.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    tshirtland
    Guest

Продавам акаунт в Garena!

Продавам акаунт в Garena, 35-то ниво, малко над 2М UID. Разбирачите ще разберат за какво говоря. Това е дългогодишен акаунт, вдиган единствено с много игра. Никога не е бил наказван, отлична репутация в GG, около 70 приятели.

Стартова цена - 200 лв.
    Склонен съм да смъкна.

Заинтересованите да пишат направо в темата.

Поздрави!

Супер фен Аватара на minchorna
    Намали цената на 50 и някой може и да върже

tshirtland
    Guest
    За 50 лв. и за почерпка няма да ми стигне и нямам изгода да го продавам. Хвърлил съм години в игра по акаунта. Ако ми намериш с такова UID да се дава, може и да го намаля.

Честно казано нямам си на идея какво е УИД.Имам ацц в гарена от 3 години и съм 36 левел Иначе успех с продаването

tshirtland
    Guest
    UID е пореден номер на акаунта т.е. кога е бил създаден. Всеки акаунт разполага с уникален пореден номер, като, ако сега се регне играч, номерът му ще е около 100М. Колкото по-ниско е UID-то, толкова по-стар е акаунтът. В момента е пълно с акаунти на по 40М UID, които вдигат на афк мапове или с exp хакове. Докато този, който аз предлагам, е абсолютно чист. Акаунтът е за, както казах, разбирачи, хора, които разбират за какво иде реч и са истински запалени по GG-то. Самата цена говори, че се чака сериозен човек, който да го поддържа в състоянието, в което му го оставям. И, все пак, естествено, склонен съм да смъкна цената. В тази тема очаквам оферти, според които ще се договорим.
    Последно редактирано от tshirtland : 02-27-2013 на 13:59

Мерси Като се прибера от работа ще погледна моя с какво УИД е дано намериш някой

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си