- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Извинителна бележка
Здравейте. Закъсал съм го много яко с отсъствията и трябва да си направя бележки. Разбрах горе долу, че принципа е Да принтираш един печат и после да го нагодиш да е на точното място върху бележката и после принтираш. Пробвах да си направя печат с тая програма stamp 0.84 ама той не прилича на нищо. Ако някой има готов печат във PDF Формат - готов за принтиране да ми пише - готов съм да платя дажеАко някой продава евитини Готови бележки - С печат на тях също може да ми пише -
П:С На 13 съм от София
Последно редактирано от ivcho2000 : 03-01-2013 на 16:41
Е тоз пък тей ли не можеш да си намериш готови бележки някъде от даскало ми тука пишеш ?
Бива ли на тая възраст да не се появявате на училище даже....Накъде върви светът..
Защо просто не искаш от личната ти лекарка да ти напише?!
Не става. Сестра ми ( сега е на 20 ) е имала 250 извинени отсъствия в 7 клас и Майка ми е казала на личната ако аз или сестра ми поискаме бележка първо да звъни на нея да я пита ... Гадна работа знам
А ти колко неизвинени имаш? Майка ти не знае ли за тях?
За някои не знае. Ми ддз... към 9 ама в нащо даскало на 10 наказват и тогава вече ще ги разбере![]()
Нали знаеш, че може да ползваш и бележка по семейни причини, но трябва да си отсъствал за цял ден. Говори с майка те и вземете бележка или от личната или по сем. причини. Не се занимавай с тия фалшиви бележки, че ако те хванат ще стане по-зле!![]()
Те половината ученици дават фалшиви и нищо не са им казали точно него ще хванат ...
Те вярно навсякъде продават фалшиви, някой много ще те разбере. Печата сам няма да го докараш. А и както казаха по-горе, със семейните причини е удобно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Да поразравих се малко и с нета и видях че продават за по 1 лв. Поръчах си и сега ги чакам с еконта. Мерси на всички за отговоритеЩе пиша като ги получа
Само някой да ми каже кво се пише там на другите полета. Диагнозите ги знам![]()
Програмата е елементарна, как така не можеш да докараш печат?
На другите полета то си пише кво се иска :д
Помисли си пак. Никак не е добра идея, голям проблем могат да направят на вашите, ако те хванат, пък и в горните класове ще ти се иска много повече да бягаш.
Те бележките дето ги поръчах са подпечатани от истински доктор и подписани. А класната ни е такъв дебил, че се съмневям дали изобщо гледа кво е писано ..... Ако все пак забележи, че това не ми е личната, ше кажа, че е била болна и тва и е заместникаИначе ми е ясно, че горните класове ще се бяга повече
Да не учиш в руската/английската?
Емоцията от интересен час няма да ти липсва, ама ако класа ти е готин, определено ще ти е мъчно.
Всички ми викаха, че много щяло да ми липсва училището. Даааааа бе.Веднъж не ми е залипсвало, толкова да ме дразнеха ши*аните даскалки, че няма накъде повече. Вече не помня 12ти клас колко пъти щяха да ме гонят. Единствено класа ми липсва. Само те. Такива лекенца бяхме всичките, ама такива лекенца... Просто ми е непонятно как въобще ни бяха събрали в един клас.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Мдамм.
Класът ми е съставен от коренно различни характери, пълните лекета също не са малко. Няма да ми липсват и те. Хич. Никога не ми е било добре в тоя клас.
Как си взела две средни?
Иии какво толкова си казвала, че с последно предупреждение :д
И аз не съм от примерните, на косъм се измъкнах от изключване. Пародията е, че хора, които имат 3 пъти по-кофти поведение, не ги барнаха.
Нали се сещате, че се правят на ударени.. смисъл.. и мед. сестрата знае кои са фалшивите бележки... ама пука ѝ на нея.
Миличък, ти ако си на 13 и бягаш сега толкова много... като станеш на 17-18... на даскало ли ще спреш да ходиш?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5