.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Супер фен Аватара на minchorna
    Go kill yourself..Имал сини очи и руса коса и била влюбена След 2 седмици да не пишеш тема "Пуснах му,отвори ме,а сега ме отбягва" Вземи послушай приятелките си

Не съм толкова наивна, много ме обиждаш. Просто имам слабост към руснаците и тези, които приличат на руснаци, понеже самата аз също съм някаква част рускиня. Дори да иска да правим секс, няма да се съглася. Не отговаряш на въпроса ми, само ме унижаваш... Но благодаря все пак, че си направи труда да прочетеш -.-

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от fifito19 Виж мнението
    Не съм толкова наивна, много ме обиждаш. Просто имам слабост към руснаците и тези, които приличат на руснаци, понеже самата аз също съм някаква част рускиня. Дори да иска да правим секс, няма да се съглася. Не отговаряш на въпроса ми, само ме унижаваш... Но благодаря все пак, че си направи труда да прочетеш -.-
    Именно когато си заслепен ти трябва 1 плесница ,за да погледнеш реално на нещата Не те обиждам,а се опитва да ти отворя очите.Както ти каза,твоите приятелки са ти казали нещо.Ако искаш пробвай,но не приемай нещата толкова навътре ( Което съм сигурен,че няма как да не стане).
    Последно редактирано от minchorna : 02-18-2013 на 11:20

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си