веднага го казва без да се интересува дали другият ще се обиди . Приятелят ми каза,че тя е импулсивна в купуването на подаръци- може да и хареса както най-големия боклук, така и най- скъпото и луксозно нещо . По дрехите съдя ,че е от хората ,които биха дали 30 лв за обикновена тениска на някой марков магазин. Най- много приятелят ми и е подарявал книги, а другото е да даде парите на майка им и тя да избере , какво да купува. Приятелят ми намекна за практичен подарък... но нямаме никаква идея. Фенка е на Бон Джоуви ...
Мислехме да и вземем от тези големите ламинирани постери ,които си закачваш на стената и да е с Бон Джоуви или нещо друго.Има такива в книжарниците. Другият вариант е кутия с бижута тип винтич стил ...
Хареса ми идеята да е нещо специално за нея , с инициали , колаж някакъв и тн . Точно това предложих отначало на приятеля ми - да и направим голям ламиниран постер с нейни снимки и места,които е посетила ,но сигурно ще струва повече от 20-25 лв...
Много искам да и вземем нещо хубаво,защото не искам да се излагам пред нея особено , защото ми се струва много страшна като характер![]()
Съберете се с още няколко човека и и вземете билет за концерта. Това ми хрумна първо, като прочетох, че е фенка..
събирате с още няколко човека пари ( по голяма сума ) и и купувате валчер за пазаруване в някой марков магазин и готово