Много искам да се забавлявам повече. Би било супер супер яко ако срещна нови хора, по-позитивни, уверени хора, по-устремени и амбициозни. Би било супер яко ако попадна в такава компания. Искам да се скитам навън, искам да изпитвам ентусиазъм всеки един ден, искам да живея, не просто да съществувам така безметежно. Искам ентусиазма и страстта към живота ми да гори с пълна сила и да живея, изцеждайки всяка възможност за прогрес, която ми се дава. Би било много хубаво. Даже повече от хубаво.
Опитвам се да си го представя, но не мога засега. Много ми е апатично, опитвам се да си намеря място и да придам дефиниция на нещата около мен, след като всичките ми стари асоциации и разбирания бяха изтрити от ръката на Бог безвъзвратно. Да, изгубен съм, но съм изгубен в себе си, разтворен, претопен и сега избирам да изградя и създам себе си отново, в по-чиста и щастлива версия. Надявам се да се променя към по-добро. И да се влюбя, и да се смея повече, и да слушам музика повече, да тичам, да ми духат повече даже. Абе да придам дефиниция на младостта си с един по-щастлив и бодър тон.
Почивай в мир, нещастнико.
Последно редактирано от KumchoValcho : 02-28-2013 на 13:29