- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос за ebay
Реших да си поръчам един крем от Южна Корея, обаче едвам се оправям с ebay. Някой може ли да ми каже, дали доставката до България е безплатна, а ако не колко ще излезе http://www.ebay.com/itm/SKIN79-HOT-P...1827aa1e#rpdId
За да провериш доставката просто даваш на See details, после избираш България и воала![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Пише, че е безплатно да ти го пратят, обаче с най-бавната услуга... другите се заплащат.. не вярвам да ти го забавят за повече от 2 седмици...
Безплатна е. Но моят съвет е да пазаруваш от този ибей:
www.ebay.co.uk
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Повечето продукти от Корея са с безплатна доставка. Най-вероятно ще пристигне до 10 дена. Много са им бързи пощите.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
www.ebay.co.uk !!
От там пазарувай. Не се цакай в ком. И щом е BUY IT NOW значи в повечето случай, казвам ПОВЕЧЕТО е безплатна,защото не е търг. Но за да не се чудиш, когато разглеждаш продуктите просто натисни отметката за безплатна доставка. Така няма да имаш съмнения.
П.с : Hayashi не съм съгласна. От Корея си поръчах едно несесерче и то пристигна 1 месец след това. Даже се бях отказала да го чакам, но пристигна. Останах доволна де! Но когато доставката е безплатна, доставчиците забавят продукта повече, защото го смятат за по маловажен от тези с наложен платеж.
В .co.uk изборът е по-малък.
Имам поне 20 поръчки от Корея и нито една не се е забавила повече от 2 седмици. Може би на теб ти се е случило да забавят поръчката, но тяхната поща наистина е много бърза.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en