.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Повече от фен
    http://www.youtube.com/watch?v=T_lh5fR4DMA
    едно клипче по темата

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Както ти казаха нагоре,нищо вече няма да е същото,при положение,че той е влюбен в теб.

Фен Аватара на saskou
    Град
    Bourgas
    Няма страшно. Най-вероятно наистина те обича
    да слуша

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    ДЪржи се като "ощипана госпожица", както го наричаш, защото явно наистина има чувства кЪм теб, а не се преструва. Ако му беше все тая, щеше да каже "Ок, няма проблем", да си помисли "Тая няма да ми пусне, видя се" и да продЪлжи да ти се прави на приятел. И според мен наистина е по-добре да не се виждате известно време. Не за друго, а просто докато сте заедно няма да може да те забрави грам, а ситуацията ще се задЪлбочава... за него де.

Супер фен Аватара на JDeel
    Цитирай Първоначално написано от BloodyFlowers Виж мнението
    Не виждам какво лошо има в приятелството между момче и момиче? Ние сме близки и си споделяме от години. След като той реши, че иска повече, а аз не, аз излязох лошата. Това не го разбирам...
    При компютрите има един магически бутон наречен "Undo", който прави чудото да върне нещата такива каквито са били. В живота обаче не е заложен такъв бутон, така че има неща след които връщане назад - няма. И вие сте точно в такава ситуация.

Не звучи много приятно, но вече няма да сте си най-добри приятели. И няма лоши, такива неща се случват редовно.

Е, освен ако не му намериш някоя по-готина от теб по която неусетно и безумно да хлътне, докато ти се правиш на леко сърдита Но това е по-скоро в сферата на филмовото изкуство...

Exclamation

Лелеееее не е истина просто. И аз съм бил в положението в което е пича. И интересното е, че момичето ми каза същото каквото и авторката. Ама 1 към 1 разбираш ли
    Само че от цялото тва нещо единствено момчето ще изведе позитиви. Ще разбере много неща, как трябва да се държи, как да постъпва. Това е един много добър житейски урок за него. За теб обаче няма никакви позитиви Ако смяташ че той се държи тъпо...ок... повярвай ми един ден ще разбереш какво му е било. Вече никога няма да е както преди, приеми го. Момчето ще те иска още 2-3 месеца, после ше му писне да буксува на едно място и ще продължи напред. Под това "продължаване напред" разбирай, да те забрави лека- полека. И в това няма нищо стряскащо или трагично.
    И ти постепенно ще го забравиш, ще си намериш нови приятели. Нови момчета, който както прочетох, си падаш по "лоши момчета" а.к.а пияници, наркомани, боклуци, курвари. Ще ти писне от тоя тип момчетата и ше почнеш да приказваш че всички са едни и същи. И тогава ще се сетиш че някога имаше един човек който те ценеше, и не те приемаше само като "путка" за е*ане Ама вече ше е твърде късно.
    Последно редактирано от Takaki Tono : 03-01-2013 на 11:04

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си